Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse hos Byens Køreskole Fredericia! Teoriundervisningen var både sjov og lærerig, og der blev endda tilbudt ekstra undervisning uden betaling, hvilket gjorde en stor forskel fo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mega god køreskole og mega søde kørelærer. Følte mig godt forberedt til prøverne og godt tilpas under hele forløbet. Super sjov teori (jeg var ved at græde af grin flere gange), men også super læreri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem kanon oplevelse her! Hurtigt respons, hurtigt igennem forløbet. Jeg kan kun varmt anbefale denne køreskole! De hjalp mig med at hurtigt komme igennem, da jeg var blevet brændt a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg synes a3 byens køreskole, er den bedste køreskole i byen!. Min køreprøve blev aflyst 2 gange, pga af snevejr, dog var alle kørertimerne ind imellem gratis. Køretimerne var fleksible, og man kunne... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Byens Køreskole er din køreskole i Fredericia. Hos os kan du tage næsten alle typer kørekort samt link til førstehjælp. Ønsker du selv at blive kørelærer, tilbyder vi også uddannelse til dette.

4,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

DK’s bedste køreskole!!!

Byens køreskole!!!!! Jeg kan varmt anbefale Byens Køreskole til dig, der gerne vil hurtigt i gang. Du får ikke en bedre oplevelse andre steder – undervisningen er både grundig og rigtig god.

29 września 2025

Køreskolen

Det er en mega god kørerskole, de er super flinke og det er god og hyggelig undervisning. Kan virkelig anbefales.

4 września 2025

A3, den bedste køreskole

Mega god køreskole! 🙌 Pernille og Michael er super flinke og gør det hele nemt at forstå. Jeg blev færdig på bare 7 uger, og det føltes både hyggeligt og lærerigt hele vejen. Kan helt klart anbefales🙏🏼.

2 września 2025

Varm anbefaling herfra

Varm anbefaling herfra. Med en betinget frakendelse, der endte jeg med at bestå både teori og køreprøve i første hug, så jeg kunne rolig køre videre på vejene igen. God teoriundervisning og fik lyn hurtigt en teori og køreprøve

1 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale A3 byens…

Jeg kan varmt anbefale A3 byens køreskole. Jeg blev færdig på kun 7 uger, og jeg følte mig virkelig godt forberedt til både teori- og køreprøve. Både Micheal og Pernille er super dygtige og hjælper en virkelig godt hele vejen igennem, så man føler sig klar.
En ekstra bonus er, at de serverer gratis pizza til teoritimerne – det gør undervisningen endnu mere sjov og motiverende! 🍕
Alt i alt en fantastisk oplevelse, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til alle, der ønsker at få deres kørekort hurtigt og effektivt!

30 sierpnia 2025

Kørekort

De største anbefalinger herfra!!! På bare 7 uger fik jeg mit kørekort takket være Michael og Pernille, som med deres gode undervisning, humør og ikke mindst tålmodighed, fik mig godt gennem forløbet.

Til hver teori time blev der serveret pizza og afsluttet med en omgang 'spin the wheel' hvor jeg var så heldig at vinde to gange. Perfekt kombination af læring og hygge.

26 sierpnia 2025

Bedste køreskolen nogensinde

Bedste køreskolen nogensinde, jeg har aldrig oplevet noget lignende. Folk de sidder til kø om at få en køreprøve, Michael finder den med det samme. Bedste køreskole. Anbefales 100%
Gratis pizza, gratis køretimer, gratis alting;))))))

29 sierpnia 2025

Anbefales 120%

Anbefales 120%. Fik gratis teori lektioner, virkelig god til tag i mod mennesker, de kan kun få dig på den rette vej😉. Bestod teoriprøven af Michael’s hjælp amigo, og køreprøven begge første hug, de kan vær lidt hård men det fordi de vil ha du skal videre, virkelig billigt god pris, kan skarp kun anbefales. Du dum hvis du ik tager A3 👌🏾

12 sierpnia 2025

Bedste køreskole

Jeg ville sige at det er den bedste køreskole, begge kørelærer er sjove, søde, forståelige og nemme at snakke med, og de er mega gode til at lære fra sig. Hvis man bare lytter til teori og til køretimerne så lære du det hurtigt. Køre lærerne har godt styr på en og hjælper en rigtig godt på vej. Jeg fik kørekort på lidt over halvanden månedes tid og på den tid lærte jeg rigtig meget men også hyggede mig, det er en rigtig god oplevelse som man også får med sig sammen med en kørekort i hus. Så hvis du spørg mig, så ville jeg anbefale køreskolen til alle og en hver, der skal tage kørekort.

1 sierpnia 2025

Kørekort hos A3 køreskolen

Jeg tog et b kørekort hos A3, og har ingen fortrydelser, undervisningen var meget god, og jeg kom afsted med god teori. Jeg følte mig helt klar efter et par køretimer sammen med mine kørelærere, alt i alt, kan jeg kun anbefale denne køreskole, hvis du ville blive færdigt hurtigt, og føle dig tryk med at køre i trafikken.

25 lipca 2025

Kørekort

Har taget kørekort ved byens køreskole på bare lidt over 6 uger. Der bliver ved teori og køreundervisningen taget god hånd om en og de sørger for at alle forstår det de lærer os. Der bliver holdt mange ekstra teori aftenerne for dem der har lyst som resulterer i at jeg lavede 0 fejl til teoriprøven. Samme gælder køretimerne hvor der var super gode timer og meget fleksible tider så vi alle kan nå det hele. Tak for kørekort til Michael og Pernille

25 lipca 2025

Motorcykel kørekort

Jeg tog kørekort til motorcykel A1 , med et lyn kursus. Undervisnigen var utroligt god og meget nede til jorden. Der var ikke en eneste dårlig teori time samt køretime. Teori timerne var fyldt med godt humør og humor samt en lærerig gennemgang på tavlen. Bestod køreprøven og teori prøven i første hug. Kan klart anbefales herfra.

2 czerwca 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej