Godt forløb med virkelig gode resultater. Fået løst de udfordringer der har været opstået hen ad vejen. Volumen af leads har ramt langt over mål allerede fra 1. måned, så et godt samarbejde vi ser fre... Zobacz więcej
Victor og hans team er drøn skarpe både når det kommer til e-mail marketing og meta annoncering. Du kan altid få noget god og konstruktiv feedback på dine problemstilliger hvilket er rart. En... Zobacz więcej
Et samarbejde med Victor/Active Promotion kan anbefaledes i høj grad. Han bidrager langt ud over det man kan forvente sig. Han gør en stor forskel for os både på Paid-Media og E-mail Marketing. Både... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Specialister i B2B leadgenerering. Vi arbejder hos active promotion udelukkende med B2B service og produktionsvirksomhed, hvor vi hjælper dem med Google Annoncering og hjemmeside optimering. Vi stoler så meget på vores evner, at vi tilbyder en profitgaranti for vores arbejde. ✓ Ingen lange bindinger ✓ 100% transparens ✓ Generet over 11.000 leads
Langebrogade 6, 1411, København K, Dania
- +4542360504
- Victor@activepromotion.dk
- activepromotion.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Victor er nok markedets mest dedikerede…
Victor er nok markedets mest dedikerede marketing guy - altid proaktiv og tilgængelig.
Vi har anbefalet Victor videre i vores netværk til stor glade for alle parter
Super kompetente og hurtige til at…
Super kompetente og hurtige til at hjælpe
Victor har hjulpet os rigtigt godt…
Victor har hjulpet os rigtigt godt videre i vores markedsføring på Facebook samt andre gode tiltag. Det har helt klart gjort at vi er vækstet væsentligt mere end kun med Google.
Eminent oplevelse for vores virksomhed
Eminent oplevelse for vores virksomhed. Victor og teamet har hjulpet os med at få sat fart på forretningen på en professionel og ordentlig måde. Tak for jeres suveræne resultater og fantastiske arbejdsmoral!
Dygtig og kompetent virksomhed.
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Victor og hans team i snart et halvt år. Victor er en meget dygtig til det han laver og i de snart 6 år jeg har drevet webshop er han klart den der har klaret det bedst for mig. Jeg håber Victor og hans team vil være bag mig de næste mange år, så vi kan vækst min virksomhed til helt nye højder.
Victor er knivskarp til det han laver.
En anden ting vi har haft stor glæde af i samarbejdet er at en spade bliver kaldt for en spade, alting foregår altså super transparent hvilket bare er rart!
5 solide stjerne herfra!
I gode hænder hos active promotion
Jeg har været meget tilfreds med active promotion. Vores opgaver er blevet udført med fuld tillid til, at vi fik det optimale ud af vores budget.
Victor er bare helt eminent!
Victor er bare helt eminent!
En dedikeret mand og hans team, der sætter en ære i at få lov til at hjælpe virksomheder med deres online tilstedeværelse. Altid 'up to date' og har et holistisk syn på markedsføring.
Hvis nogle virksomheder ser det her, og stadig er i tvivl om Active Promotion skal være en del af jeres hold, så kan jeg hjælpe jer på rette vej med to simple ord: GØR DET.
En kæmpe anbefaling til Victor og hans team herfra
Victor er super skarp og detaljeorienteret, når det kommer til email marketing, paid social & branding.
Han er kommet med en masse gode indspark til, hvordan vi kan skabe en helt klar identitet der stråler igennem i alle virksomhedens aktiviteter online.
Udover at være super kompetente, så er Victor og hans team virkelig søde og hjælpsomme – noget som altid gør oplevelsen endnu bedre.
En kæmpe anbefaling til Victor og hans team herfra
Professionel og personlig service der…
Professionel og personlig service der sikre dig værdi og troværdighed for dine markedsføringspenge.
Kan varmt anbefale Active promotion!
Samarbejde Active Promotion
Han gør en stor forskel for os både på Paid-Media og E-mail Marketing. Både i den daglige drift, men også med den langsigtet strategi. Vi får altid den højeste service. Fantastisk at samarbejde, med en så engageret og ambitiøs en konsulent.
Springfyldt med gode ideer!
Viktor er virkelig professionel og er altid klar med de bedste og fedeste ideer! Udover det er han super dygtig og enormt kompetent.
Kæmpe anbefaling herfra!
Største anbefaling herfra!
Victor er en utrolig dygtig og sympatisk person som vi har et godt samarbejde med! Ham samt virksomheden får vores største anbefaling herfra.
Victor er både (mega)hurtig og grundig i alt hans arbejde
Jeg har brugt Victors tjenester til min markedsføring ifht Facebook Ads og E-Mail Marketing, og er utrolig fornøjet med hans hjælp! Det er dejligt at have nogen som genuint interesserer sig for din business og brænder for at gøre det han kan for at vækste dit firma med dig,
Tusind tak Victor for et godt samarbejde så langt, glæder mig til at lave endnu mere!
Utrolig professionel og kompetent
Jeg er utrolig glad for mit samarbejde med Victor, der altid er glad og imødekommende. Vi har på kort tid øget omsætningen markant, og indgået et længerevarende samarbejde.
Frisk intiativ med henvendelse fra er…
Frisk intiativ med henvendelse fra er ungt menneske, der kom med et spændende oplæg. God dialog i et sprog, der var til at forstå. Victor var lyttende og iderig. Ideen blev ført ud i livet til stor tilfredsstillelse.
Kæmpe anbefalinger til Victor bag…
Kæmpe anbefalinger til Victor bag Active Promotion!
Han er ung ambitiøs gut, med krudt i bagen, og styr på sine ting. Hans marketingviden, er langt over standard, og han er 10/10 gange proaktiv og ansvarsfuld på de forskellige områder.
Vi har brugt Victor for noget tid siden…
Vi har brugt Victor for noget tid siden ift. at vi ønskede og kigge mere ind i SoMe universet. Han havde en god tilgang til opgaven og en bred viden indenfor både organisk og betalt SoMe.
Vi synes at det var svært at finde ud af hvor man skal starte, hvad skal man bruge af penge og hvad kan man forvente? Her var Victor ærlig og meget realistisk.
Der var et super godt samarbejde, hvor der var god energi, klar kommunikation og rigtig fine resultater.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.