Service medarbejderen kommer til den aftalte tid, han går stille og roligt i gang med arbejdet, Går grundig til værks, lader efter synet af gasfyret tage den tid der er behov for, det ses tydeligt, a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super service til fornuftige priser. Der var lidt bøvl med installationen, men installatørerne kæmpe bravt længe for at få det til at spille, på trods at voldsom kulde. Ren positiv oplevelse.
Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det. Jeg vil varmt anbefale Aage Jørgensen hvis nogen spurgte mig. Det var meget venlige og kompetente medarbejdere. Da jeg fik fakturaen var der give... Zobacz więcej
Problem utæt 3/4" ventil på fjernvarme fremløb. Tog kontakt til firmaet. De kom i løbet af ca. 45min. Der blev monteret en ny ventil - oprydning/rengøring - under 1 time incl transport. Super oplevels... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Sønderbro 31, 6100, Haderslev, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Sikkerhedseftersynet af gasanlægget i sommerhuset blev udført på betrykkende måde.
En uges ventetid, på at få skiftet en utæt vandhane i køkkenet, synes lidt lang. Den nye blev sart op på 5. min.

Odpowiedź od Aage Jørgensen VVS A/S
Es wurde eine gute Wartung gemacht, sehr kompetent.
Firmaet blev tilkaldt til problem med gasfyr - tog sig betalt for 1 ,5time uden at finde problemet - indrømmede dog og sendte regning på 1 time 🙄

Odpowiedź od Aage Jørgensen VVS A/S
Aftale om telefonisk tilbagevenden om tid for reparation og tidspunktet for udførelsen overholdt som aftalt. Reparationen veludført af en meget sympatisk og flink medarbejder😊. Tror han hed Lars.
Super god service, når man har brug for dem.
De er hurtigt til stede når gasfyret laver ting, det ikke skal.
De kan helt sikkert anbefales.
Vi er nye kunder. Fra vi ringede for at få hjælp til vores gasfyr til at der kom en tekniker gik der kun 2 timer. Problemet blev opdaget med det samme og så gik teknikeren i gang med det samme. Gasfyret har kørt lige siden . Tak for god og kompetent service.
God og hurtig service.
Fik lavet eftersyn på varmepumpe jordvarme og ventilationanlæg.
Medarbejderen var flink og leverede et meget godt arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Aage Jørgensen VVS A/S.
Jeg ringede og de kom dagen efter. Alt blev ordnet til fuld tilfredshed.
Hurtig og professionelt arbejde
Flinke folk med smil på læben
Aftalen blev overholdt og løsning var rigtig god
Jeg oplevede en meget hurtig og hjælpsom service.
Bestemt ikke noget at brokke sig over meget venlig og hjælpsom
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.