Det var en kæmpe fornøjelse at handle med Petter. Efter en lang række brudte aftaler om fremvisninger og biler solgt for næsen af én på Sjælland, så var vi så heldige at ringe til Petter. Dialogen v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På jagt efter første elbil kontaktede vi Petter, som vi kun havde hørt godt om. Vi gav Petter et par modeller han skulle kigge efter og allerede efter et par dage kom han med mulige emner fra Tysklan... Zobacz więcej
Vi købte bil gennem Petter, som hjalp os igennem hele processen. Han skabte tryghed ved løbende at holde os opdateret på syn, omregistrering osv. Han fremsendte tilbuddet han havde fået på vores... Zobacz więcej
Salg af kvalitetsbiler
Borgm N Jensens Vej 10, 6800, Varde, Dania
Efter at have kigget markedet for lækre elbiler tog jeg kontakt til Aas Automobiler, her fik jeg kæmpe hjælp af Petter til at bliver tryg ved ved at gå fra benzin- til elbil. Petter fandt hurtigt en helt fantastisk BMW IX3, som jeg nu er den superglade ejer af. Petter er fremragende til at give et overskueligt, grundigt og opfølgende salg. Jeg kan kun 100% anbefale Aas Automobiler.

Odpowiedź od Aas Automobiler
Vi havde fået anbefalet Petter af nogle venner der også havde købt en Enyaq lige som os.
5⭐️ her fra!
Vi kan kun anbefale at hyre Petter, hvis man skal ud og købe ny bil.
Lige Fra start har vi følt os i kompetente hænder og rådgivning samt kommunikation har igennem hele forløbet 😊

Odpowiedź od Aas Automobiler
Vi havde været på udkig efter en Skoda Enyaq i ca. 3 måneder, og var også havnet i kløerne på nogle sælgere der ikke levede op til det de lovede... Så jeg var skeptisk på forhånd. Så da drømmemodellen dukkede op på Bilbasen, til en rigtig god pris endda, så havde jeg svært ved at tro på det. Jeg skal love for at Petter fra Aas Automobiler beviste at der findes ærlige bilsælgere derude!
Da jeg første gang så annoncen skyndte jeg mig at rette henvendelse til Petter, og til min store overraskelse så ville han gerne reservere bilen i nogle dage til mig, selvom jeg har indtryk af at han NEMT ville kunne sælge den hurtigere. - Det var første gang jeg blev overrasket positivt.
Petter sendte derudover, uden opfordring herfra, en meget grundig video-gennemgang af bilen til mig, han var meget fleksibel ift. at jeg måtte komme og prøvekøre den en søndag aften, og også komme og hente den i en weekend.
ALLE spørgsmål jeg havde, fik jeg grundige svar på - ja faktisk så har der ikke været én eneste gang hvor Petter ikke har vendt tilbage med gode og kompetente svar. Bakket op med data. Alt har bare været PERFEKT.
Et bilkøb er en stor beslutning, men Petter gav os bare den bedste tryghed vi kunne ønske os i den proces.
Hvis der til trods for den helt fantastiske (og enestående) Trustpilot-score, stadig er nogen der er i tvivl, så vil jeg bare sige at Petter er den ægte vare! Det er den bedste service jeg nogensinde har fået i en handel.
Jeg anbefaler Petter til ALLE, og han kan være stensikker på at jeg ringer til ham som det første, næste gang vi søger ny bil.
PS. Vi er sindssygt glade for bilen :-D
Hilsen Rune & familien på Sjælland.

Odpowiedź od Aas Automobiler
After I took a test drive, I asked if there were other buyers interested. 'That's not how this works', I was told. Once a potential buyer shows interest, the car is reserved for them until they decide to buy it or not. Nice touch, and v reassuring for the buyer.
Petter was also v accommodating throughout the buying process, even collecting me from the station. Another nice touch.
Med en familieforøgelse i sigte skal der en større bil til. Og det hjalp Petter os til med stor tilfredshed! Vi havde en Skoda Enyaq i kikkerten, og sådan en havde Petter stående, som vi kunne få lov til at prøve. Bilen, som model, var noget for os, og Petter hjalp os derefter med at finde den rette bil, som opfyldte vores behov i forhold til antal kørte kilometer, batteristørrelse, kabine, tilvalgspakker o.l. - ja faktisk gik der ikke mere end et par dage, så havde Petter fundet en nærmest spritny bil indenfor vores prisleje. Petter stod for alt det praktiske i forhold til importen fra Tyskland, indregistrering, klargøring osv. Hele processen forløb gnidningsfrit, og Petter har tydeligt styr på hans arbejde. Vi køber også gerne næste bil hos ham. Stor anbefaling herfra!

Odpowiedź od Aas Automobiler
Det var en super modtagelse og aflevering og overlevring af bilen
Bilen var pæn og ren
Alt i alt en god oplevelse

Odpowiedź od Aas Automobiler
Altid god service, bilerne er altid super flotte, og de lever op til beskrivelserne.

Odpowiedź od Aas Automobiler
Jeg havde selv fundet en bil i Tyskland. Havde brug for lidt rådgivning omkring import/transport og syn. Overlod den del til Petter samt kontakt til tysk sælger.
Alt har været en god oplevelse og vil da gerne fremhæve der kommer hurtigt svar på de spørgsmål der dukker op undervejs. Selv på en søndag.
De 5 stjerner er mere end fortjent.
Jeg har handlet bil med Petter.
God service. Utrolig fleksibel.
Jeg kan varmt anbefalede ham.
Handlede bil hos Aas automobiler, og ud fra vores ønsker og behov, fandt han den helt rigtige bil. Aas sørgede for at få bilen hentet hjem og bilen var klargjort og alt spillede maks, da vi kom og hentede den. Det er ikke sidste gang vi har handlet bil ved Aas automobiler. Virkelig en god oplevelse med kunden i centrum !

Odpowiedź od Aas Automobiler
Jeg bor i Kbh. og købte min nye bil uset og uprøvet hos Petter. Han var virkelig serviceminded og tryghedsskabende i hele forløbet. - Og stillede endda op på en lukkedag så jeg kunne hente min nye bil når det passede mig. Jeg kan anbefale Aas automobiler på det kraftigste og jeg ville klart købe en bil af Petter igen!

Odpowiedź od Aas Automobiler
Står du og mangler en ny bil? Så tøv ikke med at kontakte Aas automobiler.
Aas automobiler yder både professionel og godt service hele vejen igennem processen. Jeg manglede en elbil og Aas automobiler skaffede lige præcis min drømmebil til en konkurrencedygtig pris. Hvis man skal beskrive Aas automobiler med 3 ord så er det professionalisme, ærlighed, god service.

Odpowiedź od Aas Automobiler
Vi kan kun anbefale at hyre Petter, hvis man skal ud og købe ny bil. Fra start har vi følt os i kompetente hænder og rådgivning samt kommunikation har igennem hele forløbet været fyldestgørende.
De største anbefalinger fra os. 😊

Odpowiedź od Aas Automobiler
Vi takker Aas Automobiler for en helt igennem god oplevelse vedr. køb af vores drømmebil.
Det vi havde brug for inden købet, var en forhandler der levede op til følgende:
- Levere en bil efter de specifikationer vi ønskede os.
- Købe bilen, til det beløb vi havde budgetteret med.
- Tillid.
- Professionel rådgivning.
-God kommunikation, så der ikke ville opstå misforståelser.
Alle punkter og mere til blev opfyldt.
Hurtig respons, hver gang vi kommunikerede.
Det har været en fantastisk oplevelse hele vejen igennem og Petter er i en særklasse, da han vægter kvalitet fremfor kvantitet-vores fulde tillid til ham.
De bedste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Aas Automobiler
Helt igennem professionel og tillidsvækkende. Jeg vil til enhver tid handle med Petter igen.
Du er ikke i tvivl, når du mødet Petter, at du har at gøre, med en person som i den grad har passion for biler! Ikke alene dét, men så er han også en vanvittig kompetent person når det gælder køb og salg af biler.
Vi fik hjælp til at finde vores nye bil, Audi A6, hvor han ikke bare fandt den rigtige model ned til vores mindste detalje, men samtidig fik handlet 19.000,- af prisen.
Udover det, så hjalp han også med salg af vores gamle bil, som vi også fik en god skilling for.
Jeg kan ikke anbefale Petter og Aas Automobiler nok! Den bedste service og behandling, efter min mening.
Super oplevelse
God information hele vejen igennem. Hentede bilen i dag og den stod simpelthen så flot. Alt var klar som lovet. Super lækker Skoda Enyaq. Vi ses igen næste gang

Odpowiedź od Aas Automobiler
Super god oplevelse lige fra rådgivning omkring valg af bil til de sidste detaljer omkring købet var på plads. Petter sørger for at alt spiller og har gjort bilkøb til en særdeles behagelig oplevelse!
Vi har fået professionel rådgivning fra start til slut hos Aas Automobiler og kan kun være taknemmelige for Petters hjælp i forbindelse med at at finde den rette bil til vores behov. Vi giver vores varmeste anbefalinger.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.