Aktiv Hvidevareservice Recenzje 666

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Oceniono na 5 z 5

Ærlig og redeligt samarbejde Har faktisk ikke anvendt Aktiv Hvidevareservice men fik anbefalet at tale med Martin efter snak med Repart. Miele kogeplader var stået af og kunne det nu svare sig a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Yderst kompetent og professionel service af montør John. Efter mere end 6 ugers dårlig service fra andet selskab, kontakter John mig som sendt fra himlen. 30 min. senere ankommer han, og finder fejlen... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Effektiv og meget skånsom rep. Låge og hængselskift. HTH havde fastlimet fodspark og ikke fastgjort maskinen. (begrænset hvad man kan forlange til et 200K køkken). Lidt op ad bakke ifb med rep. Mont... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ikke just en særlig venlig montør jeg havde kontakt til, men måske behøver man ikke yde god service til forsikrings sager. Opringninger x 2 om aftenen, sidste opkald kl 19.30 i aftes, hvor jeg er 10... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Naprawa urządzeń AGD
  2. Sklep AGD
  3. Serwis sprzętu AGD
  4. Naprawa pralek i suszarek
  5. Sklep z pralkami i suszarkami

Napisane przez firmę

Vi bestræber os på at være din foretrukne partner inden for hvidevareservice, og for at opnå dette yder vi en ekstra god service og et stykke arbejde af den højeste kvalitet. Vores mange års erfaring gør, at vi arbejder med alle typer og modeller inden for hvidevarer uanset anvendelse, alder og fabrikat.

4,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Besøg ifbm. forsikringssag

Vi havde besøg af John ifbm. en forsikringssag. John var behagelig, professionel og ydede en god service og rådgivning i forhold til forsikringssagen.

22 sierpnia 2021

Kære Lene

Tak for din anmeldelse af John og Aktiv Hvidevareservice.
Det var godt at John kunne hjælpe jer godt videre i sagen 😊

Fin service, hyggelig montør

Montøren ringede,kom og ordnede ovnlåge. Høflig og hyggelig samt orienterede samtale omkring vores forsikringssag

17 sierpnia 2021

Kære Eli

Tak for din fine anmeldelse 😊

Vaskemaskinen hurtigt fikset

Vi havde besøg af Brian, der hurtigt fandt ud af, hvad der var galt med vaskemaskinen. Han fiksede det med det samme, og maskinen kører nu uden problemer.

7 sierpnia 2021

Odpowiedź od Aktiv Hvidevareservice

Fantastisk at Brian kunne hjælpe jer - svært at undvære ens vaskemaskine.

Virkelig god service hos Aktiv Hvidevareservice

Min ovn kunne ikke åbnes efter rens. Jeg kontaktede Aktiv Hvidevareservice og fik besøg af Claus. Han mente så forsikringen kunne dække noget af skaden, som jeg ikke havde tænkt på. Claus klarede alle formaliteterne - virkelig god service.

6 sierpnia 2021

Odpowiedź od Aktiv Hvidevareservice

Dejligt at vi kunne gøre en forskel for jer 😊

Besøg af John

Vi har haft besøg af John i forbindelse med besigtigelse af hvidevarer efter lidt for meget vand i kælderen. John var professionel og ydede god rådgivning.

3 sierpnia 2021

Kære Jens.
Tak for de fine ord 😊
Håber ikke vandet i kælderen giver jer alt for mange problemer..

Fin fin service v/John

2 sierpnia 2021

Tak for din fine anmeldelse 😊

Professionel og venlig service

Tak til John for professionel og venlig service. John undersøgte min ovn og mit komfur, som havde taget skade i et tordenvejr. De var begge ret gamle, så der var ikke så meget at hente fra forsikringen, men det kunne han jo ikke gøre for. Vi fik os oven i købet en spændende snak om gamle computere :-)

21 lipca 2021

Kære Torsten

Tak for din anmeldelse af John og Aktiv Hvidevareservice.
Det er fantastisk at høre når vi har gjort en forskel 😊
Der er sket lidt med PC'ere siden min første Olivetti PC S tror jeg nok den hed.. Til gengæld kostede den så jorden rystede 😊

Oceniono na 5 z 5

Vores ovn var gået i stykker

Vores ovn var gået i stykker. Meldte det til forsikringen som sendte aktiv hvidevareservice ud. John kom, og kiggede på ovnen og gav en hammer god service !
Dejlig behagelig mand som også hjalp med at guide i hvilken ny ovn vi skulle have.
Tak for god service John .

Sagsnr : 147546

20 lipca 2021

Hej Katrine

Mange tak for de fine ord - John kan næsten ikke bære det 😉

Uovertruffen service

Jeg havde problemer med min tørretumbler, så kom John, og gav en service, der var over al forventning - det vil være et stort tab for firmaet, når han ikke er ansat hos jer længere.

Sagsnr. 147190

19 lipca 2021

Hej Anna

Tusind tak for din fine anmeldelse af Johns besøg hos dig.
Vi har sandelig heller ikke tænkt os andet end at beholde John i mange år endnu 😊

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

hvis man kunne give jer ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ så fik i altså dette det er første gang jeg har haft besøg af jer og den oplevelse jeg fik / modtog fra montørerne det kan ikke beskrives med ord det var så dejlig en følelse så jeg vil klart anbefale jer kontra et andet firma som jeg af respekt ikke nævner med navn for vil ikke hænge nogen ud offentligt

M.V.H Stefan Overgaard

15 lipca 2021

Hold da op Stefan 😊
Af hjertet tak for din rigtigt fine anmeldelse af din oplevelse med os - det glæder os rigtigt meget.

Ha' en go' sommer ☀

Mange sommerhilsner

Oceniono na 5 z 5

Montøren John var i dag forbi os Ang…

Montøren John var i dag forbi os Ang vores fryser var defekt.
Meget venlig person, kan anbefales her fra.

14 lipca 2021

Tusind tak Claus for din fine anmeldelse - den giver jeg videre til John

Mange sommerhilsner

Rigtig god service!

Rigtig god service!
Hurtig og kompetent montør.

2 lipca 2021

Kære Søren

Tusind tak for din tilbagemelding.
Super læsning som jeg vil dele med vores montører.

Rigtig god service

29 czerwca 2021

Odpowiedź od Aktiv Hvidevareservice

Tak Anna for din tilbagemelding - det varmer på en regnvejrsdag :)

præcision

havde aftalt en tid med John fra ahs.dk og det må man sige han var der nøjagtig til aftalt tid,så kan varmt anbefale Aktiv Hvidevareservice.Jan Rasmussen.

28 czerwca 2021

Kære Jan.

Tak for din rigtigt fine anmeldelse af vores arbejde hos dig.
Det glæder mig oprigtigt at du er så tilfreds med vores indsats.

Oceniono na 5 z 5

John kom og gav en god faglig vurdering…

John kom og gav en god faglig vurdering af vores opvasker. Han er ærlig og professionel

27 czerwca 2021

Hej Carina

Tak for din fine tilbagemelding.
Altid rart at høre fra vores glade kunder.

Oceniono na 5 z 5

Overordenlig god service og udførelse…

Overordenlig god service og udførelse af rep. af min ovn låge. Montør kom til aftalte tid og jobbet udført effektivt og hurtigt.

11 czerwca 2021

Hej Dorthe

Mange tak for din gode anmeldelse af vores service.

Skønt at høre, at du fik hurtig og effektiv service fra vores montør. Vi gør netop meget for at komme på servicebesøg til tiden - så bruger vi alle tiden fornuftigt.

Eminent service fra Per

Kære Per,

Tusind tak for din gode og reelle sparring omkring mit køle/fryseskab.

Det var en sand fornøjelse.!

Bh. Andreas

10 czerwca 2021

Hej Andreas

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, Peer.

Jeg er meget glad for at høre, at du fik god sparring om dit køle-/fryseskab fra ham. Jeg har sendt din anmeldelse videre til Peer.

Service til tiden

Service til tiden. Det er Alfa og Omega, når vaskesøjlen er stået af.
I tillæg kompetent information om, hvordan de nye apparater fungerer - så føler vi os godt på vej.

3 czerwca 2021

Hej Ejgil

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores service.

Lige præcis - vi er meget afhængige af vores hvidevarer i vores hjem, så det er godt, at vi ved Aktiv Hvidevareservice har montører, der er hurtige og effektive til at hjælpe, udskifte og reparere. Godt at høre, at I fik information med på vejen om, hvordan de nye hvidevarer virker.

Besøg af John

John - en meget serviceminded mand har udskiftet vores kogeplade, så det igen er tip-top iorden

26 maja 2021

Hej Gerda

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er meget glad for at høre, at alt er i orden efter han skiftede jeres kogeplade.

Oceniono na 5 z 5

Super service - Vi havde besøg af John, som hurtig og utrolig venlig hjalp med ny kogeplade.
Vores hund siger også tak for besøget :)

21 maja 2021

Hej Lonni

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Det er skønt at høre, at han hurtigt kunne hjælpe med en ny kogeplade.

Ja, er der hunde, så klapper John dem gerne :)

Aktiv Hvidevareservice

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej