God service og kvalitet
Yderst tilfreds, kan anbefales til andre.
Super service, jeg har købt ny hest og ifm. flytning, var næseremmen på den ene trense faldet af. Line fra A EQUIPT gennemgik lageret og fandt en løs næserem, i den rigtige farve og størrelse som jeg... Zobacz więcej
Først, sender de varerne på en flot og eksklusive måde Jeg har handlet ved dem flere gange og hver gang har der været lækkerier og en ekstra gave med, og tingene er pakket flot ind. Ud over det så... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
A Equipt is a Danish equestrian brand that produce and sells products of uncompromising quality for both horses and riders. Based in Denmark, shipping world wide. By riders, for riders.
Poul Larsens Vej 14, 9000, Aalborg, Dania
- +45 22909371
- hello@aequipt.com
- aequipt.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
God service og kvalitet
god vejledning og hurtig levering
Først, sender de varerne på en flot og eksklusive måde
Ud over det så er der en mega hurtig levering!
denne gang fik jeg bestile forkert størrelse, og fik derefter super vejledning til at vælge den rigtige størrelse.
Super kvalitet og hurtig levering
Perfekt online køb
Fin hjemmeside, hurtig levering og gode informations mails.
Fantastisk godt produkt. De bedste tøjler, jeg har redet med.
Meget hurtig ekspedering. Modtog varen dagen efter bestilling.
Meget hurtig ekspedering.
Som altid en perfekt oplevelse at…
Som altid en perfekt oplevelse at handle her, hurtig levering, super lækre produkter og god service
Top kvalitet og super service
Top kvalitets produkter til både heste og ryttere sammen med en virkelig god service. Kan varmt anbefales.
Einfach grandios *****
Tolle Ware - qualitativ sehr hochwertig - sehr nette und professionelle Beratung - schnelle Lieferung auch nach Deutschland! 5 Sterne ***** vielen Dank!!!
Virkelig god og hurtig service.
Virkelig god og hurtig service.
Vi havde brug for at bytte det købte og de var meget behjælpelige.
Virkelig lækre produkter og en…
Virkelig lækre produkter og en kundeservice helt i top. Bedste anbefalinger fra herfra.
God og hurtig service
God service 😊
Lækkert fortøj i god kvalitet