Informacje dotyczące firmy

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

We zijn heel blij met onze nieuwe…

We zijn heel blij met onze nieuwe airco!
Heel handig om er ook met te kunnen verwarmen met de huidige gasprijs.

De mannen zijn vriendelijk en denken echt met je mee, ze vragen precies waar je alles wilt hebben en wat het beste is voor je wensen. Ze hebben net gewerkt en lieten alles netjes achter.

Bedankt mannen!

17 marca 2026

Goede keuze aircodomein

Na een prettig gesprek aan tafel, gekozen voor aircodomein. Twee airco's van Mitsubishi laten plaatsen. Op tijd stonden Frits en zijn zoon voor de deur om 8.00 en rond 14.00 was alles gebruiksklaar. Er werd netjes(ruimde alles gelijk op en namen het afval mee) en deskundig gewerkt. En ook een gezellig praatje tijdens het koffiemoment. Erg blij dat we jullie hebben gekozen en bevelen daarom aircodomein aan. Grts Hans&Esther

10 lutego 2025

Odpowiedź od Aircodomein

Hartelijk dak voor de positieve review. Veel plezier met de nieuwe airconditioning.

G en R

Zeer goed bedrijf van vader en zoon snelle en goede levering van het plaatsen van een buiten unit en twee binnen units en binnen 1 dag geïnstalleerd ondanks het slechte weer. Voor het werken onder de natte kruipruimte was ook geen enkel probleem. Wij zijn zeer tevreden bedank Aircodomein

5 lutego 2025

Odpowiedź od Aircodomein

Hartelijk dank voor de mooie review. Wij wensen jullie veel plezier met de airconditioning.

Echte vakmannen

Snelle reactie op bericht, goed advies gekregen en een snelle plaatsing.
Vriendelijke vakmannen die mijn vragen allemaal wisten te beantwoorden en mij wisten te geruststellen. Is natuurlijk niet niets wat je laat plaatsen.
Al met al fijn bedrijf met echte vakmannen die weten wat zij doen.

28 sierpnia 2023

Oceniono na 5 z 5

Van harte aanbevolen: zeer vakkundige vaklieden!

Zeer vakkundige vaklieden die uitstekend resultaat hebben neergezet. Kwamen eerst langs voordat ze de offerte maakten (deden andere partijen niet). Dachten mee met de juiste installatie en gaven goede tips. Ik heb 2 buitenunits en 3 binnenunits laten installeren van het merk Mitsubishi.
We kunnen weer een tijd vooruit!

11 sierpnia 2023

Oceniono na 5 z 5

Vader en zoon die hun vak verstaan

Vader en zoon die hun vak verstaan. Werken netjes en secuur. Plafond unit in de woonkamer en wand unit in de slaapkamer, beiden fluisterstil. Eerlijke
Mensen met eerlijke prijzen! Bedankt heren voor de snelle en goede service! Voor wie twijfelt? Niet nodig, gewoon doen.

29 czerwca 2023

Hartelijk dank voor de mooie review.
Veel plezier met de airconditioning.

Oceniono na 5 z 5

Airco installatie door Aircodomein.

Eind september een airco installatie laten plaatsen door Aircodomein. Daaraan voorafgaand goed geïnformeerd en geadviseerd tijdens een bezoek aan huis. De installatie is keurig geïnstalleerd en werkt helemaal als verwacht. We hebben hem tot nu toe uiteraard alleen gebruikt voor verwarmen. Dit is ook ons hoofddoel. De installatie voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

29 września 2022

Airco domein

Airco domein, bedankt voor de super airco!

Ik heb ook een review op Google geplaatst. Alleen adviseerde mijn man dit op trustpilot te doen, dus bij deze:)

Met deze warme dagen hebben we veel gebruik van onze nieuwe airco gemaakt. We waarderen jullie goed service en eerlijke advies!

Wij wouden eerst de airco in de slaapkamer hangen. Het was jullie advies om hem op de overloop te hangen, daarom kunnen we nu de hele boven verdieping koelen en verwarmen! ( in plaats van 1 kamer)

Jullie werken netjes en snel. Ik heb mij niet ongemakkelijk gevoeld toen jullie bij ons thuis aan het werk waren (wat ik wel vaak heb als vrouw, als er klussers in huis zijn).

De kosten voor de airco vielen ons 100% mee .We laten altijd meerdere offertes maken, om te kunnen vergelijken. Het plaatsen van een Mitsubishi airco was bij jullie het goedkoopste en bij jullie hadden we het beste gevoel.

Ik ga jullie zeker aan bevelen bij vrienden en familie!

Vriendelijke groeten.

Marrie de boer.

19 sierpnia 2022

Odpowiedź od Aircodomein

Hartelijk dank voor de mooie review. Veel plezier met jullie nieuwe airconditioning. Met vriendelijke groeten, Frits en Teunis.

Vakmanschap heeft een naam.Aircodomein.nl

Vakmanschap en liefde voor het vak maken ze waar in de service , prijs en kwaliteit. Vandaag is de stille energie zuinige split unit geplaatst. Perfect en netjes gemonteerd.
Mijn complimenten 👍

29 lipca 2022

Odpowiedź od Aircodomein

Hartelijk dank voor de mooie review. veel plezier met jullie nieuwe airconditioning. Het was voor ons pleziergig om voor jullie te werken. Met vriendelijke groeten team Airco Domein.

Zeer goed bedrijf.

Gisteren 13 juni werd onze Mitsubishi split unit geplaatst met airco in de huiskamer en boven in de slaap kamer. Goed installatie team. Stille airco. Dit bedrijf is echt een aanrader.
Tevens een scherpe prijs in vergelijking met andere offertes. Kortom top.

14 czerwca 2022

Odpowiedź od Aircodomein

excuus voor de late reactie, maar als nog bedankt voor de mooie review. Veel plezier met jullie airconditioning tijdens deze warme dagen.

Oceniono na 5 z 5

Vader en zoon die hun vak verstaan.

Vader en zoon die hun vak verstaan.
Mitsubishi multi split unit laten installeren en ziet er allemaal strak uit en werkt geruisloos. Netjes volgens afspraak om 8 uur op de stoep en 14 uur was alles keurig opgeruimd en gebruiksklaar. Aircodomein is een echte aanrader. Met vriendelijke groet, Marcel Compagner uit lelystad

13 kwietnia 2022

Odpowiedź od Aircodomein

Marcel bedankt voor de mooie review. We vonden het fijn om voor u te werken en wensen u heel veel plezier met de airco installatie.

Alles perfect geregeld

Alles perfect geregeld, van eerste contact tot oplevering.
Spullen goed voor elkaar en secuur werk geleverd. Vader en zoon bedrijf dat staat voor service en kwaliteit. Aanrader voor een ieder die de aanschaf van een airco overweegt. Bedankt mannen.

20 kwietnia 2021

Bedankt voor de review.

Uitstekend werk geleverd

Uitstekend werk geleverd. 3 airconditioners geplaatst en alles keurig afgewerkt. Zeer goede prijs voor de kwaliteit die geleverd werd!

19 kwietnia 2021

Bedankt voor de review.
Veel plezier met de nieuwe aircoinystallate.

Top bedrijf!

Wij hebben door dit bedrijf 2 warmtepompen laten plaatsen en we kunnen niet anders zeggen dan dat service top was.

De installatie vond veel eerder plaats dan dat we verwacht hadden, en alles werd keurig netjes geregeld en afgewerkt.

Ik kan niet anders zeggen dat ik een groot respect heb voor deze heren, ze hebben op woensdag 12 augustus 2020 de units in een hitte van ruim 30 graden (op het terras was het nog vele malen heter) en in de brandende zon de units bij ons geïnstalleerd. En ondanks de belachelijke hitte (het was gewoon niet te doen) hebben ze keurig vakwerk afgeleverd.

Met recht een top bedrijf! Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!

13 sierpnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej