Informacje dotyczące firmy

1. Alternatywne usługi finansowe

Napisane przez firmę

Wij stellen graag AI FX aan u voor, de ultieme oplossing voor zorgeloos handelen in Forex. Onze zelfbedienende trading bot, aangedreven door kunstmatige intelligentie, biedt indrukwekkende resultaten tussen 5 en 8% per maand, terwijl wij de rest verzorgen. Waarom AI FX? Autonome Handel: Onze bot is zelfbedienend, waardoor u kunt profiteren van geavanceerde algoritmen en machine learning zonder actieve betrokkenheid. Stabiele Rendementen: Geniet van consistente winstgroei, met bewezen resultaten tussen 5 en 8% per maand, zonder de noodzaak voor constante monitoring. Onze Toewijding Volledige Transparantie: Real-time rapportage voor inzicht in uw handelsactiviteiten, zelfs zonder actieve betrokkenheid. Ondersteuning op Maat: Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te begeleiden, zodat u het maximale uit AI FX kunt halen. Veilig en Betrouwbaar: Uw gegevens zijn veilig dankzij geavanceerde beveiligingstechnologieën die wij hanteren

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Team AIFX is the way to go 💪

Team AIFX is eerlijk, open en transparant.
Prettig in omgaan en zeer duidelijke communicatie. Klantenservice reageert zeer snel op vragen, wat super fijn werkt.

Investeren in Forex is altijd een hoog risico keuze, waarbij jammer genoeg ook veel onbetrouwbare partijen hun winsten behalen.

AIFX maakt hier het verschil, door zelf ook te participeren, resultaten te delen en te blijven informeren over veranderingen in de markt. Voelt vertrouwd en werkt erg passief. Tot nu toe zeer tevreden!!

27 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Geweldige ervaring met Aifx trading!

Ik ben enorm onder de indruk van mijn ervaring met Aifx, een online Reading software die ik onlangs heb ontdekt via Koen henkes. Met initiële investering van slechts 500 euro, heb ik in relatief korte periode van tijd aanzienlijke winst weten te behalen. Op dit moment, 24/04/2024, staat mijn account op een indrukwekkende 525 euro.

Wat me meteen opviel bij Aifx is de goede service die ze bieden. Het hele proces, van registratie tot daadwerkelijke start van het traden, duurde slechts 5min. Dit was mede dankzij de uitstekende ondersteuning die ik ontving van het Aifx team.

Wat me ook geruststelde, was het gevoel van vertrouwen dat ik kreeg bij het werken met Aifx. Hun transparantie en betrouwbaarheid hebben met het vertrouwen gegeven om niet alleen mijn initiële investering te behouden, maar ook om te overwegen meer bij te storten in de toekomst. Ik geloof echt in de expertise en professionaliteit van het team achter Aifx.

Al met al kan ik Aifx van harte aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in online traden. Hun software is niet alleen effectief, maar ook hun service en ondersteuning zijn ook van topkwaliteit. Na mijn positieve ervaring hoop ik dat anderen ook de kans zullen grijpen om met Aifx te werken en de voordelen van passief inkomen te ervaren.

24 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Tot nu toe positieve resultaten

Tot nu toe positieve resultaten. Wat opvalt is de vrij stabiele manier van handelen: posities die geopend worden, worden doorgaans ook binnen 1 en 7 dagen weer gesloten, zo blijft de bot niet maandenlang aanmodderen met hopeloze posities.

Op het moment van schrijven heb ik zo'n 3 á 4 procent rendement behaald. Ik zal deze review in de toekomst eens updaten mocht dat veranderen, positief of negatief.

2 kwietnia 2024

Transparantie & Stabiliteit

In deze branche vol risico's is openheid en transparantie erg belangrijk. Twee punten waar AIFX in uitblinkt. Zeer fijne en snelle klantenservice. Daarnaast een stabiel rendement, waardoor dit een leuk potje voor ernaast is. Zeker een aanrader!

21 marca 2024

Fijne en eerlijke trader

Heb sinds december 23 een account bij AI FX.
Tot op heden hele mooie resultaten behaald. Zeer stabiel, gekeken naar deze afgelopen 3 maanden.

Naast dat ze mooie resultaten behalen, is de klantenservice ook een groot pluspunt. Ze zijn zowel via de socials als whatsapp goed bereikbaar, reageren binnen het uur en helpen je goed op weg.

AIFX is een aanrader voor ieder die wilt traden, leuke resultaten wilt behalen, maar er zelf geen tijd voor heeft.

21 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej