Är inte alls nöjd eftersom jag inte fått min vara trots att det gått över 14 dagar sedan jag beställde den Pengarna är dragna redan, känner mig väldigt lurad! Har skickat mejl och fick då till svar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Inte ens värda en stjärna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmärkt. Dock tycker jag att det är tråkigt att inte bli kompenserad på något sätt ef... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bra kundnöjdhet är inget för detta företag. Produkt återkallades vilket kan hända men nu när vi skickat tillbaka den återkallade produkten verkar de ha gått under jorden. Ingen ersättningsvara eller å... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Två mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men någon produkt har jag inte sett några spår av och inte heller har jag hört ett ljud från er sedan jag beställde för snart 1 månad... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi är ett Svenskt företag med fokus på din hälsa och återhämtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kända superba nordiska kvalitet. Välkommen!
Edsvallabacken 12, 12341, Stockholm, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Snabb leverans,grymt bra massagekudde för min nacke
Toppen produkter! Deras massagepistol och massagekudde är fantastiska hjälpmedel mot kronisk värk!! Och deras kundtjänst är helt fantastisk i sitt bemötande och hanterande. Finns absolut inget att klaga på.
Sonen älskar den.
En som tränar 3gånger /v hård träning + 1 match i V.
Mycket väl använd .
Bra kvalitet.
Rekomenderar starkt..
Köpte en massagekudde som känns rejäl och hjälper. Något kort batteritid.

Odpowiedź od ActiveNordic
Vill ge alla på Active Nordic ett stort tack för en utomordentlig service!
Kan varmt rekommendera ActiveNordics produkter!
Ni är bäst!

Odpowiedź od ActiveNordic
Vill ge er det bästa omdömet.
Kvalite på levererad produkt
Priset var reducerat vid köptillfället, så en mycket bra produkt till ett mycket bra pris.
Jag fick tips av min son som har en massagepistol av samma märke. Han har utmärkt kunskap om vilket köp som skulle vara bäst. Han tränar varje dag och jobbar hårt så han kan sin kropp och hur man minskar smärta och stelhet.

Odpowiedź od ActiveNordic
Allt gick snabbt och smidigt. Lätt att se vad som fanns och Klarna är att föredra.

Odpowiedź od ActiveNordic
Snabb leverans och fungerar perfekt. Så skön för nacken

Odpowiedź od ActiveNordic
Snabb sändning efter beställning, till självvalt ställe.

Odpowiedź od ActiveNordic
Hann knappt trycka på enter innan grejerna kom :)