Affiliate Marketing 101 Recenzje 12

Informacje dotyczące firmy

1. Marketing afiliacyjny
  2. Agencja interaktywna

Napisane przez firmę

Bij Affiliate Marketing 101 leer je alles over hoe je begint met affiliate marketing. Cursussen, coaching en begeleiding!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

De coaching met Jari was zeer waardevol

De coaching met Jari was zeer waardevol. In 1,5 uur namen we rustig de tijd om mijn knelpunten te analyseren en aan te pakken. Jari gaf heldere, praktische adviezen waar ik direct mee aan de slag kon. Sindsdien zie ik mijn bezoekersaantallen én inkomsten stijgen. Wat ik vooral waardeer: Jari’s passie voor zijn vak, zijn scherpe blik en de rust waarmee hij coachend begeleidt. Echt een aanrader voor wie wil groeien met zijn website of affiliate-inkomsten.

1 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Na de coaching van Jari steeg niet alleen mijn omzet, maar ook mijn zelfvertrouwen als ondernemer.

Een paar jaar geleden heb ik een cursus én een 1-op-1 coachingstraject gevolgd bij Jari. In slechts zes sessies gaf hij me zó veel inzicht en structuur, dat mijn omzet toen al met 40% groeide. Wat mij vooral opviel: Jari neemt de tijd, denkt strategisch met je mee en stelt de juiste vragen waardoor je zelf ook scherper gaat denken.

Hij hielp me onder andere met het verbeteren van mijn website, het aanscherpen van mijn aanbod en het vertalen van ideeën naar actie. Maar zijn impact stopte daar niet.

Onlangs – jaren na het traject – kon ik dankzij zijn inzichten een samenwerking sluiten met een groot bedrijf: €1500 per jaar + een affiliate commissie van 6%. Deze deal was nooit gelukt zonder de handvatten die hij me destijds gaf.

Jari is gewoon een autoriteit op zijn gebied. Slim, to the point en iemand die oprecht wil dat jij groeit.

23 czerwca 2025

Affiliate marketing 101

Ruim een jaar geleden ben ik via via begonnen met Affiliate marketing en al vrij snel de cursus aangeschaft. Een van de meest duidelijke cursussen die ik ooit heb gevolgd. Stap voor stap uitleg, klik hier, ga nu daarnaartoe, klik daar. Voor iedereen dus toegankelijk en dat is echt heel fijn! Bedankt hiervoor!

14 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Een zeer waardevolle affiliatecursus!

Halverwege 2024 met nul ervaring aan de cursus affiliatemarketing101 en mijn eerste website begonnen. De cursus is zo helder dat het eigenlijk een peulenschil was de website op te bouwen. Als je het goed leest en zorgvuldig de stappen volgt kan het niet misgaan! Mijn eerste commissie kwam in september.

Nu bijna een jaar later kijk ik naar mijn website die ook mede door de cursus Premium Partnerships de laatste 5 maanden is gegroeid naar een gemiddelde omzet van boven de 2000 euro! Met vorige maand zelfs nog een dikke uitschieter!

Tevens heb ik onlangs ook een 1 op 1 coachings gesprek gehad met Jari waarin ik met hem kon sparren en nog meer super tips & trics kreeg om door te bouwen vanaf het punt waar ik nu sta. Echt een fijn gespek. En ik weet nu, mijn 2e en volgende websites gaan er komen! Ik krijg er steeds meer plezier in!

Jari is transparant en heeft er echt verstand van. En bovenal, hij geeft je de juiste mindset mee. Geef niet op, blijf volhouden! Deze cursus is het meer dan waard!

Rob Boeijen

7 maja 2025

Review Affiliate Marketing 101

Ik was al een tijdje benieuwd naar affiliate marketing, maar ik wist er eigenlijk nog niks van. Via de cursus van Jari kwam ik terecht bij Affiliate Marketing 101.

De lessen zijn logisch opgebouwd en makkelijk te volgen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, dus ook als je vanaf nul begint, snap je het goed. Wat ik vooral fijn vond, is dat je niet alleen theorie krijgt, maar ook leert hoe je het echt kunt toepassen.

Door de cursus heb ik nu een goede basis. Ik begrijp hoe affiliate marketing werkt, weet hoe ik content kan maken en hoe ik daar uiteindelijk geld mee kan verdienen. Mijn eerste blog staat inmiddels online, en ik gebruik de tips uit de cursus nog steeds.

Wat het nog leuker maakt, is de community. Je staat er niet alleen voor. Er zijn altijd mensen die met je willen meedenken of gewoon even support geven.

Ik raad deze cursus zeker aan als je nieuwsgierig bent naar affiliate marketing en vanaf de basis wil leren. De sfeer is positief, je leert op je eigen tempo en met de podcast en extra’s blijf je jezelf steeds verder ontwikkelen.

4 kwietnia 2025

Aanrader!

Een zeer fijne cursus met uitstekende begeleiding door Jari. De affiliate cursus heeft mij enorm geholpen dankzij de heldere uitleg, zowel in tekst als in video’s. Hoewel ik al een klein beetje ervaring had met het bouwen van websites, ontdekte ik dat een affiliate website toch een compleet andere aanpak vereist.

Jari is snel en duidelijk met antwoorden op al je vragen, wat het leerproces versnelt. Ik ben dan ook zeer tevreden en raad deze cursus zeker aan! Bovendien heb je onbeperkt toegang, zodat je altijd kunt terugkijken wanneer dat nodig is.

Kortom, aanrader!

30 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Zonder twijfel de beste affiliate coach

Ik heb een aantal groepssessies bijgewoond met Jari als host. Jari heeft dit alles in goede banen geleid en ons voorzien van veel praktische tips. Vooral op het gebied van YouTube heeft hij veel kennis en neemt hij je mee in het proces van pakkende thumbnails, video's analyseren, etc. Heel nuttig en leerzaam!

Naast bovenstaande is Jari enorm goed in het leren opzetten van premium partnerships, waardoor je niet alleen inkomen genereert uit commissies maar ook uit betaalde samenwerkingen met partners. Hij leert je hoe je jezelf goed kan positioneren en kan neerzetten als content maker. Vooral als je hierin geen ervaring hebt zijn de tips van Jari eigenlijk onmisbaar.

Bij Jari leer je wat je elders op internet niet leert. Kortom, erg tevreden!

27 stycznia 2025

Veel geleerd van Jari

Ik ken Jari reeds vanaf de start van mijn Affiliate marketing avontuur, en hij was ook degene die me op het juiste spoor heeft gezet. Dankzij hem heb ik stappen gezet die ik anders nooit genomen had.
Hij zet je gewoon in de goede richting.
Affiliate marketing blijft niet stilstaan, de markt verandert zich steeds weer. Ook hier is Jari heel sterk in, het meegaan met die markt, waardoor jezelf ook de beste tips mee krijgt.

22 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Fijne cursus en goede coaching door Jari

De affiliate cursus is mij heel goed bevallen, er wordt duidelijke uitleg gegeven in tekst, maar ook door middel van filmpjes. Ookal heb je ervaring in websites bouwen, een affiliate website is toch echt heel anders.
Jari is een hele goede coach, als je vragen hebt kan hij je meteen antwoorden geven en dat is ook altijd heel snel. Al met al ben ik dus super tevreden en ik kan iedereen deze cursus aanraden. Je hebt er een levenslange toegang toe, dus je kan altijd terug kijken mocht het nodig zijn.

27 listopada 2024

Superpraktische cursus en coaching

Mijn partner en ik zijn een paar affilitiatemarketing websites aan het opzetten. Dat is helemaal nieuw voor ons. Ik ben tekstschrijver en weet veel van marketing, maar ik ben geen websitebouwer. De cursus Affiliate Marketing 101 heeft me stap voor stap geleid, zodat ik inmiddels meerdere pagina's live heb staan. Jari is daarbij een geweldige coach. Als we vastlopen, helpt hij ons weer op weg, hij heeft een antwoord op al onze vragen en heeft ontzettend veel verstand van zaken. Deze cursus en zijn coaching zijn absolute aanraders.

13 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Binnen een week na het volgen van de cursus Premium Partners al een premium partnership binnen!

Als ervaren affiliate met 8+ websites, was ik superbenieuwd naar de cursus Premium Partners. Dit verdienmodel kende ik namelijk nog niet!

Te leuk om niet te delen: nadat ik de cursus Premium Partnerships volgde in 2023, had ik een week later al mijn eerste premium partnership binnen.
Inmiddels is dit één van de grootste verdienmodellen op mijn affiliate websites en verdien ik duizenden euro's per maand.

Ik kan je de cursus van harte aanbevelen als je nu al een succesvolle affiliate website hebt waar je meer uit wil halen. De investering in deze cursus verdien je al terug met 1 mini partnership. Dikke aanrader!

4 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej