1. Agencja reklamowa

AdZesty is your ultimate destination for unlocking business growth. Our platform offers tailored solutions to propel your brand forward.

3,5

Średnia

In my experience this website is waste…

In my experience this website is waste because as a publisher it's earning starts from 0.00000000 . One day i received 5k impression and my earning is 0.5 Adsense is better than this and as advertiser it take lot of Amount I work as publisher and advertising but this website is waste

15 listopada 2023

Odpowiedź od Adzesty

Hi Imran, We hope you're doing well. Could you please provide us with your username? As we view the account based on your name, we only see less traffic from your site; we don't see any indication that you are talking here. Also, you are running CPC-based ads where it only counts clicks. Make sure to check and review. Using the site for just 2 days and reviewing it doesn't make any sense. Also, we have mainly chat option support tickets, live chat, and telegram support. You could message us so we can say what the issue is. Also, we don't include a high payment; we are just an ad network where any user with any traffic can get approved.

Trusted Got Fast Withdrawal Process

It's been just 1 month using this ads network. I have added my 3 website and got approved I understand website is new so revenue is less but it's trusted site. I wish I could send screenshot of withdrawal.

1 października 2023

Odpowiedź od Adzesty

Hi there! 🌟Thank you for your awesome review.

Fast Payouts, Trusted Platform!

AdZesty might be new, but they're the real deal. The CPM rates are lower, but the trust is high. What blew me away? Withdrawals in just 2 hours! Seriously impressive. Trustworthy, easy to use, and lightning-fast payouts. Definitely sticking with them!

27 października 2023

Odpowiedź od Adzesty

Thank you for your incredible review 🙌