4everDiscount.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik was lange tijd op zoek naar de echte producten van Forever Living products maar stuitte vaak op websites die de namaak versies verkochten. Afgelopen week kwam ik via google 4everdiscount.nl te... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Maandag mijn allereerste bestelling op 4everDiscount geplaatst en woensdag binnen, ondanks de coronacrisis! Super blij met mijn aloe vera skin care producten! Kon deze nergens meer vinden, zij hebben... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super snelle levering. Fijn product om te gebruiken. Deze keer voor de Berry variant gekozen. Een stuk lekkerder als de basis variant. Het aanbiedings bedrag mega snel retour gekregen. Zeer over... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eenvoudig bestellen en snelle levering via 4everDiscount.nl Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar. De Aloe Vera Heat Lotion gebruik ik al jaren. Naar mijn mening de enige spier creme die oo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami
  2. Sklep z kosmetykami
  3. Fitness i dietetyka

Napisane przez firmę

4everDiscount.nl biedt enkel en alleen de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Forever Living Products aan. Wij blinken uit in onze persoonlijke service en advies mogelijkheid, 30 dagen niet goed, geld terug-garantie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Korting en verzendkosten

Na het indienen van de factuur direct een ontvangstbevestiging ontvangen. De korting en de verzendkosten stonden binnen 2 dagen op de rekening. Erg tevreden over de service en communicatie. Voor herhaling vatbaar!

7 czerwca 2021

Snelle service

Snelle service. Goede artikelen. Ben er zeer blij mee.

26 maja 2021

Odpowiedź od 4everDiscount.nl

Dank voor de mooie woorden Ria. We zien je graag een volgende keer weer!

Oceniono na 5 z 5

Voor de 2e keer via 4everdiscount…

Voor de 2e keer via 4everdiscount besteld en opnieuw goed bevallen! Opnieuw een snelle afhandeling!😃

21 kwietnia 2021

Hoi Alies,

Fijn dat we je weer fijn hebben kunnen helpen. Dank voor je mooie woorden en 5-star rating! :-)

Fijne service

Fijne, duidelijke en snelle service. Besteld via Forever, daarna had ik een vraag die binnen een dag was beantwoord en na het opsturen van de factuur ook de korting snel retour. Dus helemaal top!

20 kwietnia 2021

Beste Charlie,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Hopelijk is je C9 pakket goed bevallen. Als je nog door wilt pakken dan kan je het vervolg doen met de F15. Kijk maar eens op onze site.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben weer tevreden met de snelle…

Ik ben weer tevreden met de snelle levering, ook kreeg ik de korting heel snel overgemaakt op mijn rekening.

20 kwietnia 2021

Beste heer ter Beek,

Dank voor uw 5-sterren beoordeling en fijn te horen dat we u deze service weer hebben mogen verlenen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelleng en hopen u snel weer terug te zien.

Snelle levering & fijn contact

Snelle levering en korting wordt snel teruggeboekt! Kortom een aanrader.

26 marca 2021

Odpowiedź od 4everDiscount.nl

Dank voor uw 5-sterren beoordeling! We helpen u graag een volgende keer weer zo snel.

Jiska

Odpowiedź od 4everDiscount.nl

Graag gedaan Jan. We zien je graag een volgende keer weer. Dank voor de 5 sterren :-)

Snelle service!

17 marca 2021

Odpowiedź od 4everDiscount.nl

Graag gedaan Mohamed! Jij ook dank voor je 5-star review. We zien je graag snel terug!

Prima en vlot afgehandeld

Prima en vlot afgehandeld, dank!

1 marca 2021

Odpowiedź od 4everDiscount.nl

Dát is waar wij voor staan. Dank voor de 5-star rating!

Oceniono na 5 z 5

Super communicatie en heldere uitleg

Super communicatie en heldere uitleg over de productkortingen en hoe die te verzilveren. Veel dank!

28 lutego 2021

Odpowiedź od 4everDiscount.nl

Dank voor je mooie review Jasper!

prima!!!

very happy with this service

22 lutego 2021

Odpowiedź od 4everDiscount.nl

Thanks Tamar for this 5-star rating! :-)

Kind regards,
Customer service 4everDiscount.nl

Oceniono na 5 z 5

Bezorgkosten en koring vlot overgemaakt

Beloofde korting binnen enkele dagen overgemaakt.

16 lutego 2021

Odpowiedź od 4everDiscount.nl

Dank voor de positieve beoordeling! We zien u graag een volgende keer weer terug.

Jiska

Goed, snel en betrouwbaar

Goed, en een snelle verzending. Na de factuur gestuurd te hebben via de mail stond de korting binnen no-time op mijn rekening!

13 lutego 2021

Odpowiedź od 4everDiscount.nl

Dank voor de mooie review Desiree. Hopelijk heeft de C9 weer een mooi resultaat neer mogen zetten :-)

Met vriendelijke groten,

Snelle service!!

Snelle service!!
De beloofde korting is na insturen van de factuur binnen 1 dag betaald. Netjes !

27 stycznia 2021

Odpowiedź od 4everDiscount.nl

Graag gedaan Bart! En dank voor je 5-sterren rating :-)

Veel succes met de C9! En we zien je graag een volgende keer weer terug.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej