Reakcja na opinię
Telefonservicen var helt i top, venlige damer, hurtigt og praktisk med sprog der ligner dansk. Når du ringer op og skal vælge et tal, så vælg "nordisk sprog" det går meget hurtigere. Pakken kom så h... Zobacz więcej
Efter en meget vanskelig start fik vi til sidst en fin kommunikation med Aedbutikken. Det var ikke deres skyld, at varen "forsvandt", men de var en smule langsomme om at reagere. Til sidst nåede vi... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
AEDbutikken | Den Europæiske hjertestarterspecialist AEDbutikkens moderselskab Medisol er en uafhængig europæisk leverandør af hjertestartere, tilbehør samt dertil hørende trænings- og genoplivningsprodukter. Vi driver 20 internetbutikker i 16 europæiske lande og vores hovedafdeling, som ligger centralt i Holland, har igennem de seneste år udviklet sig til markedsleder i Europa indenfor salg af hjertestartere. Virksomheden er grundlagt af to tidligere reddere, og dette faktum kendetegnes ved at vores primære mål er at sørge for at alle får adgang til dette livreddende udstyr. Vores vision er derfor; I 2025 har alle borgere i Europa adgang til en hjertestarter indenfor 6 minutter! Som uafhængige leverandør af hjertestarter bestræber vi os på at rådgive og guide dig bedst mulig i, hvilken hjertestarter du skal investere i. Vi står klar til at hjælpe dig med spørgsmål vedrørende specifikke varer og produkter samt generel rådgivning og vejledning eller konkret i forhold til placering og håndtering af en ordre. Vort personale trænes kontinuerligt for at kunne informere og rådgive dig på den bedst mulige måde.
Mercuriusweg 12, 4382 NC, Vlissingen, Holandia
- +45 (0) 89 888 225
- info@aedbutikken.dk
- aedbutikken.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
En glad kunde
Der gik lidt over en uge fra jeg lavede bestillingen til jeg modtog varen, men prisen var klart den billigste jeg kunne finde på nettet og samtidigt skulle jeg betale 0 kr. i porto. Så overordnet set en rigtig positiv oplevelse igennem købet.
Super hurtig og præcis ekspedition af…
Super hurtig og præcis ekspedition af ordre og forsendelser.

Meget hurtig levering.
Vores nye Andersen skab havde siddet i…
Vores nye Andersen skab havde siddet i ca 6 mdr revnede ruden, og vi kontaktede Aedbutikken som fortalte at Medisol ikke dækkede glasruden på garantien. Dårlig service til prisen

Hurtig og pro service

God kundeservice
God oplevelse ved bestilling af vare, kom jeg til at bestille den samme vare 2 gange ,blev kontaktet pr telefon om det kunne passe!!
Det kalder jeg kundeservice .
De kan det bare
De er hurtige, venlige og ved hvad de har med at gøre.
Man får altid god betjening
Rigtig fin service ifm en ordre der var…
Rigtig fin service ifm en ordre der var gået tabt.
God og hurtig levering af bestilte vare.

Uovertruffen service fra AED-butikken
Vi har i vores lokale en defisign hjertestarter fra AED-butikken, hvor jeg havde lidt problemer med at verificere en fejlmeddelse på. Efter 2 samtaler med en sød dame fra AED i dag, er jeg nu helt med på hvordan hjertestarteren "opfører sig", når der evt. skal udskiftes elektroder, batteri eller lignende. Vedkommende tog sig virkelig tid til at forklare mig hvad hun mente kunne være problemet, selvom jeg må indrømme at jeg bare kunne have læst brugsanvisningen ordentlig. Anyway en "smilende kundeservice" i telefonen, som vinder ved første samtale. AED-butikken får alle de stjerne jeg har til rådighed!

Let og effektivt.

God hurtig levering
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.