Det eneste rigtig taxa selskab tilbage fra gamledage, hvor den er ejet af lokale vognmænd.. Synd at den nye taxalov har ødelagt så meget. Jeg har kørt utrolig mange korte ture især når jeg var for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Der går 25 min mere end de havde sagt. Taxaen holder det forkerte sted og venter. Da jeg endelig finder ham, ruller han blot vinduet ned og siger utrolig flabet og nedladende “du stod ikke hvor du... Zobacz więcej
En chauffør bør IKKE - understreger IKKE..!!!!!! - spørge ind kunders religion, fordi han selv er muslim!! Og begynde at kalde en voksen kvinde grimme navne og stille spørgsmål til om hun drikker alko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Er du dårlig gående/ handicappet skal du forvente at skal dokumentere at du har penge inden kørsel. føj firma. Vi havde en gæst som var meget dårlig gående og havde brug for hjælp til at komme ind... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi knokler hver dag for at levere professionel service til vores kunder fra det offentlige, fra virksomheder og for private. Hvert år kører vores biler cirka 1,7 millioner ture, og vi håndterer langt over en million bestillinger på telefonen, vores app, via internet og på auto- og VIP-booking. Med mere end 200 vogne og cirka 700 tilknyttede medarbejdere i form af chauffører, vognmænd og medarbejdere i administrationen er Aarhus og Horsens Taxa et af landets største taxiselskaber. Aarhus og Horsens Taxa er en koncern bestående af Foreningen Taxa f.m.b.a. og Taxas Kundecenter. Koncernen er ejet af cirka 170 vognmænd.
Sommervej 10, 8210, Aarhus V, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jyllandsalle, Århus
24/5 2019 kl. 14.30
AM99986/2120126
Jeg kommer kørende med 70 km/t på en 60 km/t strækning på Jyllands alle op mod krydset til Vilhelm Bechsvej. Taxaschaufføren som kommer blæsende bagfra overhaler indenom med 80-90 km/t i sammenfletningen og må bremse meget hårdt op for rødt lige foran mig, hvilket får ham til at parkere en bils længde forbi stoplinjen. Da vi holder der begge to for rødt, mig bag ham, stikker han armen ud og giver mig fingeren.
Da det bliver grønt blæser han videre ud af jyllands alle. Han er væk på nul komma fem.
Han burde nok overveje om det er taxachauffør han skal være.
Du kan være helt sikker på taxicentralen over telefon har flabede ansatte uden sans for service. Prøv f.eks at nævn "Krydset ved Jægergaardsgade og Bruunsgade, lige ved indgangen til Bruuns Galleri". Jeg garenterer personen i telefonen spørger efter et husnummer, hvis du så nævner at du ikke kender husnummeret, men der kun er én Bruuns Galleri i Aarhus, og kun et kryds mellem Jægergaardsgade og Bruuns Gade bliver der enten lagt på eller du vil modtage et flabet svar. Konsekvent dårlig service gennem telefonen, det er stort set hver gang man ringer efter kl 23.
Den ansatte sagde endda "Held og lykke med at finde en anden vej hjem" efter jeg nævnte at det tager højst 2 sek at søge "Bruuns Galleri adresse" på google.
Prøv også f.eks at nævne "Hej, jeg er ved XXX om 5 minutter, kan i sende en taxi?" så får du svaret "Nej, vi kan kun sende en NU". Prøv så at nævn, "Ja, men jeg er der først om 5 minutter". Manden i telefonen sagde "Så ring op igen når du er der". Det ville også være fint hvis i ikke havde mindst 10 minutter ventetid på telefonen.
Er du gal jeg glæder mig til Uber / alternativ så i kan få noget konkurrence, dårligere service skal man lede meget længe efter.
Et tip til jer, prøv at nævne "Google maps" til jeres medarbejdere, det er typisk meget nemt at søge på et sted der.....
.... Den her er til ære for dig.
bestilte en vogn med lift .vi skulle til min kones70års fødselsdag på Sabro kro .den blev bestilt en uge før,aftalte den kom 11.20 -11.30
11.35 blev der ringet de havde ingen vogn den skulle til Tyskland
de vllle sende en vogn der kunne have en kørestol hvis den kunne slåes sammen..vi havde bestilt til 6 personer .da vognen kom var der kun plads til 4 personer.vores gæster fik vognen og vi kørte selv,på grund de problemer det gav kom min kone for sent til til sin egen fødselsdag.de skulle have ringet noget før så kunne have prøvet et andet selskab. Gert tilst
Mest elendige taxaselskab jeg nogensinde har været udsat for. Kl. 17.07 blev der ringet efter en taxa fra universitetet til banegården. Den kom kl. 17.37 efter 2 rykkere hvor de hver gang lovede at den var der om 2-3 minutter. Taxamanden der kom havde holdt ca. 3oo meter fra mig ovre ved kommunehospitalet og var ved at køre hjem fordi der ingen kunder var. ... Det tog 1 minut at være fra hvor han var til hvor jeg stod. Elendigt for kunder og chauffører. Selskabet bør ikke have fornyet sin licens. Indtil da kan man jo boykotte det..
God oplevelse.
Havde d. 14 dec. bestilt en taxa kl.22.00 til at fragte os fra et spisested til Aarhus C.
På trods af at det var en travl dag, kom bestillingen til tiden, og det var en stor taxa som ønsket.
Bestiller taxa til 1315 så jeg kan nå et tog. 1317 er taxa ikke ankommet. Ringer op til taxa og får, at vide: "ja det kan jeg godt se... Der kommer en vogn hurtigst muligt"
Det er så 1327...
Taxachaufføren har ingen forståelse for, at en bestilling til et bestemt tidspunkt skal være fremme til det tidspunkt!
Jeg når mit tog, fordi jeg bliver sat af mens taxa holder for rødt så jeg kan løbe de sidste 500 meter.
Det er så min sidste tur med Aarhus Taxa
Jeg fejrede min fødselsdag med mine veninder i sommers, og da vi om natten ville hjem ringede vi efter Aarhus taxa, og regnede selvfølgelig med, at vi kunne bestille en taxa.
Vi får fat på Aarhus taxa som beder om en adresse, hvortil vi svarer, om de kan hente os for enden af den givne vej. Hertil svarer de med en noget flabet tone, at de skal bruge et husnummer, hvortil vi spørger, om de så ikke bare kan skrive nr 1. Det kunne de ikke, og nu ville de pludselig heller ikke sende en taxa overhovedet, da manden i telefonen mente, at vi havde været flabede, hvilket vi ikke var - og hvis vi var, så skal de da stadig yde ordentlig kundeservice...
Vi svarede derfor selvfølgelig, at de da kunne være nødt til at sende en taxa, da klokken var 02 om natten og vi var mere end 10 kilometer fra hjemme; her blev røret smækket på.
Vi prøvede derfor i desperat forsøg at ringe dem op igen fra samme telefon, men der blev lagt på da han hørte det var samme stemme. En af mine veninder prøvede derfor også at ringe, men de fik samme svar; "Vi vil ikke sende jer en taxa".
ALDRIG har jeg oplevet noget så ringe og uhøfligt før!! Det er absolut den dårligste service, jeg nogensinde har været udsat for, og så endda uden grundlag! Aldrig vil jeg benytte mig af denne service igen.
HELDIGVIS har Dantaxi de sødeste og høfligste medarbejdere, som med det samme sendte en taxa; endda en stor, som vi bad om fra start :)
Dårlig service hele vejen igennem - arrogant telefonpasser og sur chauffør!
Børn. Letbanen har ingen trafiklys med venstre eller højre svingspile. Så støder man sammen.
Det har vi så i København, men højresvingsulykker sker stadigvæk.
Men ikke venstresvingsulykker.
Vi har dog ingen letbane.
Chaufføren ville ikke have hund med, selvom vi havde meddelt det. -den var beskidt sagde han - hvilket den altså ikke var. Hvad bilder han sig ind at tale sådan til kunden. Men han ville så gøre os en tjeneste denne ene gang, sagde han og åbnede bagsmækken, hvor hunden så skulle ind. Den plejer at ligge på gulvet foran ved passagersædet. Vi havde et tørrestativ med også, hvor skulle hunden så ligge. Men han var så aggressiv, at vi bad ham køre igen. Næste gang kom en venlig chauffør. Så det er både godt og godt. Vi har kørt med Aarhus Taxa før og altid fået god service. Men denne aggressive mand, .... ud med ham eller giv ham en advarsel
Bestilte en stor taxa til 6 pers. dagen før den skulle bruges. Vi ville gerne have 1 stor taxa fordi det ville være billigere.
Da jeg bestiller får jeg af vide at så må jeg forvente forsinkelser. Det aksepterede jeg.
Vi bliver hentet rettidigt om morgnen og chaufføren får lidt drikkepenge som tak for en god tur.
MEN da vi så skal hjem igen, står vi klar til at blive hentet kl. 14.
14:05 ringer jeg for at forhøre mig om hvornår vi kan forvente at taxaen kommet. Her får vi blot af vide at den er på vej.
14:10 ringer chaufføren og siger at hans computer er i stykker og at han derfor er 10 min. forsinket. Det er da okay, jeg er da glad for at han ringer, det kan jo ske. Bare jeg ikke skal betale for det!
14:25 ringer jeg igen til Århus taxa og siger at jeg gerne vil indgive en klage og forklare situationen og at jeg ikke finder det acceptabelt at skulle vente 30 min. på noget jeg bestilte dagen før.
Aldrig har jeg da fået så flabet nogle svar tilbage. Jeg får af vide at jeg er gået med til forsinkelse fordi jeg ikke ville have to små taxaer og at de jo ikke kan gøre for at der sker noget med taxaen "Der kunne jo ske en punktering" som manden sagde. Jeg bliver oprevet og sur over den dårlige opførelse og siger at det er sidste gang jeg bruger dette firma. Jeg bliver mødt med svar "Skal jeg så bare afbestille taxaen", "Hvad forventer du?" Selvfølgelig skal de da ikke afbestille taxaen, jeg skal jo for f***** da bruge den, ellers så havde jeg ikke bestilt den. Og jeg forventer da selvfølgelig at min taxa kommer og forsinkelse er okay, men 30 min. er ikke forsinket i mine øjne. 15 min. er en forsinkelse, når man har bestilt i forvejen.
I mellemtiden kommer taxaen. En almindelig bil. Det pointerer jeg så for mande i telefonen, og at jeg ikke acceptere noget før jeg er sikker på at der er seler til 6 pers. Det er der, men de to af os skal klemme os om på sæder i bagage rummet. Her til skal det siger at de 4 af dem jeg er sammen med er ældre kvinder.
Jeg afslutter samtalen med at sige at jeg ikke forventer at skal betale for denne forsinkelse og får svaret: "Taxameteret starter først når i sidder i bil". Jeg får af vide af en af dem jeg er sammen med, at da chaufføren stiger ud af bilen sætter han taxameteret i gang og da vi alle har klemt os ind i bilen står det på 64 kr. Vi spørger, hvad start satsen er og får af vide at det er 50 kr. Vi vil ikke betale fpr at han skal gøre taxaen klar, så vi forlænger at han gør som jeg fik af vide i telefonen: taxameteret skal ikke tæller før vi sidder i bilen.
Her efter er chaufføren så sur at han er ved at køre ud foran en anden bil og køre så stærkt at vi alle kommentere på at vi gerne vil sikkert hjem. Det gør han heldigvis og vi kommer sikkert hjem.
Men vi vil ALDRIG bruge Århus Taxa igen.
Jeg bad om en taxa hvor vi kan have en cykel med, de siger at den kommer snart. Efter 20 min. ringer jeg igen, den flinke dame i telefonen siger at hun vil rykke for den, den skulle være der snart, og de vil ringe når de er der. Efter en time giver vi op og finder anden transport. Her 12 timer efter, venter jeg stadig på deres opkald.
Jeg skulle hjem efter en indlæggelse på sygehuset og da jeg havde sat mig ind i taxaen kørte taxometeret på 200 kr. Jeg sagde det til chauffører men fik at vide at det var helt normalt når man henter folk på sygehuset .. så min hjemtur blev dobbelt så dyr
Rigtig dårlig service. Bestilte handikap vognen og ventede en time. Da jeg ringede og spurgte hvor blev vognen af, sagde de at de kan ikke oplyse hvor vognen er og slet ikke sige hvornår den kommer. Det vil sige at vi kunne sidde og vente på taxaen en hel dag og når vi ringer nægte personalet at hjælpe. DET ER UNDER AL KRITIK!!!
Der blev igen bestilt en ny taxa til en anden handikappet borgere og han igen skulle vente mere end en time ud i kulden, uden at han blev hentet.
Laver jeres dårlig/ikke fungerende system om, eller luk firmaet!!!
I går da jeg var på vej hjem efter en lang vagt på Northside opdagede jeg min cykel var punkteret og bestilte derfor en taxa hos jer med cykelvedhæng. Jeg fik af vide at chaufføren nok skulle ringe når han var i nærheden.
Jeg startede med at vente 20min ved Silkeborgvej før jeg ringede og hørte om taxaen var på vej da jeg intet havde hørt. Til det fik jeg af vide at der var vente tid og den nok skulle komme - fair nok.
Jeg venter ydeligere 20 min samme sted før jeg igen ringer da jeg endnu intet har hørt.
Jeg får nu af vide at det kan være at chaufføren har samlet nogle forkerte op - hvilket i mit hoved ikke giver mening da han/hun jo skal ringe når de nærmer sig og desuden havde jeg jo en cykel.
Jeg fortæller at jeg går op til Tage Hansens Gade for at komme et sted hen hvor der er færre mennesker. Til det fortæller hende i telefonen at hun nu har sendt det videre til chaufføren og at vedkommende nok skal ringe når de er der. Jeg venter nu 20 minutter mere (nu har jeg ventet i 1 time og 10 minutter) og jeg bestemmer mig for at trække cyklen hjem.. jeg når hjem 40 minutter senere uden et ENESTE kald fra chaufføren.
Bestiller en almindelig taxa til 2 personer, og har selvfølgelig en forventning om at det så er det, som kommer. Det skal tilføjes, at vi skal ud at spise grundet fødselsdag og er lidt pænt klædt på.
Efter noget tid dukker der en stor minibus med store AGF mærkater på. Det er åbenbart en kombineret invalidetransport/bus. Sæderne er meget små, og vi kan ikke sidde sammen, da det er enkeltsæder i hver side af bilen.
Jeg ved godt at taxachauførene bare tager de ture, der kommer, og som sådan er vi også blevet transporteret fra a-b, og chauføren var såmænd venlig nok, MEN: Kører du til forretningsmøde i en traktor?
Aarhus taxa kunne ligeså godt have sendt en af alle de andre ledige taxaer, som ville have passet til det vi bestilte den til. Det der skær i øjnene her er at Aarhus taxa tydeligvis er helt ligeglade med kundernes ønsker.
Så vi glæder os til at Uber kommer tilbage Danmark igen.
To whom it may concern,
I want to launch a complaint against a Taxa driver with the car registration AM 99052.
I had a terrifying experience in the car with this driver of Somali descent on Monday night around 2.51 AM.
It was at around 2.25 am when my friend and I left Cafe Under Masken and proceeded to look for a taxi when we found one outside Hotel Royal.
We got into the taxi, and I told the driver my address in Hasle -Rydevænget. He replied that he knew the area and said to me that I should show him my exact address when we arrived in Hasle. I asked him why he wasn't entering the address into the GPS, like regular TAXA drivers, and he said that he didn't need to do it.
I felt uneasy but didn't think much about his response. My friend and I continued to chat inside the taxi, and the driver would join in our conversation because he knew a bit of English.
He continued to drive down past Brunns Galeri and the train station onto Værmestergade. I got concerned because this isn't the usual route that drivers use towards Hasle, but then I thought he would turn right onto Vestre Ringgade and continue towards Viborgvej where he would turn into Herredsvej and reach my destination. Unfortunately, this was already a longer route than I have ever used with any Taxi driver, and I was getting annoyed because it would cost me extra time and money.
I asked him why he turned left on Vestre Ringgade instead of turning right, and he said that I said that I was going to Hasselager. His reply caught me by surprise. I had told him that I was going to Hasle - Rydevænget and that he is why I had asked him earlier on why he wasn't entering my address in the car's GPS.
He got furious at me and started to shout that I need to learn how to pronounce Danish correctly. I had used TAXA many times before and never had any problem with a taxi driver understanding my Danish accent. He continued to berate me while speaking very loudly and getting more and angrier.
I told him that his attitude was very unprofessional and it wasn't right for him to shout at me because I was indeed just a customer and he was wrong not to enter my address in the GPS if he misunderstood it anyway.
He turned off the camera in the car and took away his license so that I couldn't write down his name because I felt terrified and wanted to report him to Aarhus Taxa.
He called his friend, and they started speaking Somalian, all this time he was shouting at me, asking that I pay him and get out of his car. I had no problem paying the 215kr, but I wanted him to understand that shouting at me was not ok. I called my husband to let him know that I felt and unsafe because the taxi driver was very aggressive and I was afraid that he was about to hit me.
I have never been more scared for my life at the hands of a taxi driver, but this man made me feel very scared of his anger and very harsh words. I told him that I would write a complaint to Aarhus TAXA, and he told me to go ahead - he didn't care.
Please let this Taxi driver know that what he did was very wrong and very unprofessional. I am now very wary of getting into an Aarhus TAXA.
Jeg bryder mig generelt ikke om at blive svaret igen...
Sur, sur og aggressiv telefondame ved bestilling af taxa... øv!!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.