Absolut-Horse.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Summary: Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order pla... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mega god service, hurtig svar og behandling. Lækkert produkt (deres eget mærke - meget overraskende til en så lav pris på et kvalitetsfoder. Jeg har købt Old Fellow Senior Müsli, Haferfrei Vital og Pu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

A-H Bigbag erstattet, god service. Lukket Bigbag hestefoder leveret af vognmand direkte ind i hal på en tørvejrsdag, hvor åbning af bigbag straks efter levering viste en vandskade indvendigt på fode... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter en længere pause er vi igen startet op med heste foder fra abselut horse. Valget er som altid deres ejet mærke har helt klart kunnet mærke på vores heste at deres foder bare er bedst. Ang kund... Zobacz więcej

1. Sklep z karmą dla zwierząt
  2. Siedziba firmy
  3. Producent paszy

Napisane przez firmę

Absolut Horse i Flensborg er leveringsdygtige i frisk højkvalitets hestefoder til tysk grænsepris indenfor mange mærker både i sække, Big Bags og til indblæsning i silo. Vi tilbyder vore egne Absolut Horse høj kvalitative foder produkter og foder fra St. Hippolyt, Pavo, Equsana, Krafft, Agrobs, Champ, Havens, Eggersmann, Marstall, Dodson & Dodson, Spillers, Salvana og mange flere mærker. Ligeledes leverer vi mineraler, vitaminer, træspåner, halmpiller og træpiller fra de største producenter i Europa. På vores hjemmeside vil du opdage, at vi har grænselandets bedste priser og største lager og det største udvalg af hestefoder m.m./-strøelse, træpiller og træbriketter mm.. Det er Nemt, Billigt og Hurtigt at handle hos os.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

333 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Anmeldelse af Absolut Træpiller

Nemt og hurtigt at bestille varer. Gode til at følge op på ordren.

Hej Virkelyst,

Absolut-Horse.dk

Oceniono na 5 z 5

Nem og overskuelig hjemmeside og gode…

Nem og overskuelig hjemmeside og gode mærker!

Hej Louise,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi ønsker dig og din familie en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Absolut god service

Absolut god service, hurtig og kontant betjening og hurtig levering.

Hej Annette,

Oceniono na 4 z 5

De har et bredt udvalg af heste foder…

De har et bredt udvalg af heste foder til gode priser

Hej Ulla,

Serviceminded personale

Jeg har endnu ikke handlet hos firmaet, men priserne på hestefoderet er bestemt gode, ligesom personalet virker meget servicemindede.
Mon ikke der skal lægges en ordre der i det nye år? :-)

Hej Ghita,

Oceniono na 5 z 5

Kvalitets foder til billig penge

Kvalitets foder til billig penge. Altid god service. Er yderst tilfreds 👍

Hej Maria,

Oceniono na 5 z 5

Nemt at hente produkter man har bestilt gennem hjemmesiden. Desuden heller aldrig problemer de gange jeg har bestilt hjem til. God kommunikation hele vejen igennem.

Hej Julie,

Oceniono na 5 z 5

God service og godt produkt mine drenge…

God service og godt produkt mine drenge elsker foder fra jer

Hej Xenia,

Gode produkter til Fair priser

Mange gode produkter til fair priser. Jeg har mødt jer et par gange bla. til Stor hestedag i Roskilde og I giver jer altid tid til super god vejledning og service🎅

Hej Anja,

Oceniono na 5 z 5

Fuld ud tilfreds HVER gang!

jeg har handlet flere gange hos absolut horse og har snakket med dem flere gange på diverse skuer hen over de forskellige somre. jeg bliver altid mødt af venlige og dygtige mennesker der ved hvad de snakker om. Servicen er absolut (ha ha) i top og prisen helt i bund.

Hej Sarah,

Fantastisk service

Hej Kika,

Oceniono na 5 z 5

kanon foder vi bruger det til 16 heste…

kanon foder vi bruger det til 16 heste og det er det bedste jeg har prøvet bruger high performance fiber pillerne og deres mash kan varmt anbefales til konkurenceheste også det vildt billigt også

Hej Sophia,

Super god betjening

Super god betjening
Flinke mennesker, der altid står klar til at hjælpe

Hej Lola,

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service og kvalitetsfoder…

Virkelig god service og kvalitetsfoder til billige penge 😍

Hej Emilie,

Oceniono na 5 z 5

Hyggeligt og hjælpsom folk et sted jeg…

Hyggeligt og hjælpsom folk et sted jeg handler tit

Hej Maibritt,

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg af kvalitetsprodukter &…

Stort udvalg af kvalitetsprodukter & hurtig levering 🐴

Hej Christina,

Det er nemt

Det er nemt, billigt og god betjening

15 grudnia 2021

Hej Maibritt,

Oceniono na 5 z 5

Kvalitets foder og top service

Kvalitets foder til gode konkurrencedygtige priser - kanon service og hurtig levering 👌

15 grudnia 2021

Hej Line,

Absolut Horse

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej