agonia.nl

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Pas op voor deze site!!! Pakketje nooit ontvangen! Maar wel moeten betalen. Na lang touwtrekken met klarna schijnen ze een bewijsje van bezorging te hebben maar totaal geen menselijke manier van... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Product kwam niet overeen met dat gene op de website. Moeilijk te bereiken, en de berichten die ik kreeg waren alleen maar dreigingen, via Klarna eindelijk een retour label gekregen. Maar ze zijn t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb 23 december 3 broeken besteld. De levering duurde vrij lang, maar is mij gelijk uitgelegd via de mail waarom. De feestdagen zaten er natuurlijk tussen. Vriendelijke mensen ondanks mijn gevraag... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Product kwam niet overeen met dat gene…

Product kwam niet overeen met dat gene op de website.
Moeilijk te bereiken, en de berichten die ik kreeg waren alleen maar dreigingen, via Klarna eindelijk een retour label gekregen. Maar ze zijn te lui om het te verwerken waardoor er nog steeds verwacht word dat ik ga betalen…!

Stelletje dieven zijn het, want nu hebben ze een andere mail aan gemaakt maar wederom geen reacties

10 stycznia 2023

Pas op voor deze site!!!

Pas op voor deze site!!!
Pakketje nooit ontvangen!
Maar wel moeten betalen.
Na lang touwtrekken met klarna schijnen ze een bewijsje van bezorging te hebben maar totaal geen menselijke manier van afhandelen.
Ik had het kunnen weten toen na de bestelling een mailtje binnenkwam met een bedankje dat ze door mijn bestelling hun kinderen konden eten geven.
Helaas lees ik hier nog vele gedupeerde.

10 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Stel oplichters, geen contact te krijgen

Na lang twijfelen toch een bestelling gedaan. Info op de website klopt niet waardoor het artikels veel te groot besteld, en pas weken na bezorgdatum gekregen. Nieuwe bestelling gedaan, artikel nooit ontvangen. Twee maanden later kwam er ineens een pakketje met een compleet ander artikel binnen. Er is een e-mail adres, hier eenmaal reactie op gehad en daarna nooit meer. Enkele e-mails en klachten verder niets meer vernomen.
Heel jammer want het eerste artikel was precies wat ik zocht, alleen door valse informatie veel te groot..
webshop lijkt nu ook niet meer te bestaan.

29 czerwca 2023

Onbetrouwbaar, onklantvriendelijk en shady

Onbetrouwbaar. Onvriendelijk. Langzame levering. Inkoop China, duur doorverkoop NL. En liegen over te kleine geretourneerde blouses. Zijn onaangetast en ongeopend in originele verpakking teruggezonden en werden richting Klarna afgedaan als "gedragen". Tuurlijk wie trekt en nu niet voor de leuk te kleine blouses aan. Ik heb weer geleerd. Eerst reviewen voor je bestelt!

23 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Onbeschofte behandeling over retour zenden

Onbeschofte behandeling door ene Jessica na een retourzending in december 2022. Heb al diverse keren bewijs gemaild maar mijn zending wordt niet teruggedraaid. Daarom hijgt Klarna ook in mijn nek. Maar die klantenservice is WEL vriendelijk. NOOIT meer kopen bij Agonia of heeeel goed lezen hoe je terug moet sturen of wat de kosten daarvoor zijn

15 grudnia 2022

Besteld in januari.

Besteld in januari., retour nadat ik maand moest wachten en toch verkeerde maat was.
Gemeld bij agonia en klarna
Nu nog steeds.mee bezig dat ik moet betalen met aanmaning erbij.

Heb niets meer en retour gestuurd.
Wat een oplichters zeg.

Geven jou de schuld .
Nu al.maanden bezig.

30 maja 2023
Logo agonia.nl

Odpowiedź od agonia.nl

Hi Astrid,
U ontvangt uw bestelling en zonder ons iets te laten weten stuurt u het terug naar het adres op het etiket.
Dat is het adres van de koeriersdienst in Rozenburg en NIET ONS RETOURADRES!

We hebben u dat meerdere keren verteld per mail.
U antwoord alleen maar met scheldwoorden als oplichters.
Maar u maakt er zelf een potje van en moet nu op de blaren zitten.

Als u ons netjes een email had gestuurd dat u wilde retourneren hadden wij u ons retouradres in Nederland gegeven en had u het daarheen kunnen sturen.

Oceniono na 4 z 5

Ik was mijn pakketje kwijt maar bleek…

Ik was mijn pakketje kwijt maar bleek door de bezorger op een ander adres afgeleverd te zijn ik had een mail gestuurt naar agonia en die reageerde best wel snel het pakketje is op tijd bezorgt en ben er heel blij mee in het echt ziet het net zo uit als op het plaatje klasse

26 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik heb een tijdje geleden een broek…

Ik heb een tijdje geleden een broek bestel. Dit zou van leer zijn uiteindelijk na een maand of twee binnen gehad. Hierbij kon ik zeggen dat je alles zag zitten wat ik eronder aan had slechte kwaliteit dus. Ik heb van afterpay gedaan bij klarna altijd veilig. Nu had ik mijn betaling gepauzeerd o dat ik niet in contact kwam bij dit bedrijf. Na twee maanden namen ze contact met mij op en heb ik tegen klarna gezegt dat het retour is gedaan. Retour zou binnen 7 dag verwerkt worden bij het vedrijf en zouden ze het melden bij klarna zodat ik niet hoefde te betalen. Uiteindelijk kwam de dag dat ik wel moest betalen aan klarna anders kwammen er meer kosten. Nu heb ik een dreig mail van angonia gehad en weg geld en weg broek. Nu geen geld terug ven woest

14 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Bestelling niet ontvangen, geen terug betaling

Bestelling gedaan 8 jan. 2023, Bestelling zou geleverd worden door DHL op 6 feb. maar niemand gezien. Later blijkt de zending is teruggezonden omdat het adres niet goed zou zijn. Maar DHL is nadien 2 x bij de deur geweest met een andere leverancier dus adres klopt. Nu is Agonia slecht te bereiken (alleen via mail) maar op mijn verzoek om alsnog levering of terugbetaling wordt niet gereageerd. Dus dat was de eerste en laatste keer. Doe geen zaken met deze oplichters.

8 stycznia 2023

Dit zijn oplichters!!

Dit zijn oplichters!!
Verkopen goedkope troep uit China
Ik kocht een broek van hoogwaardig pcu leer aldus de advertentie
De stof leek niet eens op leer
Een dun stoffen vodje
Advies was een maat groter te nemen terwijl de broek enorm groot uitvalt!
Vreemde mailwisseling met iemand op de Filipijnen van agonia die mij zei dat ik beter de moeite kon besparen om de broek te retourneren gezien ze aan alle kanten ingedekt zijn
Retourneren naar China kost nl minimaal 35 euro,dat kost de broek ook
Nu via klarna kunnen retourneren
Maar agonia reageert niet
Ondanks mijn retourbewijs
Dit grapje loopt al maanden inmiddels
Niets kopen bij dit bedrijf!

28 grudnia 2022

Agonia = oplichters!

Het is een meest verschrikkelijke dropshipper, oplichters internet ‘winkel’ van ze allemaal. Beslist NIET bestellen bij Agonia, mensen! Niets is waar en alles is een leugen. Die paar 5-sterren reviews hier dat is Agonia zelf, geen ‘talloze’ tevreden klanten zoals ze het in hun mails aangeven. Foute leveringen, troep, plastic gekreukelde broeken die geenszins leken op het bestelde, hele grove mails met bedreigingen als je klacht. Gelukkig mijn bestelling liep via Klarna en die hebben het met deze foute Agonia oplichtersmeute korte metten gemaakt. Factuur is uiteraard geannuleerd. Tijdsbestek: februari besteld, eind maart ontvangen, eind april factuur geannuleerd door Klarna. Factuur: 50 euro voor tweetal regenjas stof, verschrikkelijke plastic ‘broeken’ van €2,50 per stuk (ja, ja, je kunt ze vinden via afbeeldingen op AliExpress) is geannuleerd naar aanleiding van mijn klacht met foto’s van de bestelde/aangeboden artikelen (screenshots Agonia advertentie met dure chinos van Mr. Marvis) en de geleverde, volstrekt andere, zeer slechte kwaliteit artikelen. Levering is altijd uit China, klopt nooit qua inhoud, leveringstijd (weken lang wachten) en de retourvoorwaarden compleet waardeloos: geen reële mogelijkheid tot retour of ruilen. Kortom: wees gewaarschuwd en koop NOOIT iets bij Agonia. Al werken ze inmiddels onder andere ‘webshop’ namen. Werkwijzen blijft hetzelfde: chaos en bederf. Trap er niet in.

27 kwietnia 2023

Nooit meer

Eerste en laatste keer dat ik hier wat besteld heb. Eerst een levertijd van ruim een maand. Omdat het gedropshipt wordt vanuit China. Dit was van tevoren nergens te lezen. Na contact met de klantenservice kreeg ik een soort automatisch antwoord. Na ruim een maand kwam het "cadeau" bij de ontvanger aan. Bleek het ook nog het verkeerde artikel te zijn. Ik heb hierover weer contact opgenomen maar toen ik aangaf te willen retourneren gaven ze niet thuis. Ik heb via Klarna moeten zorgen dat ik het artikel kon retourneren. Ik heb in december '22 besteld en pas nu (25-04-23) is het opgelost. Kortom bespaar jezelf de moeite en koop ergens anders

25 kwietnia 2023

Geen ster

ALLE REVIEWS DIE OFFLINE OF ONZICHTBAAR ZIJN ZEGT ALL GENOEG OVER DIT BEDRIJF.

22 kwietnia 2023

In december 6 broeken besteld

In december 6 broeken besteld, 2 maten omdat ik had gelezen dat de broeken klein vallen. Januari de broeken gekregen in een aftandse plasticzak omwikkeld met tape. Bij het uitpakken 1 broek eruit gehaald waar de kwaliteit echt te wensen liet, hop terug de zak in voor retour. Bij het contact zoeken met Agonia begon de ellende. Geen reactie ook niet naar meerdere mailtjes. Melding gemaakt bij Klarna omdat ik deze webshop niet vertrouw. Na enige tijd kreeg ik dan eindelijk een bericht van ene Jessica van Agonia, een zeer onbeschofte dame die aangaf dat ik 80% van mijn aankoopbedrag zou terugkrijgen want 20% nemen ze in als verwerkingskosten. Serieus?! Pakket kon ik vervolgens opsturen naar China 26 euro! Wederom melding gemaakt bij Klarna. Klarna is een onderzoek gestart naar dit bedrijf. Pakket teruggestuurd met track and trace. Pakket ook aangekomen want dit kon ik zien, wederom gemeld bij Klarna. Nu krijg ik gisteren een mail van Klarna dat het retour niet geaccepteerd wordt want de broeken zijn beschadigd! Rits kapot getrokken, losse draadjes etc. Vreemd want heb maar 1 broek uit de verpakking gehaald. Malafide praktijken dus, om maar niet tot refund over te hoeven gaan. Met Klarna kom ik er dus niet uit en zij zetten de factuur dus gewoon weer vrij en kan ik 209,70 betalen. Ik moet maar aantonen dat de kleding onbeschadigd is geleverd en onbeschadigd retour is gegaan. Uiteraard pik ik dit niet en heb Klarna laten weten dat ik mijn rechtsbijstand heb in geschakeld. Het gaat dus goed tot je wilt retourneren. Gelukkig wordt ik schadeloos gesteld door mijn rechtsbijstand verzekering, maar vele mensen zullen dit niet. Hoop dat ik hiermee mensen kan behoeden voor dit bedrijf. Want ze maken vele slachtoffers op deze manier. Tip van mijn rechtsbijstandverzekering is door zoveel mogelijk te melden bij je DAS rechtsbijstand hiermee kunnen ze dus wel een massa claim indienen.

12 kwietnia 2023

Oplichting en oneerlijke praktijken

oneerlijke praktijken, het verkondigen van leugens dat producten in Nederland op voorraad zijn.

Dit is het antwoord dat ik van een zekere Jessica kreeg toen ik mijn ongenoegen per mail geuit had :
"
De meeste klanten bestellen er maar 1. Vandaar dat de aanbieding verschijnt om er nog 1 te kopen met 30% korting.
Op moment dat u er 2 had besteld had u de optie gekregen om de derde met 30% korting te bestellen.
Nu heeft u er 3 besteld en krijgt u de optie om de 4e met 30% korting te bestellen.
"

19 grudnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej