5.11 Tactical Sweden Recenzje 408

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Smidigt, snabbt att beställa. Gick inte att kombinera med rabattkoden man fått när man skaffat konto på redan rabatterade grejer men gåvan kom med ändå. Så jag är nöjd och kan beställa grejer igen med... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans, bra kvalitet på produkterna, bra pris. Webshopen via mobil kan förbättras. Pop up fönster om att bekräfta landet man valt kommer upp hela tiden och stör navigeringen i shopen.

Oceniono na 5 z 5

Snabb och bra leverans och produkterna motsvarade helt mina förväntningar. Som vanligt hög kvalitet när det gäller 5.11:s produkter! Som bonus vid köpet fick man ett jättefint 5.11-förkläde för... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Väldigt bra produkter tillhandahåller ni högkvalitativa och funktionella. Hade önskat att det gick snabbare att få sina saker när man beställde det är det enda övrigt väldigt hög och bra nivå och kval... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep BHP

Napisane przez firmę

5.11 Tactical offers high quality, functional and comfortable tactical apparel, footwear and gear for first responders, tactical operators and outdoor adventurers.

Always Be Ready

Napisane przez firmę

We are innovators who make purpose-built, technical apparel, footwear and gear for life's most demanding missions.
You live your mission every day. We make sure you are equipped with products you can rely on, so you can focus on the things that matter.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Sen leverans, felaktig fakturering och trasiga länkar

Det tog flera dagar innan paketet ens skickades, spårlänken fungerar inte och jag har nu ingen aning om var paketet är. Dessutom tog de betalt för frakt trots att hemsidan sa gratis frakt över 800kr (vilket nu blir återbetalt)
Sammanfattningsvis är det här ganska långt från en smidig kundupplevelse hittills och magkänslan är att det blir värre innan det är klart.

SVAR efter återkoppling:
Jag har all förståelse för att ni inte jobbar helg, men det är ett klent försvar jag la min order 1 juli 17:09 och ni skickade mitt paket 4 juli 21:31...Det är inte helg däremellan. Faktum kvarstår att er spårnigslänk inte fungerar, vilket gör att jag fortsatt inte vet när varorna kommer.

Som jag sa, det återbetalar ni just nu, vilket är bra. Det gick tillochmed jätte smidigt. Men det var ytterligare en grej som krånglade.

Ni är säkert jättebra, alla kan göra fel, ibland krånglar tekniken och ibland har man kunder som ställer höga krav. Jag är övertygad om att det här är otur, eftersom ni är självsäkra nog att uppmana kunden att ge betyg på trustpilot efter köp, vilket är jättebra.
Ni är dessutom snabba på svar både här och övrig support. Med det sagt kvarstår kundupplevelsen: hemsidan, spårningslänk och leveranstakt ut från er motsvarade inte vad ni sa vid utcheckning.

1 lipca 2025
Logo 5.11 Tactical Sweden

Odpowiedź od 5.11 Tactical Sweden

Hej Björn,

Tack för din tid!

Paketen skickas inte under helger utan endast på vardagar. Detta gör att det per automatik blir fler dagar om en order läggs innan helgen. Vårt lager jobbar så snabbt dom kan för att få ut alla ordrar fortast möjligt.

Gällande frakten så ser vi att vår agent informerat dig om att det varit ett tekniskt fel på vår sida och givetvis så löser vi det alltid när vi gjort fel. Vi ber om ursäkt igen för detta men kan garantera att återbetalningen är påväg. Även om vi jobbar hårt för att allt ska gå så snabbt och smidigt som möjligt vid ett köp hos oss kan fel inträffa men då ser vi såklart till att lösa det. Vi hoppas att du blir nöjd med din beställning när den kommer fram och tveka inte att höra av dig om du har fler frågor!

Vi önskar dig en fin eftermiddag! // Ditt 5.11-team

Simple and convenient

Comfortable buying experience and reasonable shipping time. Keep in mind that the sizing is more U.S. than EU. My size XL shirt is more like a EU 2XL.

28 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej