5gringos.com Recenzje 137

2,3

Słaba

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oszuści i zlodzieje

Moim zdaniem coś jest bardzo nie tak z tym kasynem. Gram świadomie i mam porównanie z innymi kasynami oraz tymi samymi grami od tych samych producentów. Tutaj odniosłam wyraźne wrażenie, że gry są ustawione.
Schemat wygląda zawsze tak samo: jeśli już dadzą wygrać, to tylko do poziomu około 800–900 zł, po czym wygrane są zabierane i ewentualnie znowu oddane tylko do tej samej kwoty. Żadna gra nie daje realnie większej wygranej. Dla porównania — w innym kasynie na tej samej grze i u tego samego producenta potrafiłam wygrać nawet 20 000 zł, a tutaj jest to praktycznie niemożliwe.
Zauważyłem też, że dopóki jest bonus, gry coś dają. W momencie gdy bonus się kończy — gry przestają cokolwiek wypłacać. To wygląda bardzo podejrzanie.
Kolejna sprawa to obsługa klienta. Ich czat to jakiś żart — na odpowiedź trzeba czekać nawet 20 minut, żeby się w ogóle z kimkolwiek dogadać.
Podsumowując: mam bardzo złe doświadczenia z tym kasynem i uważam, że powinno zostać dokładnie sprawdzone, bo takie praktyki nie powinny mieć miejsca. Dla mnie to strata pieniędzy i czasu.

Czy ktoś z innych graczy miał podobne doświadczenia z 5Gringos?

28 stycznia 2026

Droga Agato,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i komentarzami.

Przykro nam, że Twoje ostatnie doświadczenia nie spełniły Twoich oczekiwań. Chcemy, aby każdy gracz czuł się u nas komfortowo, dlatego traktujemy wszystkie komentarze bardzo poważnie. Zapewniamy, że naszym celem jest zapewnienie wszystkim użytkownikom przejrzystych i satysfakcjonujących wrażeń z gry.

Abyśmy mogli zbadać Twoje obawy i udzielić Ci pomocy, skontaktuj się z naszym zespołem pod adresem support@5gringos.com

Z poważaniem,

Zespół 5Gringos

A Jak się podpinam

A Jak się podpinam. Również pod to co napisała Agata. Pomijając to że tylko tam wpłacam hajs to masa i ogrom problemów jest na najwyższym poziomie. Agata na jakich kasynach grasz jakie możesz polecić ?

22 grudnia 2025

Drogi Bartku,

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu i trudnościach, o których wspomniałeś. Naszym celem jest zapewnienie płynnego i satysfakcjonującego doświadczenia wszystkim użytkownikom, dlatego zawsze traktujemy zgłoszenia poważnie.

Dokładamy wszelkich starań, aby wyjaśnić Twoją sytuację. Zachęcamy do kontaktu z naszym oficjalnym zespołem wsparcia pod adresem support@5gringos.com.
Umożliwi nam to dokładne przeanalizowanie Twojej prośby i udzielenie niezbędnej pomocy.

Z poważaniem,

Zespół 5gringos

Lipa straszna

Lipa straszna , trafione dwa bonusy ,dwie wygrane . Kasa nie dodana na konto . Mimo posiadanych screenów support upiera się że nie było wygranych . Nie polecam , strata siana , oszusci

11 października 2023

Witaj,

Dziękujemy za poświęcony czas i doceniamy fakt, że poprzez swoją recenzję zwracasz naszą uwagę na swoją niedogodność.

Jeśli potrzebujesz pomocy w przypadku niedogodności natury technicznej, lub po prostu chcesz otrzymać wyjaśnienia dotyczące naszej strony internetowej, udostępniamy Ci całodobową obsługę klienta. Skontaktuj się w celu wskazania jakichkolwiek problemów lub znalezionych anomalii. Uzyskasz dostosowaną do Twoich potrzeb i oczekiwań pomoc, a my postaramy się rozwiązać napotkane przez Ciebie niedogodności.

Serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym działem Obsługi Klienta za pośrednictwem usługi Live Chat (dostępna 24/7) lub poprzez e-mail. Podaj nam wszystkie szczegóły, które według Ciebie będą przydatne w związku z zaistniałą sytuacją. Może to być zrzut ekranu lub jakakolwiek inna informacja o zaistniałym problemie technicznym. Pomoże to nam udzielić Ci możliwie najbardziej kompletnego wsparcia.

Dziękujemy za współpracę i korzystając z okazji, serdecznie pozdrawiamy.
Zespół 5gringos.com

Swietne kasyno

Swietne kasyno . Duzoslotów i fajnd bonusy depo i bez depo . Polecam

20 września 2022

Witaj,

Bardzo dziękujemy za recenzję i poświęcony czas. W naszym Kasynie bardzo doceniamy opinie naszych graczy i jesteśmy zdeterminowani do zapewniania wszystkim jak najlepszych wrażeń!

Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu i docenienie naszych starań!
Zespół 5Gringos.com

Jestem tutaj od niedawna ale jestem…

Jestem tutaj od niedawna ale jestem zadowolony z kasyna i dobrych bonusów

25 czerwca 2021

Witaj,

Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu i docenienie naszych starań!
Zespół 5Gringos.com

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (137 recenzji)