Airline-Refund Recenzje

2,4

Aardige mensen, wel kort zakelijk contact maar wij hebben het volledige bedrag op onze rekening gestort gekregen! Wij kregen ook nog een welkomstgeschenk (Fletcher bon ) . We kregen wel updates: soms... Zobacz więcej

I contacted vueling airline for a refund spoken to 3 different customer advisors no sense from one of them emailed them no reply they are not interested what a rubbish firm

Booked a Emirates flight , with all the sweet caress about change date and so on. Unfortunately have to change my return date , but impossible to change , no seat available for 6-7 days. Funny , b... Zobacz więcej

In maart 2019 een claim ingediend; hierbij in het begin regelmatig mailcontact over gehad. Vorig jaar juli het mooie bericht gekregen dat de vliegmaatschappij over zou gaan tot betaling en dat dit bin... Zobacz więcej

1. Usługi prawne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Is uw vlucht vertraagd, geannuleerde of overboekt? Aansluiting gemist of instapweigering? U heeft mogelijk recht op een vergoeding tot 600 euro per persoon. Voor u risicovrij claimen en wel de vergoeding waar u recht op heeft!

Słaba

2,4

lange wachttijd en zeer slechte behandeling

Aanvankelijk verliep de indiening van de claim voorspoedig. De uitbetaling en afhandeling vanuit Airline-Refund heeft echter meer dan 2,5 maand geduurd, terwijl de luchtvaartmaatschappij zeer snel tot betaling was overgegaan. Al die tijd niets vanuit Airline-Refund, waarbij de algemene voorwaarden afhandeling binnen 10 werkdagen stellen. In deze lange tijd werden wij nauwelijks tot niet te woord gestaan door Airline-Refund.
De keren dat contact lukte werden wij zeer onbehoorlijk behandeld. Na lang aandringen werd de claim uiteindelijk afgehandeld.

7 sierpnia 2019
Logo Airline-Refund

Odpowiedź od Airline-Refund

Beste Danny,

Bedankt voor je bericht.

Zoals per email reeds aan jou gecommuniceerd, zijn wij ook blij met verbeterpunten. Echter in dit geval ligt het anders: onduidelijk was voor welk claimdossier de betreffende betaling was bestemd, daar onze referentie van jouw compensatie ontbrak. Hierdoor konden wij jou helaas niet eerder uitbetalen.

De Consumentenbond concludeert in vergelijkend onderzoek onder claimorganisaties:
-Airline-Refund betaalt het snelste uit (directe uitbetaling na ontvangst vergoeding en koppeling aan juiste claimdossier, dus niet wachten op vaste maandelijkse uitbetaaldagen, zoals bij collega-claimorganisaties);
-de consument ontvangt de hoogste netto vergoeding (door de laagste succesfee);
-bagage-claims zijn gratis.

Fijne dag!

Met vriendelijke groet,

Team Airline-Refund.com

Persistence and patience lead to justice

It took a some time to get there, but 2 years and 3 months after I first wrote AR, I received the claim on my bankaccount. Olaf and Cecilia, and their team of Airine-Refund didn't let go of my EU rights , were patient and persistent, and overwon the airline's attempts not to pay their debts. Well done. My sincere thanks.

23 marca 2019

Goed geholpen door airline refund

Na contact gekregen te hebben met airline refund,hebben zij onze claim goed opgepakt en ons continue op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen.uiteindelijk heeft dit geresulteerd in uitbetaling door de vliegtuig maatschappij ,happy met deze positieve afwikkeling.

26 lutego 2019