Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop været med Above Borders i Turkmenistan, og det har været den vildeste oplevelse! Landet og oplevelserne er noget helt særligt, og en kæmpe anbefaling værd. Det samme er Above Borders - d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fantastisk og unik oplevelse, der er fuldstændig styr på tingene selvom ting kan ændre sig pludselig i deres udvalgte lande. Klar anbefaling

Oceniono na 4 z 5

Hvis du er nysgerrig på livet, på de steder vi ved meget lidt om, er det en rigtig god ide at tage med Above Borders til Nordkorea. Var lidt i tvivl om jeg skulle give 4 eller 5 stjerner, men man sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Færøerne oktober 2020 Som altid sker der noget fra morgen til aften, når man er på tur med Jonas. Han havde allieret os med lokale færinger, hvilket gjorde at vi fik nogle helt unikke oplevelser og... Zobacz więcej

1. Biuro podróży

Napisane przez firmę

Above Borders er et rejsebureau for dig, der vil opleve verden fra en ny vinkel. Se vores unikke udvalg af rejsedestinationer til isolerede lande. Book nemt din rejse.

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

5 stjerner herfra !!

Har nu rejst 2 gange med Above Borders. Begge rejser har været professionelt afviklet, og vigtigst af alt - både underholdende og lærerige.

Kære Peter,
Tusind tak for de pæne ord. Det var en fornøjelse at rejse med jer igen. I er forstående, nysgerrige og vil gerne have en på opleveren - det er en perfekt kombination. Jeg glæder mig til næste gang :-)
Hilsen Jonas

Tredje tur med Above Boarders

Tredje tur med Above Boarders - og hver tur overgår sig selv:-) Genialt at have Mary med som kender Uganda indgående - og som altid er der action på fra start til slut når man rejser med Jonas. Og gruppen bliver ens "familie" mens man er afsted.
Er klar til at pakke til tur nr. 4 med Above Boarders:-)

Odpowiedź od Above Borders

Kære Michael. Du er altid første mand klar på rejserne, og det er helt vildt hvad vi har fået oplevet sammen nu. Du har fuldstændig ret i at det bliver ens familie når vi er afsted, og det er så skønt at du er med. Jeg glæder mig til tur 4!
Hilsen Jonas,

Uganda, juli 2022

Helt igennem fantastisk tur med Mary og Jonas! En god måde at opleve Uganda på og vi fik set og oplevet mange sider af den ugandiske kultur, mad, religionsforståelse og levevis. Kæmpe anbefaling herfra.

Odpowiedź od Above Borders

Tusind tusind tak Marianne. Din fine anmeldelse betyder rigtig meget. Det var så skønt at rejse sammen med dig og at vise dig Uganda. Jeg håber det vil ske igen i fremtiden.
- Jonas,

Færøerne oktober 2020

Færøerne oktober 2020
Som altid sker der noget fra morgen til aften, når man er på tur med Jonas. Han havde allieret os med lokale færinger, hvilket gjorde at vi fik nogle helt unikke oplevelser og indblik i færøsk liv og kultur.
Et kapitel for sig var maden. Alle måltider var Michelin-restauranter værdige.
Ex smagte vi forskellige varianter af sea-food som kun serveres få steder i verden. Og når man er afsted i forholdsvis små grupper, bliver der et fantastisk sammenhold.Vi vil helt sikkert rejse med Above igen.

23 października 2020

Odpowiedź od Above Borders

Så dejligt at høre, og endnu engang var det en fantastisk fornøjelse at rejse med dig Michael. Jeg er så glad for at have oplevet både Nordkorea og nu Færøerne med dig. Jeg glæder mig til den 3. rejse vi skal på sammen.
Alt det bedste indtil vi snakkes ved igen,

Færøerne

Vi rejste med Above Borders til Færøerne og havde en helt fantastisk og uforglemmelig tur med masser af sjove og gode stunder. Super rejseleder og gruppe. Vil helt sikkert rejse med AB igen!

22 października 2020

Odpowiedź od Above Borders

Af hjertet tak for de søde ord Laura og tak for en fed tur sammen med jer.
Glæder mig så meget til du rejser med Above Borders igen.

Fantastiske Færøerne

Fantastisk oplevelse.
Alle aktiviteter var med engagerede positive samarbejds partnere.
Vores rejseleder havde fundet skønne steder og sjove gode oplevelser
En lille gruppe som hurtigt føles som en lille familie
Man skal være åben og villig til udfordringer
Husk regntøj og godt fodtøj.

16 października 2020

Odpowiedź od Above Borders

Tusind tak for de fine ord. Det var så skønt at rejse med dig og resten af "familien".
Jeg håber vi kommer til at rejse sammen igen engang.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan klart anbefale Above Borders!

Jeg kan klart anbefale Above Borders og vores guide Jonas. Vi havde meget spændende, autentisk og uforglemmelig tur. 5 stjerner herfra!

6 lutego 2020

Odpowiedź od Above Borders

Tusind tak for de fornemme ord Frederik! Det var så fedt at møde dig og rejse med dig.

Oceniono na 5 z 5

Turen til Nordkorea var meget spændende…

Turen til Nordkorea var meget spændende og godt planlagt.
Jeg kan varmt anbefale andre, at rejse med Above Borders.

16 stycznia 2020

Odpowiedź od Above Borders

Tusind tak for de pæne ord og den fine anbefaling!
Jonas, Above Borders.

Oceniono na 5 z 5

Jeg var i Nord Korea med Above Borders…

Jeg var i Nord Korea med Above Borders hen over nytår 2019/2020. Kort sagt: rejsen var ubeskrivelig! Stor ros til Jonas og teamet bag Above Borders som har strikket hele rejsen sammen.

9 stycznia 2020

Odpowiedź od Above Borders

Tusinde tak for de pæne ord Louise!
Det var så skønt at rejse med dig - det håber jeg kommer til at ske igen :-)
Jonas, Above Borders.

Fantastisk

Fantastisk, uforglemmelig rejse med utrolig søde og kompetente guider!

9 stycznia 2020

Odpowiedź od Above Borders

Tusind tak for de søde ord Katrine! Det var en fornøjelse at rejse med dig.

Oceniono na 5 z 5

Superb Bike Tour in North Korea!

I took part in the bike tour in North Korea in October, and the trip was probably the greatest experience of my life so far. Although that the country, the experiences there and the nature surely did their own part in making this trip unforgettable, but Above Borders took it to the next level.

You can easily feel a bit anxious when you travel to a place like North Korea, but Above Borders was amazing at communicating information all the way up to departure, and as soon as we touched down at our meeting point in China, it was a great feeling to be able to just let go of the responsibility and know we were in good hands.

Our guide Jonas was in one word perfect to bridge the gap between us, the foreigners who where there to learn and experience, and the locals and the north korean guides. It feels like he is extremely well liked among the north korean guides as well, and he is great at getting the door open with his personality. On top of that was he extremely knowledgeable, and was great at creating a constructive dialogue with our north korean guides and north korean locals, so we could get answers to as many as our questions as possible.

If you want to experience unique destinations with a competent team, Above Borders is the way to go, and I don't think it's the last time I travel with them!

28 listopada 2019

Odpowiedź od Above Borders

Oliver, thank you so much for the kind words and the nice review. It was a pleasure to share the experience with you and I really hope we will have the chance for travel together another time.
Best, Jonas!

Oceniono na 5 z 5

En uforglemmelig og usammenlignelig rejse med et top-professionelt rejsebureau

Hvis du nogensinde har overvejet at rejse til verdens mest isolerede land, tøv ej. Above Borders er vejen frem. Firmaet har al den erfaring og evner, der skal til - opbygget gennem mange års kendskab til landet og rejser hertil. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til en rejse til Nordkorea med Above Borders.

20 października 2019

Odpowiedź od Above Borders

Så mange tusind tak for den fine anmeldelse og de varme anbefalinger Andreas. Du var med til at gøre rejsen god for alle og jeg håber vi snart får muligheden for at rejse sammen igen.

Gennemført!!!

Nærværende, organiseret og skræddersyet tur til Nordkorea som jeg ikke kan forestille man kan få andre steder!

20 października 2019

Odpowiedź od Above Borders

Tak for de fantastiske og dejlige ord! Glad for at have delt de oplevelser med dig Gustav og jeg glæder mig allerede til næste gang vi rejser sammen.

Oceniono na 5 z 5

Once in a lifetime experience

Fantastisk sød guide og en “once in a lifetime experience”. Min tur til Nord Korea var i sig selv en helt særlig oplevelse. Tak til Jonas fra Above Borders, for at gøre det muligt at kunne rejse, til et af verdens mest isolerede lande.
Above Borders kan helt klart anbefales, hvis du vil se verdenen på en anden måde, og hvis du vil rejse til destinationer, som er udover det sædvanlige.

28 lipca 2019

Odpowiedź od Above Borders

Valdemar, Jeg er så glad for at høre du havde en særlig oplevelse på vores rejse til Nordkorea. Tusind tak for de fine ord, det betyder utrolig meget - især fra en som kan embrace en kultur, som ingen andre jeg har mødt. Jeg håber at vi en dag skal rejse sammen igen!

Mine varmeste anbefalinger

Mine varmeste anbefalinger til Above Borders! De var hjælpsomme og svarede hurtigt på alle mine spørgsmål inden turen. Programmet var enormt spændende og godt sammensat, og de var utroligt velforberedte og gode til at dele deres viden om landet.

En uforglemmelig rejse.

23 lipca 2019

Odpowiedź od Above Borders

Tusind tak for den fantastiske, dejlige anmeldelse Amanda! Det var så fedt at rejse med dig, og jeg håber meget det kommer til at ske igen. Vi ses lige pludselig.

Super fed tur

Super fed tur, som var strikket sammen professionelt. Man får utroligt mange indtryk på kort tid, og der er absolut intet negativt at sige om hele forløbet. Kan klart anbefales.

18 lipca 2019

Hej Oliver,
- Tusind tak for den fine anmeldelse. Det var fedt at rejse med dig, og det er dejligt at høre du kan anbefale os! Vi ses måske på en anden rejse.
Hilsen Jonas, Above Borders

Aboveborders er engagerede

Aboveborders er engagerede, velforberedte, dedikerede, hjælpsomme og ikke mindst tålmodige. Fantastisk at opleve hvordan en uhyre professionel guide formår at sikre at en blandet gruppe på 9 personer finder fælles fodslag på trods af forskellige udgangspunkter.
Jeg kan kun give mine allerbedste anbelinger og det er ikke sidste gang vi har rejst med Aboveborders.

16 lipca 2019

Kære Henrik,
Tusind tak for de flotte ord og den pæne anmeldelse. Det betyder utroligt meget.
Det var en fornøjelse at rejse med jer, og jeg vil glæde mig til næste gang i tager med på en Above Borders Rejse.

Oceniono na 5 z 5

Jeg rejste med Above Borders på Kristi…

Jeg rejste med Above Borders på Kristi Himmelfartsturen 2019 og mine forventninger til Nordkorea var ærligt talt ikke særligt store, men der blev jeg positivt overrasket. Det var en oplevelse for livet og meget professionelt fra start til slut. Jonas (og Frederik) er dygtige og sjove guider, som sammen med vores nordkoreanske guider Kim og Lim skabte den bedste tur, man kunne forestille sig. Jeg vil helt sikkert anbefale Above Borders til andre, både unge og ældre - og jeg rejser med glæde med jer igen. Tak for en fantastisk tur!

2 lipca 2019

En helt uforglemmelig oplevelse

En helt uforglemmelig oplevelse. Fantastiske rejseledere, der var nede på jorden, humoristiske og ikke mindst passionrede omkring turen. Følte mig gode hænder og fik en super tur ud af det, man sent ville glemme.

24 czerwca 2019

Odpowiedź od Above Borders

Hej Tim! Tusind tak for de fine ord. Det var en kæmpe fornøjelse at rejse med dig. Du var med til at gøre oplevelsen god for alle. Jeg håber vi en dag får muligheden for at rejse med dig igen.

Fabelagtigt

Her 14 dage efter hjemkomsten fra marton rejsen til Nord Korea med Above Borders er jeg stadig helt høj på oplevelsen . En intens og fantastisk rejse med 2 super engagerede rejse ledere. Above Borders kan varmt anbefales til en rejse ud over det sædvanlige. Tak til Jonas for svar på alle mine dumme spørgsmål inden afrejse (på alle tider af døgnet) STOR tak til ALLE som var med på turen, det var FANTASTISK

24 kwietnia 2019

Odpowiedź od Above Borders

Så fremragende ord gør alting det hele værd - og som du ved, er du altid mere end velkommen til at spørge :-) Lars, jeg glæder mig til at rejse med dig igen engang i fremtiden - det var en kæmpe fornøjelse!
- Jonas

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej