Na paar gesprekken voelde ik me sterker door de steun van deze advocaat.
Zobacz, co mówią recenzenci
Vriendelijk man, staat je altijd vriendelijk te woord en heeft en weet meteen een helder beeld te schetsen van hoe dingen kunnen lopen en hoe zo een proces werkt.
Familierechtkantoor bij uitstek. Als je een specialist zoekt kan ik je zeker deze site aanraden. Kon meteen al met een jurist praten.
Een advocaat die luistert en strijdt voor jouw rechten als ouder, klasse dat zulke mensen bestaan.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij advocaatfamilierechtutrecht.com, dé specialist op het gebied van familierecht in Utrecht en omstreken. Met een diepe toewijding aan het leveren van deskundige juridische ondersteuning en advies, staan wij klaar om u bij te staan in een breed scala aan familiegerelateerde juridische kwesties. Ons team van ervaren familierechtadvocaten begrijpt de complexiteit en de emotionele impact van zaken zoals echtscheidingen, alimentatie, voogdij, en erfrecht. Daarom benaderen wij elke zaak met empathie, discretie en professionaliteit. Onze missie is om u door de juridische procedures heen te loodsen met duidelijkheid en zorg, terwijl we streven naar de best mogelijke uitkomst voor u en uw familie. Of u nu advies nodig hebt over een echtscheidingsprocedure, hulp zoekt bij het opstellen van een ouderschapsplan, of ondersteuning nodig hebt bij een erfeniskwestie, ons team staat voor u klaar. Bij advocaatfamilierechtutrecht.com waarderen we de vertrouwensband met onze cliënten boven alles. We nodigen u uit om uw ervaringen met ons te delen op Trustpilot, zodat we onze dienstverlening voortdurend kunnen verbeteren en anderen kunnen helpen de juridische ondersteuning te vinden die ze nodig hebben. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons.
Dane kontaktowe
St Jacobsstraat 123- 135, 3511 BP, Utrecht, Holandia
- +31303691286
- contact@advocaatfamilierechtutrecht.com
- advocaatfamilierechtutrecht.com
Na paar gesprekken
Na paar gesprekken voelde ik me sterker door de steun van deze advocaat.
professioneel en toch persoonlijk…
professioneel en toch persoonlijk betrokken dat zie je niet vaak
ik wist altijd waar we stonden door…
ik wist altijd waar we stonden door zijn updates.
Ze bleef rustig uitleggen tot ik het…
Ze bleef rustig uitleggen tot ik het echt begreep en erachter kon staan
zelfs emoties liet hij gewoon toe
ze zei dit besparen we anders duurt t…
ze zei dit besparen we anders duurt t eeuwig beetje raar uitgesproken maar waar
Ze toonden kracht zonder te schreeuwen…
Ze toonden kracht zonder te schreeuwen heel beheerst en zelfverzekerd
Hij gaf steun zonder dat ik daarom…
Hij gaf steun zonder dat ik daarom vroeg, constant aanwezig
ze hielden tempo maar leverde…
ze hielden tempo maar leverde kwaliteit, dat viel op
ze zorgden dat mijn prioriteiten…
ze zorgden dat mijn prioriteiten vastgelegd waren, mijn moeder vond dat sterk.
Ze stelden steeds de lange termijn rust…
Ze stelden steeds de lange termijn rust van het gezin voorop
ze gaven aan waar ik hard moest zijn en…
ze gaven aan waar ik hard moest zijn en waar ik juist water bij de wijn kon doen
door zijn rustige aanpak kon ik het…
door zijn rustige aanpak kon ik het proces volhouden zonder gek te worden van frustratie
m'n zus heeft hem ook gehad en zei…
m'n zus heeft hem ook gehad en zei hetzelfde, hij is duidelijk maar nooit onvriedelijk
Eindelijk Begrijpelijk: Familierecht in Heldere Taal
hij legde het familierecht helder uit, eindelijk iemand die niet in moeilijke taal praat
alle afspraken goed vastgelegd
alle afspraken goed vastgelegd, daar liet hij niks aan toeval over
hij pakte het professioneel aan
hij pakte het professioneel aan, duidelijke afspraken en rechtvaardige uitkomst
Begripvol en deskundig
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.