Adexa är ett kanon bra företag att handla från som privatpersoner. rekomenderar detta företag att hndla rån STARKT!!! Tveka inte... God service de svarar nabbt på dina frågor om du skulle undra över n... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bra utbud och bra priser. Då jag gjorde beställningen under semestertider så var supporten stängd, detta borde jag läst själv när jag ville kontakta dom. Så ingen skuld ska läggas på dom. Åkte ändå f... Zobacz więcej
Jag är mycket nöjd med mitt köp från Adexa Nordic. Beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och produkten motsvarade mina förväntningar. Kundservicen var professionell och hjälpsam när jag had... Zobacz więcej
Hittade nyligen detta företag, verkar vara bra grejor till ett bra pris. Köpte en barkyl, kylen verkar helt ok i kvalitet men krokarna och gallerhyllorna fungerar inte så bra tillsammans, varning för... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Adexa Nordic - Nordens mest prisvärda restaurang- och storköksutrustning
Dane kontaktowe
Brobackavägen 19, 44191, Alingsås, Szwecja
- 0322-122 82
- info@adexanordic.se
- adexanordic.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Erbjuder bra produkter till…
Erbjuder bra produkter till konkurrenskraftiga priser. Snabb leverans och smidig beställning mycket nöjd!
Snabb leverans med bra kvalitet på…
Snabb leverans med bra kvalitet på produkterna.
Toppen bra pris
Toppen bra pris, rejäl grej! Tråkigt men sträckfilm över all plåt som inte går att få bort på något lätt sätt. Skulle ha haft två effektsteg så ett vanligt uttag också kan fungera om man har mer tid
Snabba skicka bra priser och fungerar…
Snabba skicka bra priser och fungerar toppen mitt nya fantastiska stekbord.👍😊Men tyvärr DHL som fraktade och dom är inte snabba här hos oss så blev vänta typ en vecka extra men det är ju inte Adexa Nordics fel.
Mvh Janne H
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans, men kartongen kunde vara av starkare material i förhållande till innehållets vikt. Produkten i sig själv är jag fullständigt nöjd med. Den motsvarar väl mina förväntningar.
Vänligen
Erland H. Lindgren
Att få bra kvalitet för bra priser det…
Att få bra kvalitet för bra priser det är möjligt och det bevisar Adexa Nordic .
Väldigt nöjd med min beställning .
Tack.
Supernöjd
Supernöjd! Bra service, bra pris och otroligt snabb leverans. Jag hade produkten hemma redan efter två dagar.
Jag kan tyvärr inte rekommendera Adexa…
Jag kan tyvärr inte rekommendera Adexa Nordic.
Vi köpte en kommersiell kyl som gick sönder efter bara två månader. För en restaurangprodukt är det inte acceptabel kvalitet.
När vi kontaktade företaget fick vi ingen riktig hjälp. Istället hänvisades vi till att själva hitta en tekniker och bevisa vilket fel som var orsaken. Företaget skickade endast en reservdel, utan någon egentlig service eller fungerande garanti.
Kundtjänsten upplevdes dessutom som oprofessionell och svår att få bra kontakt med.
Sammantaget: bristande kvalitet och väldigt begränsad eftermarknadsservice. Jag hade valt ett annat företag nästa gång.
Supersnabb leverans & fin kvalitet på…
Supersnabb leverans & fin kvalitet på produkterna ! Rekommenderas !!
Bra kvalitet
Bra kvalitet, lätt att beställa kom jättesnabbt till platsen, bra pris
leverans beställning frakt toppen.
leverans beställning frakt toppen.
produkten dock lite vinglig på plats.
stödhjulen inte optimala
Snabb leverans och bra produkt
Bra kvalitet.
Jag fick fina varor som helt motsvarade…
Jag fick fina varor som helt motsvarade mina förväntningar. Robusta förpackningar och snabb bekymmersfri leverans.
Snabb leverans. Produkt helt enligt förväntningarna. Väldigt nöjd!
Snabb leverans!
Beställde på söndagen, och fick det levererat på tisdagen!
Det gick smidigt att få sissta varorna …
Det gick smidigt att få sissta varorna snabb leverans lite fel her o der ”lite bukler ibland skjävheter men det får man ta tyvärr man ser problemen äfter att man öppnar paketet och som regel inga return accepteras annars har vi hanlat ganska mycket , vi har inte uppnådd vip cuctomer
Ännu 😂😂😂
Tryggt köp!
Bra sortiment. Rimliga priser. Varan motsvarade helt beskrivningen. Snabb och säker leverans i ordentligt emballage.
Doświadczenie Trustpilot