Een prachtige compacte roeitrainer…
Een prachtige compacte roeitrainer gekocht voor regelmatig thuisgebruik.
Van tevoren had ik me goed ingelezen over de diverse roeitrainers en deze stond al gauw bovenaan mijn wensenlijstje.
Ik had deze roeitrainer gespot op bol.com, maar daar gold een lange levertijd.
Op de website van Activora zelf was de roeitrainer een tientje duurder dan via bol.com, maar omdat ik 'm snel wilde hebben, toch gekozen voor dat tientje meer. Tot mijn verbazing kreeg ik, als nieuwe klant, 10% korting toen ik de roeitrainer bestelde bij Activora, waardoor ik uiteindelijk goedkoper uit ben dan bij bol.com én de roeitrainer snel in huis had.
Het in elkaar zetten ging soepel, en binnen 20 minuten kon ik roeien.
Wat ik niet aan de gang krijg, is de koppeling tussen de aanbevolen app op mijn telefoon en de roeitrainer. Ik vermoed dat de roeitrainer geen bluetooth heeft, maar dat vind ik niet erg, want de computer op de roeitrainer houdt genoeg informatie bij en met de handige standaard op de roeitrainer kan ik mijn ipad zo neerzetten dat ik tijdens het roeien kan kijken wat ik wil.
Zo zitten de eerste kilometers er al op en meerdere calorieën er al af!
Ik beveel deze roeitrainer aan, want ik heb echt waar voor mijn geld gekregen.
De informatie op de website is niet helemaal juist, er staat dat de roeitrainer in de opbergstand slecht 30 cm2 aan ruimte inneemt op de vloer. Dat kan natuurlijk niet, want dan hebben we het over 3x10 cm of 5x6 cm of 2x15 cm... Ik neem aan dat er bedoeld wordt dat de roeitrainer op de vloer niet meer ruimte inneemt dat een cirkel van 30 cm groot. Maar ook dat klopt niet, daar is de roeitrainer te breed voor.