Kryptowaluty to mój świat i są z tego niezłe pieniądze, więc jakoś rozliczać się z nich trzeba. Jakbym to robił w kraju to podatki zjadłyby mi sporą część zysku. A tak jestem rozliczany w UK i niczym... Zobacz więcej
Polecam Admiral Tax - miałem okazję odbyć konsultację w sprawie optymalizacji podatkowej dla mojej firmy. Jestem zadowolony z wiedzy i profesjonalizmu konsultacji. Już poleciłem firmę moim klientom, k... Zobacz więcej
Jesteśmy największą kancelarią księgową w Polsce specjalizująca się w przenoszeniu polskich firm do Anglii. Nasze korzenie na rynku brytyjskim sięgają lat 90-tych. Oprócz działalności księgowej zajmujemy się międzynarodowym planowaniem podatkowym, zakładaniem spółek na całym świecie, otwieraniem bezpiecznych kont zagranicznych oraz sprzedażą gotowych spółek na terenie całego świata.
Wadowicka 8A, 30-415, Kraków, Polska
- +48124466333
- info@admiral.tax
- admiral.tax
Firma reklamuje się jako zakładająca…
Firma reklamuje się jako zakładająca spółki zagraniczne a są jedynie pośrednikiem narzucającym podwójną marże, obsługa klienta tragiczna, doradztwo podatkowe tragiczne, bezpieczeństwo oraz odpowiedzialność - żadna. Jest to zwykły tani pośrednik w zakładaniu spółek nie biorący na siebie odpowiedzialności. poza tym usługi księgowe fatalne, unikanie ryzyko sprawy karnej za unikanie podatków po doradzaniu tej firmy bardzo możliwe, FIRMA NIE DAJE ZADNEJ GWARANCJI legalności proponowanych rozwiązań, recenzje firmy sa ukryte na ich Facebook fanpage z wiadomych powodów - bardzo dużo negatywów od osób oszukanych!!! Pozytywne komentarze na Trust Pilot dodawane tego samego dnia hurtowo co godz. przez agencje reklamową od klientów, którzy nie istnieją. TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA DOBRZE WAM RADZĘ! osoby oszukane proszę o kontakt na priv celem złożenia pozwu zbiorowego przeciwko tym oszustom.
Firma skrajnie nie profesjonalna
Firma skrajnie nie profesjonalna, brak kontaktu, szczerze odradzam jakiekolwiek z nimi działania.
Firma dużo Ci powie jeśli chce żebyś…
Firma dużo Ci powie jeśli chce żebyś podpisał umowę, niestety, mimo że znają dokładnie czym chcesz się zajmować to potem, okazuje się, że mimo ich zapewnień kwestie prawno skarbowe jednak są zgoła inne. Oczywiście, za ich błędy trzeba samemu płacić bo to tak dobra firma, że pomogę Ci rozwiązać problem który sami zgotowali. Ja niestety nie mogę oprze ć się wrażenie, że ta firma jednak bazuję na naciąganiu klientów i skrupulatnym wykorzystywaniu ich niewiedzy i naiwności
Specjaliści pierwsza klasa
Specjaliści pierwsza klasa! Współpraca od samego początku przebiega pomyślenie
Jestem zadowolona ze współpracy
Jestem zadowolona ze współpracy, wszystko przebiega pomyślnie. Zawsze uzyskuje odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.
Jestem zadowolony ze współpracy
Jestem zadowolony ze współpracy! Jak dla mnie dużym plusem jest to że reprezentują klienta w urzędach
Mogłam na spokojnie umówić się z…
Mogłam na spokojnie umówić się z doradcą w biurze, preferuję kontakt face to face i taka forma kontaktu najbardziej mi odpowiada. Pełen profesjonalizm
Od samego początku współpracy czułem…
Od samego początku współpracy czułem się zaopiekowany. Podatki zostały znacznie zmniejszone przez co mam teraz budżet na inne wydatki
Darmowe porady dla klientów oraz fakt…
Darmowe porady dla klientów oraz fakt że reprezentują klientów w urzędach skusił mnie do podjęcia współpracy.
Początkowo skorzystałam z darmowej…
Początkowo skorzystałam z darmowej porady, byłam zadowolona więc postanowiłam kontynuować współpracę no i się nie zawiodłam :)
Kwestie podatkowe wyjaśnione w sposób…
Kwestie podatkowe wyjaśnione w sposób jasny i przejrzysty. Tego oczekiwałem i to dostałem.
Proponują świetne rozwiązania
Proponują świetne rozwiązania, na które zam z pewnością bym nie wpadł. Jeśli chodzi o podatki są najlepsi
Bardzo spodobało mi się to że dostałam…
Bardzo spodobało mi się to że dostałam własnego doradcę, w kwestii podatków to niezastąpiony specjalista
Sama darmowa konsultacja już bardzo…
Sama darmowa konsultacja już bardzo rozjaśniła mi temat. Ja jestem mega zadowolony ze współpracy. Nie mogę się do niczego przyczepić.
Bezproblemowy kontakt
Bezproblemowy kontakt, zawsze służą pomocą i darmowymi poradami, które są na stronie.
Skusiły mne te darmowe porady
Skusiły mne te darmowe porady, od dłużeszego czasu zastanawiałem się jak legalnie mogę zmniejszyć podatki i okazuje się że dzięki tej firmie jest to jak najbardziej możliwe
Jestem zadowolona ze współpracy
Jestem zadowolona ze współpracy. Jak trzeba to i w urzędzie klienta reprezentują
Darmowa konsultacja dała mi odpowiedź…
Darmowa konsultacja dała mi odpowiedź na wszystkie moje wątpliwości i zapytania. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy