99skulpturer Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Up-date 110626: 99skulpturer sendte en ny kasse til skulpturen. Det er så flot service og hurtigt!!! Jeg er meget glad for den service 😊 Dog har GLS igen stået for forsendelsen, og den nye... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en skulptur hos 99skulpturer.dk, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Skulpturen var rigtig fin, sød og af solid kvalitet – tydeligt håndværk. Desværre passede den desværre ikke hel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Besøgte denne lille perle i Herning i sidste uge og gik på opdagelse blandt mange forskellige typer kunstværker, der både gav stof til eftertanke eller et lille smil. Man skal unde sig selv en tur for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har flere gange købt skønne skulpturer hos 99 Skulpturer. Har altid været tilfreds - også med mit sidste køb, som jeg modtog hurtigt og fuldstændig uden skader efter levering! Desværre fik jeg af... Zobacz więcej

1. Galeria sztuki

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Skulpturer til salg online. Køb moderne kunst skulpturer. Skulpturerne sælges til både private og firmaer b2b. Priserne er rimelige og kvaliteten er i top.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

31 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ny 2021 udgave.

Super koncept. Købte selv juli 2020 det ABSOLUT SIDSTE eksemplar af “Skabt for hinanden “. Var udsolgt på hjemmesiden, men de fandt lige et sidste eksemplar, som jeg så kunne købe. God service og hurtig levering.
Men vil fortsat mene, at man burde oplyse om, at der NU er tale om en NY udgave. Kunne måske kalde det 2021 udgave med ændringer i forhold til tidligere udgave.

9 kwietnia 2021
Logo 99skulpturer

Odpowiedź od 99skulpturer

Kære Poul-Georg Jertrum
I vores lille kunstvirksomhed 99skulpturer.dk, arbejder vi 2 dedikerede personer. Og hver eneste dag, gør vi os umage for at levere en god service. Vi er stolte over den positive respons vi får fra vores kunder. Vores koncept med maksimalt 99 stk. af hver model, har vi holdt fast i siden starten og det bliver vi ved med.
Det er dyrt at have et varelager på 99 skulpturer stående af hver enkel model.
Derfor producerer vi først 50 eksemplarer og hvis det går godt, så bestiller vi de sidste 49 eksemplarer hos bronzestøberen.
Derfor kan en skulptur være midlertidig væk fra webshoppen.
Skulpturen ”Skabt for hinanden”, som du købte var en virkelig fin skulptur.
Kunstneren Palle Mernild havde et ønske om at lave en ny og lignende skulptur med lidt mere højde og tyngde i. Både vægten og højden adskiller sig fra den skulptur du købte. Og på grund af et større materialeforbrug i bronze er prisen steget til kr. 1.500, -
Der er ikke tale om en kopi af den gamle, idet den nye model er skabt i ler, helt fra bunden og med en anden linje i overfladen.
Til din orientering, har vi også denne gang bestilt 50 stk. hos bronzestøberen, og hvis det går som vi håber, bestiller vi slutteligt de sidste 49 stk. senere.

Vi er naturligvis kede af at vi ikke fandt og svarede på din besked på Messenger omgående.
Men nu ser vi at du har givet os en enkelt stjerne på Trustpilot. Det er vi oprigtigt kede af.
Vi gør alt hvad vi kan for at skabe en anderledes kunstbutik med fokus på kvalitet og et minimalt oplag.
Derfor gør det ondt med dit opslag.
Vi håber at du vil genoverveje opslaget på Trustpilot.
Det vil glæde os, hvis vi igen kan få lov til at handle med dig på vores webshop.
Ps. Der er mange helt nye skulpturer på vej.

De bedste hilsner fra Lisbeth Hartmann Mernild - 99skulpturer.dk

Lyn levering

Fra jeg bestilte til jeg modtog ordren, gik der knap 24 timer.
Varen var pakket forsvarligt ind.
Dog ville jeg ønske, at jeg kunne vælge en anden levering end gls, da de ikke havde behandlet pakken godt.

4 lutego 2021

Over alle forventninger

Intet mindre end en perfekt oplevelse!

Bestilte mandag eftermiddag (sen), og skrev i kommentarfeltet at jeg ville sætte pris på hurtig levering, idet skulpturen skulle bruges fredag som en gave.

Skulpturen kom tirsdag - bravo!!

20 stycznia 2021

Imponerende service og topkvalitet

Jeg bestilte en skulptur til en bryllupsgave.
Varen blev leveret dagen efter, jeg bestilte den. Imponerende hurtig levering.
Varen levede fuldstændig op til forventningerne. Det er nemt at mærke og se, at det er et kvalitetsprodukt.
Desværre blev brylluppet aflyst og jeg måtte derfor returnere varen. Her oplevede jeg, at 99 skulpturer var hjælpsomme og venlige. Igen et meget højt serviceniveau, hvilket jeg er dybt imponeret over.
Tusind tak for en meget god behandling. I er utroligt hjælpsomme, leverer god service og høj kvalitet.

11 października 2020

Fantastisk service

Fantastisk service
Jeg bestilte en skulptur i forgårs aftes, og den kom med GLS i morges. Super hurtig levering og god service. Ikke sidste gang jeg benytter mig af denne side.

22 października 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg stod for at købe en jubilæumsgave…

Jeg stod for at købe en jubilæumsgave til en kollega og benyttede mig i denne forbindelse af 99skulpturer.dk. Jeg blev præsentere for flere gode forslag og ende med at købe en bronzeskulpturer, som virkelig faldt i god jord. En helt unik gave der glædede meget.Så super vejledning, indpakning og service. Rigtig god oplevelse.

7 czerwca 2019
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk og ualmindelig god service.

Fantastisk og ualmindelig god service.
I går eftermiddags fandt jeg siden ved at google "bryllupsgave" og fandt straks en flot skulptur (blandt mange). Desværre var jeg meget sent ude med bestilling, hvilket jeg skriver til dem via deres kontaktformular. Umiddelbart efter får jeg besked om, at jeg kan bestille nu, og at de derefter selv vil køre afsted med min pakke til GLS, da de har været der.
I dag har jeg så min pakke som lovet. TUSIND tak! Bryllupsgaven er i hus.
Derudover vil jeg rose jeres smukke indpakning af jeres produkter. Selv indpakningen er en smuk gave i sig selv.
I har min fulde anbefaling.

4 stycznia 2019
Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse på en udsolgt varer

Super oplevelse på en udsolgt varer. Var i kontakt med ejer som fortalte at varen var udsolgt , men han kontaktede mig da den kom igen. Han forklarede årsagen til prisstigningn, som var både forståelig og fair og fordi jeg havde ville bestille varen inden den pålagte prisstigning, tilbød han oven i købet at jeg kunne få den for samme pris!
Dagen efter bestilling ankom varen - super flot skulptur - virkelig smukt håndværk i kombination med den bedste kundeservice som man sjældent ser. Har helt sikkert ikke købt sidste vare der ( og så oven i købet gratisk fragt 👌🏻)

13 czerwca 2018
Oceniono na 5 z 5

Utrolig smuk skulptur ankommet efter…

Utrolig smuk skulptur ankommet efter bestilling i søndags og i dag er det altså kun tirsdag. Det er super god service. Kan varmt anbefales. Skulpturen var ligeledes forsvarligt indpakket og en beskrivende brochure vedlagt. Alt i alt en rigtig god oplevelse

15 maja 2018
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej