1. Agencja marketingowa

Jesteśmy grupą specjalistów, którzy pomagają sprzedającym maksymalizować potencjał Allegro. Firma powstała by wyjść naprzeciw klientom, którzy są już zmęczeni współpracą z masowymi agencjami. Stawiamy na relacje i współpracę człowieka z człowiekiem, a nie procesy i szablonowe podejście. U nas nie usłyszysz, że „tym zajmuje się inny dział”, albo „prosimy skontaktować się z działem obsługi klienta”. Będziemy rozmawiać z Tobą jak z klientem, ale klientem na którym na prawdę nam zależy, bo to dzięki stałym długotrwałym współpracom jesteśmy w stanie się rozwijać i utrzymywać pewną pozycję na rynku. Rozpoczynając współpracę z nami będziesz miał możliwość wyboru z kim będziesz pracował. Z opiekunem porozmawiasz o warunkach i typie działań, otrzymasz do niego bezpośredni kontakt telefoniczny i mailowy. Nie posiadamy i nie będziemy posiadali biura obsługi klienta, nasz klient ma kontakt wyłącznie ze swoim opiekunem. Opiekun jest również specjalistą, który pomoże i doradzi we wszystkich problemach z Allegro, ale też często nasze rozmowy z klientami wychodzą poza to. Doradzimy Ci z jakich narzędzi korzystać, jak rozmawiać z klientami, na jakich marketplace w tej chwili warto sprzedawać, a na jakich potencjału nie ma i wiele innych. Chcemy być dla naszych klientów doradcami ds. e-commerce. Oczywiście nie każdy specjalista zrobi dla Ciebie wszystko, bo ktoś kto jest dobry we wszystkim, nie jest dobry w niczym. Dlatego jesteśmy grupą, pomagamy sobie wzajemnie, a część obszarów przekazywana jest na specjalistów do tego wyznaczonych np. możemy poprowadzić również Twoje Google Ads, ale mamy od tego dedykowaną osobę. Jesteśmy pierwszą, ale miejmy nadzieję nie ostatnią firmą w Polsce, zajmującą się Allegro, która stawia klienta i specjalistę z przodu, a nie markę, twarz właściciela CEO i procesy. Jakie znaczenie ma dla klienta to, że właściciel firmy ma fenomenalne doświadczenie w wielu dziedzinach, jeżeli nawet nie ma z nim kontaktu? Postaw na grupę specjalistów, która jest realna i przekonaj się sam jak działamy.

4,0

Dobra

Współpracujemy od 2 lat

Współpracujemy od 2 lat. Profesjonalna agencja, która szybko reaguje na wszystkie nasze potrzeby reklamowe. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

24 marca 2025
Logo AdsUp - Allegro Ads

Odpowiedź od AdsUp - Allegro Ads

Dziękujemy, my również preferujemy współprace długoterminowe.

ADSUP NAJLEPSI I NASZA OPIEKUNKA p. Adrianna :)

Najlepsza agencja z jaką przyszło mojej firmie współpracować. Wymierne efekty, rzeczywiste wzrosty sprzedaży już po miesiącu współpracy. Wyniki przechodzą najśmielsze oczekiwania. Kompleksowa obsługa. Teraz to co najważniejsze, bez kogo te spektakularne efekty nie miałyby miejsca tj. Nasza Opiekunka Pani ADRIANNA. NIEZASTĄPIONA, NAJLEPSZA, SKRUPULATNA, A DO TEGO POSIADAJĄCA ZMYSŁ ARTYSTYCZNY. OSOBA DLA NAJBARDZIEJ WYMAGAJĄCYCH KLIENTÓW. Wszystko razem sprawia, że konto, aukcje wyglądają jak marzenie, a do tego strategie promocyjne, kampanie reklamowe to pasmo wzrostów z miesiąca na miesiąc. Pani Adrianno dziękuję, jest Pani wspaniała. POLECAM WSZYSTKIM AGENCJĘ ADSUP. WYSTARCZY ZAUFAĆ I ODDAĆ WSZYSTKO W ICH RĘCE :)

1 listopada 2024
Logo AdsUp - Allegro Ads

Odpowiedź od AdsUp - Allegro Ads

Bardzo dziękujemy i cieszymy się, że mogliśmy pomóc :)

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (4 recenzji)