1. Instytucja finansowa

We are result driven Strategists. Normally we acknowledge traders’ multiple brokerage choices, respect our competitors and always have them in mind. However, we believe that our broker offers traders a wide variety of benefits that many of our competitors may find hard to match.

1,3

Bardzo słaba

AI Trade na pierwzy rzut oka wyglądało…

AI Trade na pierwzy rzut oka wyglądało bardzo profesjonalnie. Strona była dopracowana doradcy imli dzwonili często i zaepwniali że to bezpieczna inwestycja. Początkowo saldo rosło i naprawdę wydawało sę że wszystko działa jak należy. Problemy zaczęły się gdy próbowałem wypłacić środki. Najpierw pojawił się „podatek” potem wymyślono weryfikację AML a na końcu dodatkowe opłaty bez których koto miało zostać zablokowane. Telefony z różnych numerów i ciągłe naciski by wpłacić więcej pokazały e to klasyczne oszustwo. Sprawę zgłosiłem na olicję ale po miesiącu przyszło pismo o umorzeniu. Czułem sęi bezradny aż n forum dla poszkodowanych znalazłem kontakt do Pani Karoilny. Już przy pierwszym kontakcie otrzymałem onkretne informacje o dalszych krokach. Pani Karolina pracuje w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej znanej w całej Polsce która szkoli policję w zakrsie odzyskiwania kryptowalut. Dzięki ich analizom i wsparcui prawnemu udało się odzyskać wszystkie środki. Dla soób które miały podone doświadczenia z AI Trade kontakt do Pani Karoliny jets podany w formie numeru: 7.9.8 / 7.0.8 / 2.0.0.

23 września 2025

Prwdę o znajomości z ai-trde.com

Witam ; temat dotyczy mego konta zarejestrowanego ;@ai-trade.com oraz opiekuna konta o imieniu DAMIAN,Mam konto,na nim były pieniądze lecz od 3-4 miesięcy nie mam kontaktu z opiekunem oraz żądnej możliwości zobaczenia co sie dzieje na platformie.Prosiłem kiakrotnie o umożliwienie wglądu na swoje konto lecz bez rezultatu. Mam prawo twierdzić że zostałem oszukany i okradziony przez osobę ktora mieni się opiekunem i doradcą.Może ten wpis pomoże chociaż odzyskać część srodków?? Pozdrawiam Wszystkich serdecznie;Marian.

13 listopada 2024

Oszuści wykorzystujący spoofing telefoniczny.

To zwykli oszuści.Wszystko co napisali poprzednicy tutaj na forum jest prawdą. Powiedzcie mi dlaczego oni za każdym razem dzwonią z innych numerów telefonicznych.?Proszą o WHATSAPP.Wykorzystują tzw ,,spoofing telefoniczny,,.Gdy zadzwonią do was z jakiegoś nr nie oddzwonicie już na niego,a jeśli tak to odbierze całkiem inna osoba.To jest spoofing.Poczytajcie o tym w necie.Mam pytanie czy ktoś z was odzyskał od nich swoje pieniądze?

23 lutego 2024

Banda oszustów analityk namawiał na…

Banda oszustów analityk namawiał na wzięcie kredytu i zainwestowanie dużych pieniędzy a kiedy nie wzięłam kredytu to zaczęły się schody analityk zaczął mnie wyzywać a wszystko po tym jak chciałam wypłacić i zmaknac konto al trade consulting to chcieli weryfikację do której nie przystąpiłam bo odpowiedziałam im że jest rodo i nie będę wysyłać nigdzie zdjęć dowodu osobistego czy karty kredytowej po czym zostałam na czacie zablokowana a analityk na WhatsApp napisał mi wypie....głu... piz....jak usunąć to konto pomóżcie

22 marca 2024

OSZUŚCI UWAGA!!!!!!!!!!!!!! NIE REJESTRUJCIE SIĘ!!!!!!!

To banda oszustów w wygląda to następująco na początku dzwoni pani mówi, że będzie się kontaktował z nami analityk proszę sobie teraz wymyślić hasło do rozmowy które będzie rzekomo unikatowe, i puki co tak jest dzwoni ktoś itp. na początek wydaje się wszystko ok do puki nie chcesz wypłacić pieniędzy tu zaczyna się krok oszustwa w mega wykonaniu nie jesteś w stanie wybrać pieniędzy bo ci po prostu nie przeleją dla tego też lepiej jest nie rejestrować się.

16 lutego 2024

Oszuści!!

Oszuści!!! Oszuści!!! Oszuści!!!
Chciałem przelać pieniądze z konta... Na koncie inwestycyjnym pieniądze zniknęły a na moje nie dotarły... I że Oszustów nikt nie odbiera tel...

12 stycznia 2024

Otwórzcie oczy

Poniższe komentarze otworzyły mi oczy, reklama na Onet.pl, jak Pan Mentzen dorobił się Fortuny, po 2 dniach telefon wschodni akcent jak zapytałem skąd jest to matka Polka ojciec z Bułgarii a na imię Mateusz Nowak, trzyma mi miejsce do piątku, nie dawało mi spokoju ostatecznie znalazłem te witrynę, wszystko tak jak bym z nim co dopiero gadał, nic nie spada z nieba, ja się nie dałem wykiwać, a za resztę trzymam kciuki

15 stycznia 2024

Witam.Dariusz.

Witam.Dariusz.
Firma oszustów. Zainwestowałem nie duże pieniądze może oszczędności. Namawiano mnie na wzięcie kredytu i wpłatę większej gotówki. Ale coś mi zaświtało i odmówiłem i zarządzałem wypłaty depozytu. Raptownie moje konto znikło z Platformy i nikt nie odpowiada ani nie odpisuje na wiadomości. Banda oszustów z wschodnim akcentem. Mój doradca Pan Jakub Przychodni fajnie nawija ale to wyrafinowany oszust. Uważajcie na niego . Nie poddam się będę ich szukał dopóki. będę miał siły. Nie wplacajcie im żadnych pieniążków i nie podawajcie danych to łobuzy o oszuści na skalę światową. Dorabiają się kosztem innych. A jak coś się stanie to walczymy z nimi wszyscy!!!!!!!!

27 listopada 2023

TO JEST SCAM I OSZUSTWO

To są wszystko bzdury. Podstawione opinie. Nie wpłacajcie tam żadnych pieniędzy bo wszystko stracicie. Z obiecanych tylko 200zł robi się ponad 5 tyś zł. Okazuje się, że za dołączenie życzą sobie 250 Euro, potem za 3 konsultacje z analitykiem 750 Euro, a jak nie masz to karzą brać pożyczki, wywierają taki nacisk i presję na zdesperowanych, że zainstaluj Any Deska do zdalnego sterowania PC, to oni Ci pomogą i Twoimi rękami w białych rękawiczkach wezmą pożyczkę, która niby zaraz się zwróci, a jak zaczynasz nabierać podejrzeń i za dużo pytać, to analityk porzuca klienta już po drugiej konsultacji, nie odbiera telefonów, żadna obsługa klienta nie działa, wszyscy z ruskim akcentem i zostajesz z niczym, z długami po nich. Potem sie okazuje, że strona istnieje zaledwie 4 miesiące, właściciel strony ukrywa swoją tożsamość, a co najlepsze, wydzwaniają potem z różnych numerów i karzą jeszcze płacić za wypłate środków z co chwile innymi argumentami, to musisz mieć obroty ponad 30 tyś zł, albo zapłać podatek 2 tyś Euro to Ci odblokują płatność. Jak chcesz zrezygnować, zamknąć konto, przerzucają zysk na portfele lub strony platform które nigdy nie wypłacą. Na saldzie dalej masz zero, a w historii transakcji, że otrzymałeś swoją kwotę, czyli fałszywa transakcja. To są oszuści i złodzieje ze wschodu. Zorganizowana grupa przestępcza, cała już siatka, są już i na FB, a stamtąd odsyłają na Telegram, dołącz do grupy, ani jednego Polaka i też obietnice cudownego bota i bogactwa za jedyne 100$ i nigdy nie zobaczysz zysku. A tak naprawde administrator ma albo kilka kont i udaje członków grupy, którzy zapewnią Cie obrazkami z sieci, że dostali wypłate łamanym polskim, albo wspólnicy. Acha i wejdź na ten artykuł jutro i pojutrze, to zobaczysz, że codziennie wpisy są niby z dziś, sprzed paru minut, a to już jest z pół roku temu. Moja sprawa jest z września, a wydzwaniają po dziś dzień z kolejną fikcyjną opłatą. Lepszego prezentu na urodziny, nie mogłam sobie zrobić, jak pierwszy raz w życiu, narobić sobie długów w bankach. Firma nazywała sie Orlentrend, potem jak za dużo ludzi zaczęło zgłaszać oszustwo, zmienili stronę i tak co chwila. To samo afiliacja, wnioski, zakładanie kont, koparki BTC, auto-trading. 99% ofert pracy online to Scam.

Dla niecierpliwych i którym jeszcze coś zostało, jest na to rozwiązanie niby od ręki, hakerzy, można ich znaleźć na TikTok, którzy umieją odzyskać BTC, lub pieniądze za pomocą wykupienia kodów KYC, ale oczywiście, to też kosztuje 100-130$. Płatność w formie kupna BTC i chyba potem transfer do jego portfela, ze względu na obcą walutę. Z racji, że pozbawili mnie ostatniego, nie doszłam do etapu odzyskania środków, bo nie było już za co, ale jak ktoś ma zaplecze wolnej gotówki, warto spróbować, zamiast czekać latami w sądach i płacić jeszcze więcej detektywom.

Nim cokolwiek zaczniesz, najpierw sprawdź stronę www, platformę, firmę, opinie. Ja się spóźniłam, bo dołączyłam jak dopiero zaczynali i nie było jeszcze opinii, ale napewno nie inwestuj w ciemno, a jak po drugiej stronie jest wschodni akcent, czy odsyłanie na Telegram, nic nie wpłacaj bo stracisz bezpowrotnie.

21 listopada 2023

Witam Państwa mnie też oszukali jak…

Witam Państwa mnie też oszukali jak dziecko. Ale nie ma co odpuszczać, jest kancelaria Detektywistyczna która zakłada im sprawy karne w trybie zbiorowym. Panie Sławku, niech Pan do nich się zwróci, mi i wielu innym pomogli. Zostawiam numer 533 muszę robić odstępy 724 bo inaczej usuwają 472. Z tego co mówił Detektyw co 2 miesiące rozpoczyna się kolejne postępowanie zbiorowe, w tym do którego ja dołączyłem było ponad 60 osób poszkodowanych!

15 listopada 2023

Numer firmy 14898453
Rejestrator spółek w Anglii i Walii niniejszym zaświadcza
To
AITRADE Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
czy ten dzień jest zarejestrowany zgodnie z ustawą o spółkach z 2006 r. jako spółka prywatna
spółki, że spółka jest komandytowo-akcyjna oraz sytuacji jej spółki
siedziba spółki znajduje się w Anglii i Walii
Wydane w Companies House w Cardiff w dniu 27 maja 2023 r
*N14898453T*
Powyższe informacje zostały przekazane drogą elektroniczną i zostały uwierzytelnione
przez Rejestratora Spółek zgodnie z sekcją 1115 Ustawy o spółkach z 2006 r
IN01(ef)
Wniosek o rejestrację firmy
Otrzymano do zgłoszenia w formacie elektronicznym w dniu: 27.05.2023 XC4FG3HT
Nazwa firmy w
pełny:
AITRADE Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Typ spółki: Prywatna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sytuacja
ULICA KONSTANCJI 14
LONDYN
ANGLIA E16 2DQ
Kody Sic: 64205
Chciałbym całkowicie przyjąć następujące modelowe artykuły: Private (Ltd by Shares)
Proponowani funkcjonariusze
Dyrektor Spółki 1
Typ: Osoba
Pełne imię(a): MR. OCENA
Nazwisko: CHARLES
Poprzednie nazwy:
Adres do doręczeń: zarejestrowany jako siedziba Spółki
Kraj/stan Zwykle
Rezydent:
Data urodzenia: **/05/1980 Narodowość: ANGIELSKA
Zawód: DYREKTOR FIRMY
Abonenci potwierdzają, że wskazana osoba wyraziła zgodę na pełnienie funkcji dyrektora.
Dokument złożony elektronicznie dla numeru firmy: 14898453
Sprawozdanie z kapitału (kapitał zakładowy)
Rodzaj akcji: ZWYKŁE
udział:
Kwota niespłacona: 0
Kwota zapłacona: 17000
Dokument złożony elektronicznie dla numeru firmy: 14898453
Osoby posiadające znaczącą kontrolę (PSC)
Oświadczenie o początkowej znaczącej kontroli
Po zarejestrowaniu będzie ktoś, kto będzie liczył się jako osoba posiadająca znaczącą kontrolę (albo: a
zarejestrowana osoba lub odpowiednia osoba prawna (RLE)) w związku ze spółką
Dokument złożony elektronicznie dla numeru firmy: 14898453
Osoba fizyczna posiadająca istotne dane kontrolne
Nazwiska: pan. MARKA CHARLESA
Kraj/stan Zwykle
Rezydent:
Data urodzenia: **/05/1980 Narodowość: ANGIELSKA
Adres do doręczeń zapisany jako siedziba Spółki
Abonenci potwierdzają, że każda osoba wymieniona w tym wniosku jako indywidualny PSC wie, że ich
szczegółowe informacje są dostarczane w ramach niniejszego wniosku.
Dokument złożony elektronicznie dla numeru firmy: 14898453
Charakter kontroli Osoba posiada bezpośrednio lub pośrednio 75% lub więcej udziałów w spółce
prawa głosu w spółce.
udziałów w spółce.
Charakter kontroli Osoba ma prawo, bezpośrednio lub pośrednio, wyznaczyć lub
usunąć większość zarządu spółki.
Oświadczenie o zgodności
Potwierdzam, że spełniono wymogi Ustawy o spółkach z 2006 r. w zakresie rejestracji.
Imię i nazwisko: MARK CHARLES

Prześlij opinię
Panele boczne

3 listopada 2023

Oszustwo

Przestrzegam przed inwestowaniem. Pierw były zapewnienia że mogę wypłacić pieniądze w każdej chwili. Później w sposób nachalny analityk próbował wymusic na mnie zainwestowanie większej sumy pieniędzy.Gdy chciałem wypłacić swój depozyt 254 dolary powiedziano mi że nie spełniam warunków o których wcześniej nie zostałem poinformowany. Analityk w sposób wulgarny się do mnie zwracał i odmawiał udzielenia jakiej kolwiek informacji. Gdzie mam wysłać informacje o moim koncie?

26 października 2023

Witamy Maciej,

Przykro nam, że mieliście negatywne doświadczenia związane z naszą usługą. Staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze warunki i obsługę, a każdy przypadek nieporozumienia lub niezadowolenia jest dla nas ważny.

Aby lepiej zrozumieć waszą sytuację i rozwiązać ewentualne problemy, będziemy potrzebowali więcej informacji. Prosimy o dostarczenie nam szczegółów waszego konta lub danych dotyczących konkretnej operacji, abyśmy mogli przeprowadzić dodatkowe dochodzenie i pomóc wam jak najlepiej.

Wasza opinia ma znaczenie, i ceniśmy waszą recenzję. Jesteśmy gotowi do zrozumienia waszej sytuacji i pracowania nad rozwiązaniem ewentualnych zastrzeżeń. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, dostarczenie dostępnych szczegółów, a zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby wam pomóc.

Z poważaniem,
Obsługa klienta

Na ludzkiej krzywdzie się dorabiają

UWAGA OSZUSCI NIE MAJACY SKRUPUŁÓW ALE KARMA WRUCI TACY SŁABI LUDZIE NIE POTRAFIĄ UCZCIWIE ZAROBIĆ TYLKO OKRADAC LUDZI !!! ŻAL MI WASZYCH RODZICÓW ZE WYCHOWALI TAKICH LUDZI ALE PAMIETAJCIE PIENIADZE IDZIE ZAROBIC STRACONE A WY PATRZYCIE W LUSTRO I KOGO WIDZICIE JAK SIE NAZWIECIE SPRAWIEDLIWOSCI STANIE SIE ZADOSC BD DO KONCA ZYCIA W TYM TRWAC I PAMIETAC O TYM WPISIE ZDROWIA NIE ŻYCZĘ I NIE POZDRAWIAM

25 października 2023

Drogi Sławek,

Rozumiemy Twoją frustrację i obawy. Oszustwa finansowe i wyłudzenia to poważny problem, który niestety dotyka wiele osób.
Nasza firma również walczy z nieuczciwymi firmami, które podszywają się pod prawdziwe przedsiębiorstwa.

W Twojej opinii nie znaleźliśmy żadnych czynników potwierdzających współpracę z nami. Podaj wszystkie informacje, a wtedy będziemy mogli Ci pomóc. W tej chwili Twoje słowa są tylko bezpodstawnym pomówieniem naszej firmy.

Życzymy powodzenia w rozwiązywaniu problemów.

Najlepsze życzenia,
Dział Wsparcia

Uwaga na tą stronę

Pan Przemysław
Uwaga na tą stronę. To totalne oszustwo. Skotaktowal sie ze mną makler platformy inwestycyjnej Pan Daniel Dobrowski. Założyliśmy aplikacje Platformy AI Trade od towarów i par walutowych wpłaciłem pieniądze 250 euro. Następnie skotaktowal się ze mną Analityk platformy Hubert Kamiński- oszust. Działaliśmy na tej platformie prawie miesiąc. W celu większy zysków zaproponowal nam abyśmy zainwestowali więcej pieniędzy. Wpłaciliśmy 100 tys złotych. Na kocie platformy ukazała się kwotą 28.000 tys dolorow. Otwieraliśmy transakcje pod czujnym okiem analityka. Kupowaliśmy i sprzedawaliśmy. Zawsze z zyskiem. W pewnym momencie przygrali totalnie w ciula. Pan Hubert i jego współpracownicy z rzekomego działu ryzyka. Było to 20 września.Niby, że to ja źle dwa razy coś kliknąłem. I że moga wyrzucić z giełdy i mogę stracić wszystkie pieniądze. Po dłuższej walce z analitykem i działem ryzyka. Musiałem dopłacić 31tys złotych w ciągu trzech godzin. Niby się spóźniłem i musiałem dopłacić 18 tys. Bylem w totalnym szoku. Bałem się stracić oszczędności życia więc zapłaciłem , żeby nie stracić tego co wcześniej wpłaciłem na platformę. W końcu doszło do momentu wypłaty depozytu z platformy w dniu 26 września było 78.000 tys dolorow. Pan Hubert kazał zlecić przelew. Mieliśmy wypłacić całość, ale ja się uparłem że chce 50.000 tys dolorow.Zlrcilem wypłatę 50.000tys dolarów.Niby w ciągu trzech dni miał przyjść przelew z Banku na moje konto. Co się okazało na drugi dzień na mojego maila przyszła wiadomość, że muszę opłacić podatek od kwoty 50000tys dolarów 19% podatek od prania brudnych pieniędzy. Bo niby to firma działa legalnie. A jak nie wpłacę to kara 4 %za każdy dzień Wstyd. Kwota która miałem opłacić to 41500. Zapłacilem 42.000 ty zl. Następnego dnia pan Hubert poprosił jeszcze o wpłatę 4212 zł bo kurs dolara jest większy i to co przelałem to za mało. Czekałem cierpliwie na przelew. Po pięciu dniach usilnie starałem się skontaktować z panem Hubertem. Co się niby okazało to że mój bank wszystko weryfikujr. Wszystko to ściema. Później zarządzający platforma łącznie z Panem Hubertem Kaminskim po upływie ok 10 dniach od zlecenia przelewu skontaktował się pan Hubert,że środki zostały cofnięte na platformę. Zaproponował mi że przeleje mi na portfel od kryptowalut walet kryptowalut 50.000 USDT. Założyłem portfel. Przelała mi platforma Ai Trade lewe USDT bez wartości. Na co mam dowody. Twierdza,że przesłali potwierdzenie ale niestety to wszystko podrobione dokumenty. Oszukują ludzi. Ludzie którzy tam pracują nie mają sumienia. Robią z ludzi uczciwych debili. Chęcią zysku inwestycji tracisz środki które zarabiałeś latami.Dno nie inwestycja. Powiem wprost.Wreszczcie się za was wezmą. Lepiej oddajcie te pieniądze.

10 października 2023

Drogi Przemysław Nurek,

Rozumiemy Twoje obawy i troski i chcemy pomóc Ci rozwiązać tę sytuację. Nie posiadamy jednak żadnych informacji na temat Twoich transakcji z nami i potrzebujemy dodatkowych informacji, aby zbadać tę sprawę i pomóc Ci.

Prosimy o dostarczenie nam wszelkich możliwych informacji na temat Twoich inwestycji i interakcji z nami, w tym dat transakcji, numerów kont i nazwisk pracowników, z którymi miałeś kontakt. Pozwoli nam to bardziej szczegółowo przeanalizować sytuację i spróbować zrozumieć, co się stało.

Gwarantujemy, że zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby Ci pomóc, ale w tym celu potrzebujemy kompletnych i dokładnych informacji. Prześlij nam te informacje, a nasi menedżerowie skontaktują się z Tobą, aby dowiedzieć się, co się stało.

Z poważaniem,
obsługa klienta

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (133 recenzji)