Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Jag tycker er service är mycket bra, alltid ett gott bemötande samt snabb återkoppling. Gillar också statistikportalen. Det hade varit bra om ni hade möjlighet till enkätfunktion så att vi hade få... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Utomordentlig kundservice. Andreas och Mimmis som jag haft kontakt med ger snabb respons vid mail-och telefonkontakt, ringer och checkar in hur vi upplever räckvidd av annonser mm. Fokus är verklige... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Arbetat med Andreas och Mimmi och de är så kompetenta och serviceminded. Snabba, duktiga, informativa och trevliga! Jag som beställare av deras tjänster kan inte annat än att rekommendera dem.

Oceniono na 4 z 5

Snabba på att svara på beställningar. Svarar tydligt på frågor. Tar till sig önskemål och justeringar på ett bra sätt.

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja social media
  2. Agencja reklamowa
  3. Biuro pośrednictwa pracy
  4. Agencja marketingu i mediów
  5. Agencja marketingu internetowego
  6. Usługi rekrutacyjne

Informacje o Adsup

Napisane przez firmę

Vilka är vi?

Adsup grundades år 2016 i Göteborg med visionen att underlätta rekryteringsprocessen för företag genom att erbjuda en enklare och snabbare metod för att hitta rätt medarbetare. Genom riktad annonsering på sociala medier har vi hjälpt hundratals arbetsgivare att hitta rätt person för jobbet på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi på Adsup strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en smidig och personlig rekryteringsprocess, där vi arbetar för att matcha rätt talang med rätt arbetsplats. Med vår erfarenhet inom digital marknadsföring på sociala medier har vi kunnat hjälpa företag i en mängd olika branscher att snabbt och enkelt hitta nya medarbetare.

Vi är stolta över att ha kunnat erbjuda ett enkelt och effektivt sätt för både arbetsgivare och jobbsökande att hitta rätt matchning, och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa företag att bygga framgångsrika team.

Vad gör vi?

Vi jobbar med riktad rekrytering och annonsering där sociala medier är vårt specialistområde. Vi hjälper idag arbetsgivare inom samtliga branscher att växa genom riktad rekrytering, employer branding och annonsering på sociala medier.

Varför välja oss?

Under åren har vi lyckats bygga upp ett starkt rykte inom rekryteringsbranschen. Med mer än fem års erfarenhet av kommunikationslösningar i olika typer av medier så har vi funnit den rätta formeln för att nå de bästa kandidaterna, kommunicera våra kunders budskap och stärka deras varumärke mot rätt målgrupper och samtidigt spara er både tid och pengar.

Vill ni ha hjälp med att komma igång med er annonsering på sociala medier? Söker ni en ny medarbetare? Eller har ni något annat ni vill kommunicera ut till era intressenter?

Boka en kostnadsfri konsultation
eller kontakta oss så hjälper vi er.

Dane kontaktowe

Oceniono na 1 z 5

inget jag rekommenderar

28 sierpnia 2023

Odpowiedź od Adsup

Vad tråkigt att höra. Vad hade vi kunnat göra annorlunda för att du skulle få en bättre bild av oss?

Oceniono na 5 z 5

Grym och kompetent service!

Arbetat med Andreas och Mimmi och de är så kompetenta och serviceminded.
Snabba, duktiga, informativa och trevliga!
Jag som beställare av deras tjänster kan inte annat än att rekommendera dem.

19 stycznia 2024

Odpowiedź od Adsup

Tusen tack för dem fina orden och tack för ett mycket fint samarbete! / Mimmi

Oceniono na 3 z 5

Jag tycker er service är mycket bra

Det hade varit bra om ni hade möjlighet till enkätfunktion så att vi hade fått siffror på om de vi anställer har sett just er annons. Saknar idag möjlighet till benchmarking också, svårt att veta hur ni står er i förhållande till konkurrenter.

20 grudnia 2023

Odpowiedź od Adsup

Tack för din feedback! Vi erbjuder ett par alternativ till att spåra ännu mer data kring kandidatresan, jag ber er kontaktperson att återkoppla till dig gällande detta :) /Christopher

ELLEN!!!!!

ELLEN!!!!!
Vilken fantastisk tjej!

11 kwietnia 2023

Odpowiedź od Adsup

Stort tack Tove och vilket fantastisk arbete ni gör för så många människor! :D

Oceniono na 5 z 5

Levererar alltid snabbt och är…

Levererar alltid snabbt och är professionella och trevliga.

5 kwietnia 2023

Odpowiedź od Adsup

Tack så mycket för recensionen Julia, det betyder jätte mycket för oss att höra att ni är nöjda med vår tjänst. Vi önskar dig och dina kollegor all framgång under 2023 :)

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Mimmi tog fram en korrektur samma dag som vårt möte och vi fick in flera bra kandidater på kort tid.

Rekommenderar starkt Adsup för deras goda bemötande och service!

1 stycznia 2023

Odpowiedź od Adsup

Tack själv Miaochan! Stort lycka till med den nya kocken och tack för ett riktigt gott samarbete! :)

Oceniono na 5 z 5

Christopher är alltid lika…

Christopher är alltid lika tillmötesgående, proffsig, behjälplig och flexibel. Vi har ett mycket bra samarbete med Adsup

28 marca 2023

Odpowiedź od Adsup

Tack för en bra och trevligt samarbete så här långt Tina! Nöjet är på vår sida.

Oceniono na 4 z 5

Bra rådgivning

Bra rådgivning för att få fram en effektiv annons till rätt målgrupp.

20 grudnia 2022

Odpowiedź od Adsup

Tack själv Martin! Kul att få sätta sig in i er verksamhet och hjälpa er.

Bra service

Snabba, pålitliga och kompetenta!

21 marca 2023

Odpowiedź od Adsup

Tack Julia! Alltid lika kul att få sätta sig in i era kampanjer och hjälpa er att skapa ett mervärde.

Mycket bra service

Mycket bra service, lyhörda försäljare, exemplariskt kundanpassat.

22 marca 2023

Odpowiedź od Adsup

Tack för din recension Mikael, det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår kundservice. Allt gott önskar Jesper och oss Adsup :)

Oceniono na 5 z 5

Snabb service och återkoppling samt god…

Snabb service och återkoppling samt god kommunikation och god inblick i vår verksamhet så att den förmedlas på ett bra och korrekt sätt i annonser.

19 marca 2023

Odpowiedź od Adsup

Tack för dem fina orden och för ett riktigt gott samarbete! / Andreas

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej