Det eneste rigtig taxa selskab tilbage fra gamledage, hvor den er ejet af lokale vognmænd.. Synd at den nye taxalov har ødelagt så meget. Jeg har kørt utrolig mange korte ture især når jeg var for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Der går 25 min mere end de havde sagt. Taxaen holder det forkerte sted og venter. Da jeg endelig finder ham, ruller han blot vinduet ned og siger utrolig flabet og nedladende “du stod ikke hvor du... Zobacz więcej
En chauffør bør IKKE - understreger IKKE..!!!!!! - spørge ind kunders religion, fordi han selv er muslim!! Og begynde at kalde en voksen kvinde grimme navne og stille spørgsmål til om hun drikker alko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Er du dårlig gående/ handicappet skal du forvente at skal dokumentere at du har penge inden kørsel. føj firma. Vi havde en gæst som var meget dårlig gående og havde brug for hjælp til at komme ind... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi knokler hver dag for at levere professionel service til vores kunder fra det offentlige, fra virksomheder og for private. Hvert år kører vores biler cirka 1,7 millioner ture, og vi håndterer langt over en million bestillinger på telefonen, vores app, via internet og på auto- og VIP-booking. Med mere end 200 vogne og cirka 700 tilknyttede medarbejdere i form af chauffører, vognmænd og medarbejdere i administrationen er Aarhus og Horsens Taxa et af landets største taxiselskaber. Aarhus og Horsens Taxa er en koncern bestående af Foreningen Taxa f.m.b.a. og Taxas Kundecenter. Koncernen er ejet af cirka 170 vognmænd.
Sommervej 10, 8210, Aarhus V, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Man kan ikke regne med dem og ringer ikke når de har “aflyst” ens taxa. Virkelig dårlig service.
Ikke til at stole på
Jeg bestilte en taxa to dage i forvejen for at være på den sikre side. Den kom ikke, og da jeg ringede og rykkede, beklagede de ikke. Jeg bad om en vogn hurtigst muligt. Chaufføren kunne ikke finde min adresse i et boligområde, der efterhånden er 4 år gammelt. Jeg kom for sent til min egen fest og bruger self ikke Aarhus Taxa igen.
Elendig service. Bestilte en taxa via appen. Da vi kunne se den var ved at være her samlede den en anden op. Ringede til centralen, tog 15 min. at komme igennem - og uden undskyldning eller forklaring bestilte hun så en ny taxa - til trods for jeg bad om det. MEGA dårlig behandling af taxachaufføren og elendig redning af telefondamen, som kunne have reddet oplevelsen.
Da en bestilt taxa ikke kom efter 20 min, så ringede jeg og spurgte pænt, om de havde travlt eller bestillingen var faldet ud. Telefondamen sagde at det var den ikke og der havde været en vogn forbi. Da jeg sagde det ikke kunne passe svarede hun blot arrogant, om hun skulle sende en vogn eller jeg ville gå hjem!!!
Service er åbenbart ukendt for visse medarbejdere. Godt der er andre Taxaselskaber i byen.
Det er seriøst useriøst at man kan ringe kl 1:30 og at i lader en hænge på jeres møg musik i 30 minutter, i er taxa selskab, så tag dog telefonen, det er rent faktisk jeres eneste job, useriøst..
Ventede 15 min på at komme igennem for at få at vide, at de sendte en taxa for efterfølgende at vente 30 min på en taxa. På det tidspunkt taxaen var klar var jeg alligevel så tæt på at være hjemme at jeg lige så godt kunne gå resten af vejen. Jeg har 4 km hjem fra Aarhus C. Hyggelig gåtur og en service der ikke er tilstedeværende eller for den sags skyld værd at betale for.
Jeg havde glemt min mobiltelefon på et taxa sæde i slutningen af en chaufførs vagt. Han kørte ud med den til mig kvit og frit næste formiddag, da han var logget på arbejde igen. Kontakten igennem hovedkontoret gik hurtigt og uden problemer. TAK Aarhus Taxa og den super flinke chauffør!
Blev hentet inden for 10 min af mit opkald, lørdag/natten til søndag.
Vigtigst af alt, jeg taber min pung i taxaen.... chaufføren har i mellemtiden været forbi min adresse for at forsøge at levere den tilbage. Da han ser forkert navn på postkassen tager han den med til hittegods på centralen. Pungen er vendt retur med alt indhold.
Tak.
Stor fornøjelse. Chaufføren var yderst venlig, smilende og kom til tiden. Kan klart anbefale Aarhus Taxa frem for andre taxafirmaer i byen.
Elendig service, det er fint nok at DK går videre, men få da for dælen fingeren ud af bamseøjet, hvad havde i regnet med forhelvede. Det nytter ikke noget at man står og venter 1-2 timer på en taxa, helt ærligt, meld jer ind kampen. Skod service føj!
Jeg ringer til nummeret 89484848 4 gange og den fejler hver gang. Jeg prøver fra andre telefoner og den kan ikke ringe op, før den til sidst siger ugyldigt nr. på en af telefonerne.
Nummeret står på hjemmesiden......
Så bestiller jeg via appen til hurtigst muligt, og efter en time gider vi ikke vente mere og finder en anden løsning. Man kan ikke afbestille via appen, så det er da også bare noget elendigt møg. Man får heller ikke engang en bekræftelse på bestilling.
Datoen D. 26/6. Var en stor og special dato for os. Det var datoen hvor vi endelig kunne holde et bryllup, uden alt for mange covid restriktioner, men det var også datoen hvor vi kom i bekendtskab med hvad jeg vil tro er DK’s mest arrogante, nedladende og egoistiske service virksomhed, Aarhus taxa.
En stor del af vores gæster skulle bruge en taxa, efter at havde festet hele dagen og aften, den ene af vores gæster var min søn som skulle fra skivholme til Viborg. Denne taxa til min søn var det kun Aarhus taxa som kunne levere idet at der var brug for en taxa som kunne køre med en person som er i en elkørestol.
Jeg får oplyst i telefonen at det ville koste 900+. Men da der var tale om en handicap transport uden for Aarhus ville det så koste os 1.500kr ….. idet at Aarhus taxa var det eneste taxa selskab som kan “levere” sådan en taxa.. måtte vi jo acceptere denne pris…
Vi bestilte denne vogn til at ankomme kl. 01.00 og chaufføren ville ringe 10 min før ankomst.
Da kl. blev 01.15 begyndte vi så at kæmpe os igennem for at komme til at tale med centralen for at høre hvor vores forudbestilt taxa blev af.. der blev vi så mødt af den mest arrogante medarbejder, som lige pludselig mente at denne bestilling aldrig skulle ha været oprettet… og det endte med at han smækkede røret på.! Flere af vores gæster ville ligeledes have fat i en taxa og blev så ligeledes mødt af samme arrogance… og nedladende svar.. 2 af vores gæster opgav efter 1 1/2 times frustration og forgæves dialog med Aarhus taxa at gå hjem… en lille frisk tur på 12 km.!
Efter et utal af opkald til Aarhus taxa gik det op for dem at det var en fest med mange gæster som gerne ville hjem, og endelig begyndte der at komme nogle vogne… men stadig ikke denne vogn som var bestilt til at køre med min søn.!
Efter at have ventet i 1 1/2 time på denne handicap vogn…. Troede vi ikke på at denne vogn ville komme… og slet ikke efter at centralen nu bare ligger røret på når vi ringer til dem.!!!!
Vi får med møg og besvær løftet og bakset min søn ind i en personbil, og ham måtte så efterlade sin elkørestol her ved os.!
Min søn lider af muskelsvind, er permanent elkørestols bruger, han blev for et par år siden afstivet i ryggen, så når man skal lave en sådan manuel forflytning, skal man vide hvad man gør.!
Vi har nu fået min søn sendt afsted mod Viborg i en alm. personbil…! Og der kommer nu en taxa til nogle af vores gæster.! Jeg går ud og beder denne chauffør om at aflyse denne bestilling på en handicap bil. Da dette nu ikke er relevant mere… denne chauffør er så ret ligeglad med dette, og smågriner og siger til mig at dette er da ikke hans problem og at han er ligeglad.!!
Kl. 03.00…. 2 timer efter at denne forudbestilt handicap tranport skulle have været ude ved os, kommer der så nu en bus sidelæns rundt i svinget, i usandsynlig høj fart.. og han kører da ihvertfald de 50 kmt. Som er tilladt og noget til.!!
Jeg går hen til ham og fortæller ham at han godt kan køre igen, hvor han så bliver tosset på mig! Og siger at dette er et problem for mig… heh hør her Aarhus taxa.! Dette her er fan…. Ikke og bliver ikke et problem for mig! At I ikke kan magte så simpel en opgave som at yde den service som i selv tilbyder.!!!!
Efter en mindre diskussion med denne igen arrogance ruller han vinduet op og får vendt denne bus, hvis det var ham muligt havde han lavet hjulspind igennem vores lille by..
Aarhus taxa, der er ikke noget godt at sige.. og der ikke mange ⭐️ Herfra!
I burde virkelig lige tá at Google ordet service og taxa.. og så finde ud af om i og jeres såkalde vognmænd/ chauffør kan leve op til den ydelse i mener i kan tilbyde.!!!
Jeg kan ikke og kommer aldrig til at snakke pænt om dette her eller Aarhus taxa.! Dette selskab trænger virkelig til at snakke med en voksen.!
Status her dagen derpå.
Efter et rent logistik mareridt med hjælpere, overarbejde for dem. Manuelle løft og håndtering af en handicappet borger som de reelt ikke må foretage… et besøg af vagtlæge og en fys. En godt håndfuld smertestillende , kan min søn så se tilbage på dette med samme forundring som alle os andre over denne mangel på alt fra jer!
Vi andre har her dagen derpå tømmermænd og er godt trætte efter en uforglemmelig dag/ aften, men knægten har så lige en uges tid i smerter inden han kan grine af denne aften.!
Taxa chaufføren spørger hvad “pigen koster” mens han griner og smider skrald ud af vinduet. Fuldkommen vanvittig oplevelse som føltes som om det kunne have været i Istanbul
Da jeg bestilte anden gang, fordi disponenten ikke hørte korrekt første gang, oplyser chauffør at han også har fået oplyst forkert husnr. hvilket jeg understregede flere gange!! Pga den første oplevelse!! Elendig service!
Glemte min taske i taxaen. Ringer til taxaselskabet, som får fat i chaufføren, og han fortæller, at han har afleveret den på hittegods. Da jeg tager på hittegods for at hente den har de ikke fået den indleveret. Jeg kontakter dem igen, og nu lyder historien på, at han har afleveret den til en tilfældig patruljevogn, tredje gang jeg ringer ændrer historien sig igen, og manden i røret fortæller mig han intet kan gøre. Efterfølgende har jeg sendt tre (!!!) mails, hvorefter jeg intet har hørt fra dem. Jeg kan konstatere, at chaufføren har haft fat i min taske og ikke har afleveret den på hittegods, som de fortæller er deres politik og som står på deres hjemmeside. Alt i alt elendig service og mangel på respekt for deres kunder.
Jeg bliver desværre nødt til at tage Aarhus Taxa engang imellem, da taxamonopolet ikke tillader mange andre muligheder. Det er ofte en dårlig oplevelse, hvor chaufføren ingen service udviser.
Her til aften blev jeg tilmeld skældt ud af min chauffør fordi han mente, at jeg var for langsom om at komme ud - det tog mig 3 minutter..
Ikke den bedste måde at starte en tur på, og sådan har jeg desværre haft mange oplevelser.
Jeg vil til hver en tid vælge ethvert andet alternativ som f.eks. Vigo, der altid har et højt service niveau, fine, rene og grønne biler - og så er det tilmed billigere.
Har flere dårlige episoder med det her selskab. Har ventet i 40 minutter på en taxa fordi de havde glemt mig, de har været forsinkede så mange gange og har kørt med en chauffør der kørte en kæmpe omvej. Uacceptabelt og sidste gang jeg har brugt dem.
ganske uacceptabelt, trods Corona restriktioner, at 4 personer nytårsnat fra kl 03.00-05.00, ikke engang kunne komme i kontakt med bestillingskontoret,
bruger normalt Aarhus Taxa, men fra nu bliver det konkurrenterne
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.