Aarhus Taxa Recenzje 235

Wynik TrustScore: 3 na 5

2,9

Oceniono na 5 z 5

Det eneste rigtig taxa selskab tilbage fra gamledage, hvor den er ejet af lokale vognmænd.. Synd at den nye taxalov har ødelagt så meget. Jeg har kørt utrolig mange korte ture især når jeg var for... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Der går 25 min mere end de havde sagt. Taxaen holder det forkerte sted og venter. Da jeg endelig finder ham, ruller han blot vinduet ned og siger utrolig flabet og nedladende “du stod ikke hvor du... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

En chauffør bør IKKE - understreger IKKE..!!!!!! - spørge ind kunders religion, fordi han selv er muslim!! Og begynde at kalde en voksen kvinde grimme navne og stille spørgsmål til om hun drikker alko... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Er du dårlig gående/ handicappet skal du forvente at skal dokumentere at du har penge inden kørsel. føj firma. Vi havde en gæst som var meget dårlig gående og havde brug for hjælp til at komme ind... Zobacz więcej

1. Taksówki

Napisane przez firmę

Vi knokler hver dag for at levere professionel service til vores kunder fra det offentlige, fra virksomheder og for private. Hvert år kører vores biler cirka 1,7 millioner ture, og vi håndterer langt over en million bestillinger på telefonen, vores app, via internet og på auto- og VIP-booking. Med mere end 200 vogne og cirka 700 tilknyttede medarbejdere i form af chauffører, vognmænd og medarbejdere i administrationen er Aarhus og Horsens Taxa et af landets største taxiselskaber. Aarhus og Horsens Taxa er en koncern bestående af Foreningen Taxa f.m.b.a. og Taxas Kundecenter. Koncernen er ejet af cirka 170 vognmænd.

2,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 1 z 5

Chaufførene kender ikke de almindligste veje i Aarhus fået en…

Det er tredje gang at jeg har fået en chauffør som ikke kender de almindeligste veje i Aarhus. Så som Skovgaards gade, Jægergårdsgade eller DeMetasvej. desuden kan de ikke læse danske tekster. I sprogefterlysning fik vi veje i Aalborg frem ...
Jeg er kommet altid for sent, da jeg også må vente en halv time på en taxi, inden de finder min vej...

30 kwietnia 2024

Kære Sigrid Nølke,

Vi sætter stor pris på din feedback.

Det er vores mål at levere en pålidelig og effektiv service til vores kunder, og det er beklageligt at høre, at du har oplevet forsinkelser og frustrationer som følge af disse problemer.

Vi vil tage dine kommentarer til efterretning og træffe passende foranstaltninger for at forbedre vores service.

Vi håber på muligheden for at genvinde din tillid i fremtiden.

Forudbestilling er nytteløst

Hvad er pointen med, at man kan forudbestille en taxa, hvis den alligevel først kommer på et tidspunkt, hvor man kunne ha’ taget en bus og være fremme samme tid.

Det eneste, man får ud af det, er, at man alligevel kommer for sent til 10x prisen.

Kan vi få liberaliseret taxa-branchen, så vi kan få nogle aktører på banen, som rent faktisk gider yde den service, de er sat i verden til?

3 kwietnia 2024

Vogn 279

Super god service og mega flink chauffør, ønsker der kommer mange flere af ham ind i taxa erhvervet

19 lutego 2024

ELENDIG oplevelse i telefonen

Ringede igår først på natten og bestilte taxa, men dem fra Århus taxa kunne ikke sende en taxa fordi jeg ikke havde præcise husnummer og vejnavn - og jeg stod altså på parkeringspladsen ved Veri centret. De er meget aggressive og fjendtlige i telefonen og lægger røret på 5 gange. Til sidst kan de så godt sende en taxa alligevel, hvorfor ikke bare gøre det fra starten - ved ikke hvorfor de skulle være så vrede på mig. Jeg vil ALDRIG bruge århus taxa igen.

11 lutego 2024

Sprit chaufør

Jeg er godt nok blevet snydt. Jeg havde bestilt en taxa hjem fra byen og ganske vidst er det en af dem fra de varme lande der henter mig. Han kunne slet ikke finde rundt i området han lugtet langt væk af sprit og kørte på cykelsti og fortov tog ham i at køre 7 gange rundt i samme rundkørsel for at få taxameteren op. Kh en sur Dorte Jensen

6 stycznia 2024

Chauffør stjal 13.500 kr

En kammerat og jeg tog en taxa fra rosenhøjs alle til rydevænget tirsdag aften. Da vi vil betale tager jeg en 1000 kr seddel op, men den kan chaufføren ikke veksle. Så jeg roder videre i min taske, og finder en 500 krs seddel. Den betaler vi med. Da vi lige knap når at komme ud, ringer chaufføren med hemmeligt nummer, og oplyser at han har fundet 13.500 kr, men han har en tur til Billund, så ville han komme forbi senere. Vi hører intet fra ham, og i løbet af onsdagen ringer vi flere gange for at få en opdatering. Da chaufføren så møder ind ringer han, og siger at han aldrig har set nogle penge, og det ikke var ham der ringede med hemmeligt dagen forinden. Han siger, at så snart turen er afsluttet, så kan chaufføren ikke se nogle oplysninger om netop afsluttet kunde, så det kunne ikke være ham, da han umuligt stadig kunne have et telefon nummer til os. Det her er dog en direkte hvid løgn, hvilket vi også har fået bekræftet.

Vi har vogn nummer, booking nummer og chaufførens navn. Det kan oplyses til aarhus taxa hvis de ønsker det, men skrives ikke her. Jeg har til hensigt at melde det til politiet, og der burde forhåbentlig være kamera i bilen. Jeg vil dog først og fremmest forsøge at løse dette på en god og civiliseret måde, ved at give chaufføren mulighed for at aflevere pengene, hvor vi så kan se bort med denne misforståelse. Sker det ikke, vil jeg selvfølgelig gå den juridiske vej.

Jeg har sendt yderligere oplysninger til jeres henviste mail. Årsagen til at jeg ikke sendte dem ind med det samme, var at jeg faktisk ville give chaufføren en mulighed for at gøre skaden god igen. Det har han dd. Ikke gjort.

23 stycznia 2024

Hej Amin,

Det undrer os, at vi endnu ikke har hørt fra dig, især da sagen, som du beskriver den, virker meget alvorlig.
For at kunne undersøge den nærmere og få klarhed over situationen, har vi brug for din henvendelse.
Vi beder dig venligst skrive til os på ouv@aarhus-taxa.dk, så vi kan få afklaret, hvad der er foregået.

---------

Hej Amin.

Tak for din henvendelse.

Vi vil rigtig gerne have lov til at undersøge sagen nærmere.

Vil du ulejlige dig med at skrive til os på OUV@aarhus-taxa.dk, så vi kan komme i kontakt med dig?

Oceniono na 1 z 5

Jeg forudbestilte en taxa til dagen…

Jeg forudbestilte en taxa til dagen efter, havde en ret vigtig tid på sygehuset. Da den var meget forsinket prøvede jeg at ringe, kunne ikke komme igennem. Prøvede 5 gange og hver gang sagde det bare klik og forbindelsen blev afbrudt. Jeg ventede i halvanden time til jeg gav op. Fik aldrig et opkald om at de ikke kunne nå det til aftalt tid eller noget. Det er den absolut værste oplevelse jeg har haft med et taxa selskab og jeg bruger dem selvfølgelig aldrig igen.

8 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Prøvede at bestille en taxa

Prøvede at bestille en taxa, ringede og talte med den mest inkompetente mand med absolut ingen respekt. Han lagde røret på da jeg spurgte ham om hvilken størrelse taxa jeg skulle bruge til 8 personer. Tror han har det forkerte job.

21 grudnia 2023

Skulle bestille en taxa i aftes 1/12 kl 01.00

Skulle bestille en taxa i aftes 1/12 kl 19.45 fra København med ankomst Aarhus 00.52. Vedkommende kunne fortælle hvor svært det vil blive at imødekomme mit ønske. Han vil gøre det bedste. Toget var forsinket. I ringede 01.20 og jeg kunne blive kørt hjem efter en udlandsrejse. Tak for jeres venlighed og villighed for at indekomme mit ønske

2 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Havde bestilt en stor taxi til idag

Havde bestilt en stor taxi til idag , dagen før til et selskab på 7 Pers.
De dukkede aldrig op. Vi måtte op og ta en bus og kom forsent til vores bestilte bord i Århus.0 stjerner men det kunne ikke vælges !

1 grudnia 2023

Bedste taxa nogen sinde vogn 425

1 października 2023

Kære Ella.
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er overvældede af glæde over at læse dine rosende ord om vores taxaservice, især om vogn nr. 425. Det glæder os at høre, at vi har kunnet give dig den bedste taxaoplevelse nogensinde🤩

Vores dygtige folk stræber altid efter at levere den bedst mulige service, og det er fantastisk at høre, at vores indsats har gjort din rejse mindeværdig.
Vi værdsætter din tillid til vores tjenester og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hvis du har brug for transport igen, er vi kun et opkald eller et tryk på app'en væk.

Tak for at du valgte os🥰

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev kørt af en super flink herre i…

Jeg blev kørt af en super flink herre i sidste uge, som kørte i vogn nr. 425.

Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men denne mand var simpelthen så sød, at andet ville være fjollet!

5-stjerner herfra! Tak for god service 👍🏼

23 września 2023

Kære Lucas.

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en behagelig tur med vores dygtige vognmand i vogn nr. 425.
Vi er stolte af vores dedikerede team, der altid stræber efter at levere en fremragende service, og det glæder os, at vogn 425 gjorde din oplevelse ekstra særlig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse her.
Din ros motiverer os til fortsat at levere den bedst mulige service til vores kunder. Hvis du nogensinde har brug for transport igen, er vi her for at hjælpe.

Endnu en gang tak for dine venlige ord og de fem stjerner⭐ Vi ønsker dig en fantastisk dag🥰

Oceniono na 5 z 5

Very fast and professional taxi…

Very fast and professional taxi service, highly recommended

15 sierpnia 2023

Hi Bianca.
Thank you very much for your kind words! We truly appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a positive experience with our taxi service. Providing fast and professional service is our top priority, and we're thrilled to know that we met your expectations. Your recommendation means a lot to us, and we look forward to serving you again in the future.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde det dårligt og var såret da…

Jeg havde det dårligt og var såret da jeg prøvede at bestillte en taxa- jeg ringede og bestilte en taxa hvor centralmedarbejderen var utrolig flabet og nedladende. Jeg nærmest måtte undskyldte for at have ringet ind, men sød og flink chauffør som fik mig talt ned og endda stod en halvtime sammen med mig og gav mig en form for støtte. Det trække det hele op igen, men jeg synes i skulle få styr på jeres centralmedarbejder samt måden hvorpå de kommunikere med kunderne på!

Jeg fik aldrig chaufførens navn, men jeg håber at han læser dette. Ellers pålideligt og fair pris..

19 września 2023

Kære Mads.

Tusind tak fordi du giver os så mange flotte stjerner på trods af, at din oplevelse med os er blandet.

Vi lever af at give kunderne god service, så selvfølgelig skal du ikke føle dig såret, når du ringer efter en taxa hos os. Det må du undskylde.

Hvor er vi glade for, at du mødte én af vores mange professionelle og venlige chauffører, der kunne give dig dét, som det hele handler om: God kundeservice.

Hvis du har kvitteringen for turen, så kan du sende den til aarhus@aarhus-taxa.dk, så kan vi finde chaufføren for dig og takke ham direkte.

Vi håber, at du vil give os en chance for at bevise, at vi faktisk er gode til kundeservice.

Oceniono na 1 z 5

Dårligste service til dato. Eller mangel på samme.

Da vi ringede for at bestille en taxa i første sted, lagde medarbejderen på efter et stykke tid, da han følte sig forurettet over, at vi ikke vidste om vi var fem eller seks der skulle med taxaen. Vi ringede tilbage og bestilte en taxa. Jeg ringede ind 25 minutter efter at have bestilt taxaen, for at få et estimat over hvor lang tid der mon kunne gå før den ville komme. Jeg fik at vide at det kunne de ikke sige, hvortil jeg stillede mig en smule undrende og spurgte hvorfor (efter min opfattelse har man som taxa-selskab vel et estimat over hvor mange taxaer man har ude at køre lige nu, og om nogen har modtaget og accepteret beskeden om en bestilt taxa?). Medarbejderen på callcenteret svarede at “det tog mere end to minutter at fortælle mig det, så kan du jo blive medarbejder herinde og finde ud af det”. Hvortil mit svar måtte være “jeg har masser af tid, jeg venter jo på din taxa”.
SUPER dårlig service må jeg bare sige. Bagefter ringede jeg til dantaxi, 4x48, og der var INGEN problemer. De kom efter 10 minutter. Farvel Aarhus taxa. Goddag dantaxi.

17 września 2023

Kære Yasmin.

I weekenden er der rigtigt mange kunder, der gerne vil bestille taxier, så vores telefoner gløder, og folk i kundecentret arbejder på højtryk. Der er ikke sat ret meget tid af til det enkelte opkald.

Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at du som kunde skal have en dårlig behandling.

Vi er en servicevirksomhed, der lever af at få kørt kunder de rigtige steder hen. Derfor skal vi selvfølgelig gøre, hvad vi kan for at yde dig den bedste service.

Det lyder som om, at det gik skævt, da du forsøgte at bestille en taxa hos os.

Vi kan ikke sige helt præcist, hvornår en vogn er fremme, fordi der kan nå at ske 117 ting, før chaufføren holder dér, hvor du er. Især i weekenden er det svært.

Selvfølgelig skal vi ikke være næsvise, når du som kunde spørger. Det må du undskylde.

Det er vores mål at servicere kunderne så godt som overhovedet muligt.

Vi håber, at du vil give os chancen igen en anden gang, så vi kan bevise, at vi faktisk både er professionelle og venlige.

Oceniono na 3 z 5

Blandede oplevelser

Kommer virkelig an på hvilken chauffør man har selfølgelig. Har oplevet meget søde og hyggelige chauffører som er venlige, tålmodige osv.

Men sidste gang græd jeg i bilen idet chaufføren råbte af mig. Jeg havde givet korrekt adresse, men kendte ikke omgivelserne. Han var utålmodig, ville skynde sig og var sur over det sted jeg ventede. Han snakkede meget hårdt til mig og fik mig til at græde. Jeg sagde ikke noget, sad bare og var ked af det.

8 września 2022

Kære Ann.

Jeg er virkelig rystet over din beskrivelse. Det kan ALDRIG være meningen, at en chauffør får kunderne til at græde.
Er du ikke sød at sende en mail til os? Jeg vil gerne finde ud af, hvem det var, så vi kan få talt om, hvad god kundeservice betyder.
Skriv en mail til taxa@aarhus-taxa.dk. Du må meget gerne skrive, at jeg har sagt, at du skullle kontakte os.
Det er virkeligt sødt af dig, at du har givet os tre stjerner. Jeg er meget flov over den oplevelse, du har haft, og jeg er i tvivl, om jeg synes, at vi har fortjent dem.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej