Tussen mij en mijn ex is het voorbij, hebben besloten advocaat in arm te nemen zodat het allemaal netjes wordt geregeld!
Zobacz, co mówią recenzenci
Ze maakten mijn voorkeuren helder in de documenten, mijn tante knikte tevreden.
ze voorkwam dat t langdradig werd door snel knopen te leggen beetje krom naar duidelijk
Goede omgangsregeling tot stand gekomen met de kinderen en mijn ex partner met hulp van dit kantoot.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Advocaat Familierecht Leiden staan wij voor deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke ondersteuning in het familierecht. Of het nu gaat om echtscheidingen, alimentatiekwesties, voogdij of verdeling van vermogen, onze ervaren advocaten bieden de juiste juridische begeleiding op maat. Wij begrijpen dat familierechtelijke kwesties emotioneel zwaar kunnen zijn, en daarom zetten wij ons in voor een zorgvuldige en menselijke aanpak van elke zaak. Ons team van gespecialiseerde familierechtadvocaten in Leiden heeft jarenlange ervaring en biedt niet alleen juridisch advies, maar ook praktische oplossingen die passen bij uw situatie. Wij geloven in transparante communicatie en heldere afspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Bij Advocaat Familierecht Leiden is uw belang onze prioriteit. Wij streven naar de beste uitkomst voor u en uw gezin, met oog voor zowel juridische als persoonlijke aspecten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Dane kontaktowe
Schipholweg 55, 2316 ZL, Leiden, Holandia
- +31715690475
- contact@advocaatfamilierechtleiden.com
- advocaatfamilierechtleiden.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
de verwachtingen werden goed gemanaged
met familie thuis en ze stonden er…
met familie thuis en ze stonden er gewoon dat gaf vertrouwen
Wat prettig was is dat hij kalm bleef…
Wat prettig was is dat hij kalm bleef wanneer de situatie gespannen werd.
ik voelde me serieus genomen door de…
ik voelde me serieus genomen door de regelmatige updates.
Dat Duidelijke Moment Van
Dat duidelijke moment van advies maakte alles overzichtelijker voor mij
ze voorkwam dat t langdradig werd door…
Geen harde toon nodig ze stonden gewon…
Geen harde toon nodig ze stonden gewon sterk en slim tegelijk
Hij hield z'n beloftes en bleef erbij…
Hij hield z'n beloftes en bleef erbij tot t eind
ik kon huilen bij t gesprek en ze…
ik kon huilen bij t gesprek en ze combineerde troost met goed advies
Ze maakten mijn voorkeuren helder in de…
Ze maakten mijn voorkeuren helder in de documenten, mijn tante knikte tevreden.
Ze wisten slim met de strategie van de…
Ze wisten slim met de strategie van de advocaat van mijn ex om te gaan.
eerlijk advies
eerlijk advies, ook als dat betekende dat ik beter iets kon laten gaan
Ik Voelde Me Gehoord, Ook Al Was
ik voelde me gehoord, ook al was hij zakelijk, hij had wel oog voor de emotionele kant
korte uitleg maar wel helemaal…
korte uitleg maar wel helemaal duidelijk, snap nu veel beter hoe het zit met de regels
hij heeft alles netjes verdeeld zonder…
hij heeft alles netjes verdeeld zonder extra spanning, fijne aanpak
Fijne advocaat die luistert
Tussen mij en mijn ex is het voorbij
Doświadczenie Trustpilot