Aanvoerdersband.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zelf ontworpen aanvoerdersband besteld. Prijs/kwaliteit is naar behoren, aanvoerdersband ziet er uit zoals ontworpen in de tool op de website, die makkelijk te bedienen is. Enige wat ik jammer vond i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top service! Ik had per ongeluk een verkeerde custom aanvoerdersband besteld. Ondanks dat deze al was verwerkt hebben ze hem toch geannuleerd en het geldbedrag teruggestort. Het uiteindelijk juiste pr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Really happy with my order! The captain armbands look great and the quality is excellent. I also loved that I could customize them exactly how I wanted on the website. The only downside was the shi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Op 2 maart j.l. een review geplaatst over een besteld artikel op 7 februari. Het artikel is inmiddels toch geleverd. Het blijkt ivm een overname dat het wat langer heeft geduurd dan de door op de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Ontwerp nu jouw eigen unieke aanvoerdersband met onze online creator op https://t.co/kvwTJAyFPb !

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 25

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Nieuwe eigenaar, alles is opgelost!

Het schijnt dat er wat problemen waren met de vorige eigenaar, waardoor bestellingen niet werden geleverd. Ik had mijn bestelling al afgeschreven maar onder een nieuwe eigenaar heeft de organisatie nog contact met me opgenomen om het netjes met me af te handelen. Ik heb de bestelde banden inmiddels ontvangen, inclusief excuses en kortingscode, en ben er super blij mee! Goede kwaliteit en mooie print. Laat de slechte reviews even buiten beschouwing zou ik zeggen, dat is verleden tijd. Ik ben blij met het product!

6 kwietnia 2024

Toch artikel geleverd

Op 2 maart j.l. een review geplaatst over een besteld artikel op 7 februari.
Het artikel is inmiddels toch geleverd. Het blijkt ivm een overname dat het wat langer heeft geduurd dan de door op de site aangegeven 2 a 3 dagen.
Inmiddels wordt ook op de site aangegeven dat het allemaal wat langer duurt.
De bestelde aanvoerdersband is prachtig en van goede kwaliteit.
Als excusses heeft de nieuwe eigenaar een kortingsbon van 15% toegevoegd.
Ik ga hier zeker gebruik van maken.

4 kwietnia 2024

Nieuwe eigenaar, prima service

Een aantal weken geleden hier banden besteld en precies toen ik mij af begon te vragen waar ze bleven werd ik opgebeld over mijn order.
Er werd netjes uitgelegd dat het bedrijf door wat moeilijke tijden was gegaan en dat er nu een nieuwe eigenaar was, waardoor mijn bestelling wat vertraagd was.
Nadat de bestelling nog even met mij nagelopen was, werd deze keurig binnen een week bezorgd en de banden zijn precies naar wens.

Dus persoonlijke service en goed kwaliteit banden, wij bestellen hier vaker.

26 marca 2024

5 maart bestelling gedaan

5 maart bestelling gedaan. Nu nog niks ontvangen. Binnen 2 dagen zou de levering plaatvinden.

Op mails wordt niet gereageerd en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

Kan de heer Theo van Beveren wel leuk aangeven in een review dat het een samenloop van omstandigheden is en dat ze in een overname zitten bla bla bla. Dan hadden ze de website/webshop tijdelijk offline moeten halen of tenminste een bericht hieromtrent kunnen plaatsen.

Ik ben mijn geld waarschijnlijk kwijt.
Trap er dus niet in mensen!

5 marca 2024

Mededeling van geen oplichting

Door een recente verhuizing, het overzetten naar een nieuwe ict leverancier en omdat het bedrijf in een overnameproces zit, kunnen de gedane bestellingen helaas langer op zich laten wachten.

Het nieuwe bedrijf zal aankomende week contact met de mensen opnemen die een bestelling hebben geplaatst om te vragen wat ze willen. of de gedane bestelling gewoon afronden, of jullie krijgen netjes jullie geld terug.

Er is hier dus absoluut geen sprake van oplichting, maar een samenloop van omstandigheden die deze vertraging hebben veroorzaakt.

13 marca 2024

Oplichters!!!

Ik zie dat er hier veel mensen hetzelfde probleem hebben. Ook ik plaatste een bestelling en heb deze nooit ontvangen. Geen reactie op mails of telefoon. Kunnen we hier niets tegen ondernemen aangezien we toch met heel wat mensen dezelfde ervaring hebben met deze oplichters?

5 marca 2024

Pas op! Oplichters!

Pas op! Kant en klare oplichters. Bestelling zou binnen 3 dagen verzonden worden, maar na enkele weken nog niets ontvangen. Zijn op geen enkele manier bereikbaar. Zowel via whatsapp, mail als telefoon wordt niet gereageerd.

Bestel hier dus niets!

4 marca 2024

Kom in contact

Ook ik heb een slechte ervaring met het bedrijf. Geen geleverde spullen en contact is onmogelijk. Ik doe verder een onderzoek naar het bedrijf en ik kom graag in contact met gedupeerden. Contact kan je leggen met onderzoek.aanvoerdersband @ gmail.com. Samen komen we verder.

21 lutego 2024
Oceniono na 2 z 5

3 weken geleden besteld maar nog niks…

3 weken geleden besteld maar nog niks binnen en alles al betaald. dachten iets leuks te doen voor carnaval maar dat houd ook op na een week contact gezocht omdat er nog niks van binnen was behalve de bevestiging. uiteinlijk een bericht terug gekregen met de tekst dat het druk was en mijn vraag dus zo duidelijk mogelijk te omschrijven daarna niks meer op mijn vraag terug gehoord. eerder hier ook een keer besteld en toen geen problemen gehad

8 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Waar blijft mijn product?

Geen reactie op mails en whatsapp-contact en aanvoerdersband na een week nog niet geleverd terwijl de band binnen twee dagen geleverd zou worden. Volledige bedrag al betaald.

8 lutego 2024

16 januari besteld

16 januari besteld, heden nog niets ontvangen! Ging na 2 werkdagen verstuurd worden…. Volledig bedrag werd al betaald… ik probeer hen al weken via verschillende kanalen te bereiken, zonder resultaat! Oplichters!

3 lutego 2024

Nooit ontvangen - geen reactie

Bevestiging van order, bevestiging van productie maar nooit een track & trace. Nooit ontvangen. Geen enkel antwoord via welk kanaal dan ook. Na wat opzoekwerk zelfde verhalen terug gevonden. Juridische weg dan maar.

15 stycznia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej