Snelle levering en fijne communicatie. Duidelijk antwoord gekregen op de vragen die ik had! De handgemaakte tops zijn echt mooi afgewerkt en passen perfect, doordat ze op maat gemaakt worden. Zeker ee... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Al vaker wat besteld en nu helemaal fan van de handmade tops! Super fijne en mooie kwaliteit van de kleding. Altijd fijn contact bij het helpen uitzoeken van de goede maat & snelle verzending! 😊
Snelle levering, fijne communicatie en zo nodig makkelijk te retouneren. Kleding is van fijne stof en orgineel.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij zijn een online webshop in dameskleding en accessoires. Wij verkopen trendy dameskleding van goede kwaliteit voor een lage prijs.
Dane kontaktowe
Heythuysen, 6093JG, Heythuysen, Holandia
- info@6thavenuefashion.nl
- 6thavenuefashion.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Met zorg en liefde ingepakt❤️
Wat een leuk en lief pakketje. Met zorg ingepakt dat zie je. Ik zal gaan shinen met de carnaval. Erg blij mee❤️
Snel bezorgd en precies zoals de foto’s.
Fijne en snelle communicatie :)
Leuke (zelfgemaakte) kleding
Leuke (zelfgemaakte) kleding en betaalbaar. Voor het eerst wat besteld en super leuk verpakt.
Super goede service
Super goede service, en een prachtig topje wat toch weer nét een unieker printje heeft dan uit de winkel. Met liefde gemaakt en verpakt!
Snelle levering mooi shirt
Vandaag een mooi shirt mogen ontvangen na een super snelle levering. Mooi verpakt en een handgeschreven bedankje!
Zeer tevreden
Een lieve meid die leuke kleding verkoopt. Al een aantal tops besteld en altijd super tevreden. Het wordt snel verzonden zelfs ook als ze de top zelf maakt. Ik zeg bestellen en je krijgt geen spijt!
Super snelle en goede service!
Super snelle en goede service!
Met een lief kaartje erbij.
De top zelf is echt zo mooi en zit perfect!
Hele fijne zachte stof.
Super
Super! Lieve verkoopster die me geholpen heeft met de vragen die ik had via de chat. Super leuk jurkje en snelle levering.
Leuke handmade tops
De nieuwe handmade tops zijn superleuk. Vlotte, betaalbare kleding. Snelle levering en met zorg verpakt.
Top webshop!
Snelle levering en fijne communicatie. Duidelijk antwoord gekregen op de vragen die ik had! De handgemaakte tops zijn echt mooi afgewerkt en passen perfect, doordat ze op maat gemaakt worden. Zeker een aanrader dus🤗
Aanrader!
Ik heb het pakketje snel ontvangen
Ik heb het pakketje snel ontvangen. De kwaliteit van het topje met 1 mouw is heel goed en er zit rek in de top.
Super leuke tops en handgemaakte
Twee hele leuke handgemaakte tops besteld. Mijn eigen maat besteld, maar ook was er de mogelijkheid om het op maat te laten maken. De tops zijn van een hele leuke en fijne stof gemaakt. Door de stretch die erin zit, sluiten de tops mooi aan. Verder een goede communicatie en snelle verzending.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.