Lieferung nach Österreich hat ca. 5 Tage gedauert. Qualität vom Trikot ist super. Ich trage normalerweise 40/42 oben und habe XL gewählt bei 168cm Größe. Unten habe ich normalerweise 42/44 und e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Ik heb 3 kleding stukken bij Acelera besteld. Een ondershirt, winter bibs en windstopper. De bestelling werd supersnel afgehandeld. Ben ook heel blij met de artikelen. Prima kwaliteit en precies zoals... Zobacz więcej
Eenvoudig mijn beste bib qua fit, feel, looks en functie. Ook de duurzaamheid na vele wassingen en dito support van de maker, zijn opvallend goed. Kortom zodra een van mn andere bibs weer toe is aan... Zobacz więcej
Les produits sont d'excellente qualité. Acelera est devenu ma marque préférée pour les vêtements cycliste. Le site n'est peut-être pas très souple ou intuitif pour trouver les liens d'annulation éve... Zobacz więcej
Bij Acelera hoef je geen compromissen te sluiten als het gaat om performance wielerkleding, onze wielershirts en wielerbroeken zijn ontworpen om altijd de beste prestatie te bieden. Prestatie door acceleratie.
Deymanstraat 18-K, 1091 SE, Amsterdam, Holandia
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Windstopper besteld, ik wilde er eentje met 3 achterzakken, bleek dat er maar 1 achterzak was, windstopper retour gestuurd, binnen 1 week had ik aankoopbedrag alweer op mijn rekening!
Lieferung nach Österreich hat ca. 5 Tage gedauert.
Qualität vom Trikot ist super. Ich trage normalerweise 40/42 oben und habe XL gewählt bei 168cm Größe. Unten habe ich normalerweise 42/44 und ebenfalls eine XL bestellt - beide Größen haben super gepasst.
Farben waren wie abgebildet. Material fühlt sich sehr angenehm auf der Haut an & haben Schweiß gut abtransportiert.
Ein Minuspunkt: die Hose hat eine Naht im Schritt und diese hat sich durch die Reibung der Oberschenkel bzw. der natürlichen Bewegung am Sattel aufgerieben. Die Hose sieht nach 3 Ausfahrten leider sehr mitgenommen aus. Dafür war sie mir deutlich zu teuer.

Odpowiedź od Acelera Cycling Couture
Snelle levering en een hele fijne en mooie broek voor een leuke prijs!!
Geweldig voorjaar en najaars jack...zit heerlijk en het materiaal is zacht en ventileert goed ,ben er super blij mee en staat ook nog super goed .
Preisleistung ist super. Der Stoff sehr angenehm und Preis fair.
Mir passt das Trikot sehr gut! Die Verarbeitung ist sehr gut und der Preis ist absolut angemessen!
Es gibt nichts zu meckern!
Goede informatie bij bestellen, snelle levering en een uitstekende pasvorm en materiaal. Hij zit gewoon perfect!
Fietsuitrusting is van een degelijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Bij ACELERA geen financiering van sponsorbudgetten voor professionele wielerploegen, waardoor bij andere merken de prijzen wordt doorgerekend aan de individuele consument.
Retour-afhandeling is top. Enkele dagen wachten op re-fund, maar centen worden finaal terug vergoed (indien retour conform de algemene voorwaarden is)
Clothing sizing is all over the place. An M in four different jacket models is like three different sizes, I couldn’t even close one of them while another was like an L. Quality seems ok, haven’t tested extensively yet. Shipping to customer is reasonably fast. Shipping back takes weeks, currently waiting on delivery of a return to the seller since March 30 (today is April 16). Customer Support just responds with the same line when contacted regarding filing a claim with DHL. Won’t order again.
—
I’m updating the review based on the response and refund I received today. I’m left wondering if it’s because I mentioned PayPal, but my issue got resolved quickly and the person I interacted was friendly and helpful.

Odpowiedź od Acelera Cycling Couture
Prijs/kwaliteit zeker een aanrader en daarbij een snelle, correcte levering.
Envío internacional rápido. Bien embalado. El producto es de muy buena calidad.
Snel geleverd prima kwaliteit is mijn 2e bestelling
Salopette intermediate fantastica, rispetto ai miei vecchi pantaloncini, 3 ore in sella senza nessun problema
Artikel was op tijd geleverd! Niks op aan te merken , goede kwaliteit en prijs . Een large viel wel iets te klein uit . Maatje groter nemen dan gewoonlijk .
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.