Alles is duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk te bedienen. En de blogs zijn een pluspunt. Bovendien niet zo commercieel als sommige andere sites. Overigens was mijn afmelding niet de bedoeling, ging... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik dacht een gratis proefperiode te hebben om te zien of het een site was die wat voor mij was. Helaas, krijg je niet eens de personen te zien die jouw profiel bezoeken want als je daarop klikt dan wo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dit gebeurt nu voor de zoveelste keer met 50plusmatch:-( ! Ik heb een bericht gekregen, dan mag ik reageren - zegt de site- maar als ik dat doe, word ik gelijk doorgestuurd naar betalen voor een ab... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een website wordt niet alleen bekritiseerd op 'mechanische werking' ervan of 'hoe medewerkers handelen', maar ook op 'inhoud'. De eerste 2 punten zijn oké, maar de inhoud gaat óók over mensen die daar... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dating voor 50-plussers. 50plusmatch.nl is dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze date. Schrijf je gratis in en start met dating!
Dane kontaktowe
Dorsvloerweg 393, 2661 MN , Bergschenhoek, Karaiby Holenderskie
- redactie@50plusmatch.nl
- 50plusmatch.nl
Odpowiada na 69% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Jullie doen jullie best hard dat een…
Jullie doen jullie best hard dat een ieder aan een partner komt.
Heldere toegankelijke site die doet wat…
Heldere toegankelijke site die doet wat die belooft.
Ik was blij met deze site
Ik was blij met deze site. Ik had in mijn profieltekst op n gegeven moment mijn e-mailadres opgenomen. Dat is duidelijk tegen de regels. Heb dit gecorrigeerd en vermeld: “wees creatief”. Nu komt het. Mijn profiel wordt opnieuw geblokkeerd met de melding.: Je bent (nog) niet actief.
De reden hiervoor is: je profiel voldoet niet aan de algemene voorwaarden. Inmiddels ben ik twee weken verder heb drie mails verstuurd en krijg geen enkel contact of toegang tot de site. Ik ben er klaar mee vandaar deze reactie. Succes allemaal.

Top site!
Een hele fijne site. Duidelijk, ze geven goed advies als het nodig is en de contributie is prima vergeleken bij andere sites. In de eerste 5 maanden nog geen vervelende dates gehad.
Makkelijke inlog procedure
Makkelijke inlog procedure, gebruiksvriendelijk. Genoeg keuze.
Ik vind 50 plus een mooie manier om in…
Ik vind 50 plus een mooie manier om in contact met anderen te komen.
Prima en wel betrouwbaar
Prima en wel betrouwbaar, geen problemen gehad via deze 50+match site.
Alleen ik kreeg vele aanzoeken, maar die allemaal niet aan mijn keuze voldeed.
Betaald, maar geen toegang!
Ik heb voor 1 maand lidmaatschap betaald, maar ze weigerden mijn profiel te activeren & ik kon helemaal niet communiceren met hun. Ik werd overal op geblokkeerd.
€30,- weggegooid 😡

Communicatiemogelijkheden zijn goed.
Positief vind ik dat je i.t.t. bij Lexa ook als niet betalend lid kunt reageren en lezen wat je krijgt, en natuurlijk kan iemand die op de site is, maar nog geen betalend lid je berichtje lezen en (3x) reageren. Iets waarom ik 50plusmatch aanbeveel en Lexa ontraadt.
Goede, eenvoudige interface
Simpele, makkelijke interface. Mooi dat je kunt zien wie online is.
weet ik niet ben net lid
Na een paar dates uiteindelijk toch de…
Na een paar dates uiteindelijk toch de ware gevonden, we zijn gek op elkaar, en hopen dat we lang van en met elkaar mogen genieten, ik kan 50 plus iedereen die een partner zoekt aanraden, 👍👍👍

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring! Zelf 1 ster is al teveel. Mijn (betalend) lidmaatschap duurde slechts twee dagen waarvan ik één dag online was. De redactie heeft mijn profiel onverwachts op non actief gezet. De eerste keer werd het vrij snel opgelost en was mijn profiel weer actief. Niet lang daarna werd mijn profiel opnieuw offline gehaald met de melding dat MIJN PROFIEL NIET VOLDOET AAN DE VOORWAARDEN. Na herhaaldelijk contact te hebben gezocht via het klachtenformulier en email met de vraag waarom mijn profiel niet voldoet aan voorwaarden, kreeg ik geen duidelijk antwoord. In plaats daarvan werd mij een email verstuurd over herroeping van het lidmaatschap. Nota bene alsof ík een herroeping heb aangevraagd! NEE, ik wilde slechts een antwoord op mijn vraag waaráán en waarín mijn profiel niet voldeed! Er werd ongevraagd een herroeping in werking gezet terwijl ik dat helemaal niet wilde! Intussen had ik een paar leuke contacten gemaakt op die ene dag dat ik online was. Helaas werd het abrupt afgebroken doordat ik offline werd gehaald. Deze contacten weten nu niet waar ik ben gebleven, denken misschien dat het een nepprofiel met nepfoto's was. Mijn geloofwaardigheid en integriteit is aangetast en dat neem ik 50PlusMatch erg kwalijk.
Zeer teleurstellende ervaring, sterker nog, ik voel mij opgelicht want het lidmaatschapsbedrag wat teruggestort wordt, is in mindering gebracht met 1 maand lidmaatschap (ik was slechts één dag online!!)
EEN WAARSCHUWING voor degenen die overwegen om betalend lid te worden, je kan zomaar offline worden gezet nadat je betaald hebt! Klachten worden niet serieus genomen, emails niet goed gelezen en antwoord op je vragen krijg je ook niet.
Waardeloze service!
Pearly
Update: 50PlusMatch heeft inderdaad nadat ik de review heb geplaatst, contact met mij opgenomen. Ze zouden een volledige refund geven. Tot op heden heb ik het resterende bedrag echter niet ontvangen. Mijn geduld raakt langzamerhand ten einde. Een refund is met een paar klikjes gedaan, hoe moeilijk kan het zijn?!

Echte mensen aangetroffen
Echte mensen aangetroffen, helaas niet succesvol tot nu toe
Prettige site
Prettige site. Je krijgt gemakkelijk en snel contact met gelijkgestemden. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van bezoekers van jouw profiel.
WAARSCHUWING aan betalende leden van 50plusmatch
WAARSCHUWING: regelmatig liegen leden omtrent hun leeftijd op de 50plusmatch online site!
15 december 2024 werd ik benaderd door een man uit Amstelveen, leeftijd zou 71 jr. oud zijn, vroeg of wij elkaar konden ontmoeten. Vertelde dat het deze mnd niet kon, dat het mogelijk januari 2025 zou worden. Vroeg of hij mij even mocht bellen, dat stond ik toe. Vertelde toen plots dat hij van 1946 was, is dus 78 jr oud (bijna 80). Werkelijk schandalig vind ik dat, dat je vrouwen zo bedriegt, stel dat je de tijd en moeite neemt om deze man te gaan ontmoeten, wat zal je als vrouw rot voelen, wanneer je er dan achter komt. Zonde van de tijd. Heb gezegd, dat ik het schandalig van hem vind en dat ik het hierbij zou laten. Schreef terug: jammer, we waren net iets a/h opbouwen, voor zo’n klein dingetje laat je ons contact toch niet schieten? Vlgs hem een klein dingetje, wat zal hij mogelijk nog meer gelogen hebben? Ik begrijp nu ook waarom hij geen profielfoto van zichzelf had geplaatst (je zou de werkelijke leeftijd van hem mogelijk dan hebben kunnen zien).
Ik ben nog geen nep profielen…
Ik ben nog geen nep profielen tegengekomen. En vaak een goede ervaring met andere leden.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.