4whey Recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

2e keer besteld..

Als ik iets voor de 2e keer bestel zegt dat veel over het product.
Ik vind juist mooi dat je 4 smaken hebt.
En ook met een persoonlijk boodschap erbij.

19 czerwca 2026

Top spul

Ik was even bang dat er iets niet goed was gegaan met de bestelling. Maar vandaag is mijn emmer binnen gekomen. En de smaken zijn echt top. Ik ga zeker vaker bestellen. Bedankt 4whey!

Groet

Michael Smal

31 marca 2026

Top spul

In eerste instantie sceptisch over het product. Maar na de aanschaf ontzettend blij met zowel de smaken, eiwit en de manier van verpakken!

Ga hier in de toekomst zeker weer refillen en bestellen!

19 września 2025

Wat een top product!

Wat een fijn product. Kreeg het binnen 3 werkdagen binnen. En een heel leuk kaartje erbij (handgeschreven) dus er word echt energie in gestoken. De afwisseling van smaken is ook top! Ik kan de smaken lekker afwisselen.

31 maja 2025

4 smaken vervelen nooit!

Ik heb deze whey nu een tijdje gebruikt en ben er erg tevreden over. De kwaliteit is goed en hij mengt fijn. Wat ik vooral handig vind, is dat je met één emmer vier verschillende smaken hebt, waardoor het niet snel gaat vervelen.

31 grudnia 2025