www.3gz.dk

Oceniono na 1 z 5

Købte et par Led sko, de gik desværre istykker efter bare 2 dage, sendte dem retur, og efter mange mail, telefon opkald og sms'er opgav vi at få nogle nye sko eller pengen retur og anmeldte 3gz til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget inponerende at der kommer en mail, at der holdes ferie lukket. Der vil derfor kun være forsendelser 2-3 gange om ugen. 😀 Da jeg næste dag få SMS at jeg kan hente min pakke på posthuset. Inpon... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Det gik hurtigt og nemt, Prisen var bestemt i orden (vi købte en PlayStation 3 trådlås controller - kr. 139 + fragt). Vi ville dog gerne have haft muligheden for at afhente produktet selv, da vi bor c... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har nu ventet omkring 1 måned på det jeg har bestilt. De har trukket pengene, men har intet modtaget. Track and trace linket de har sendt med virker ikke og kundenummer og referencenummer virker i... Zobacz więcej

1. Dostawca gier

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vores mission er at tilbyde produkter indenfor elektronik og underholdning til Danmarks bedste priser og at kombinere dette med en fantastisk kundeservice. Derfor har vi naturligvis prisgaranti og 14 dages fuld returret.

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Hurtigt :-)

Kl 12:42 sendte jeg ordren og kl ca 10:00 dagen efter lå varen i en postkasse ved føtex. Jeg er yderst tilfreds :-)

27 lutego 2015
Oceniono na 5 z 5

Nemt, hutigt og kvalitet.

Jeg modtog min vare dagen efter min bestilling og varen er tip top. Kan varmt anbefales

16 lutego 2015

Hej Christina

Tusinde tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

De bedste hilsner

Oceniono na 2 z 5

Lidt svært at vurdere

Har endnu ikke modtaget den vare jeg har bestilt eller info om hvorfor den ikke er fremme endnu... Derfor kun 2 stjerner (varen burde iflg oplysninger ved køb være modtaget for 2-4 dage siden, 3-5 dages leveringstid oplyses)

14 lutego 2015

Hej Anders.
Vi beklager hvis du ikke har fået vores mail. Produktet er i restordre og vi har sendt dig en mail om du ønsker at en anden farve eller om du vil vente på at få den ønskede vare.

Vi gensender mailen med håb om at du modtager den denne gang.

3GZ

Det virker kun 2 måneder

Jeg har nu oplevet 2 gange, at jeres produkt ikke virker mere end 2 måneder. Jeg købte i september et oplader kabel, hvor der ikke stod noget med at den var godkendt hos Apple, til min iphone, men efter 2 måneder virkede den ikke mere. Det er så sket for mig endnu en gang. Denne gang stod der så, at den var godkendt og det hele. den kostede så også næsten det dobbelte, men der gik også kun 2 måneder. Det er træls, når man ikke kan stole på disse produkter...

14 stycznia 2015

hurtig levering, meeen..

købte en pc lader i tro om at den var original, da det ikke stod nogen steder at det var en kopi. da jeg så tog den i brug hylede den helt vildt. jeg skrev til dem hvordan laderen gjorde og aftalte at jeg skulle sende den retur og så ville jeg få mine penge tilbage. jeg sendte den retur men har stadig ikke modtaget mine penge endnu selvom det er en måned siden. de svarer heller ikke på mine mails mere..
i hvert fald ikke et sted jeg vil anbefale.!

15 grudnia 2014

Hej Dennis

Vi beklager meget den oplevelse du har haft hos 3gz.dk

Vi overtog 3gz.dk pr. 1. dec. 2014 og kan ikke stå til ansvar for det produkt du har fået leveret. Vi kan dog i fremtiden sørger for at de kabler der bliver solgt hos 3gz.dk er beskrevet korrekt, så du som kunde ved om det er et originalt kabel du bestiller eller ej.
Vi har selvfølgelig krediteret din ordre og overført dit tilgodehavende tilbage til din konto.

Vi beklager ulejligheden og håber at du vil genoverveje at handle hos 3gz.dk

Glædelig jul og godt nytår

Mvh
Maria

Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse - manglende svar på mails.

Har købt et produkt som, da jeg modtog det, ikke virkede. Derfor skrev jeg en mail til 3gz. Denne mail er endnu ikke besvaret efter snart en uge. Derfor skrev jeg endnu en mail, og denne er heller ikke blevet besvaret.

De skriver meget flot og stolt om, hvor dygtige de er til at besvare mails inden for en hverdag. Dette er nu mange hverdage. Må indrømme at handle hos 3gz kommer jeg aldrig til. kommer ej heller til at anbefale hjemmesiden, uanset priser. Dette kan man ikke være tjent med.

Hilsen Anders

1 grudnia 2014

Hej Anders

Vi beklager meget den oplevelse du har haft med 3gz.dk.
Vi overtog 3gz.dk d. 1.december 2014 og der har desværre været utrolige mange ting at vi har skulle rette op på. Dette skyldes også det sene svar på dine mails. Dette er en problemstilling som ikke må eksisterer i 3gz.dk og dette vil vi gøre alt for at rette op på.
Mht. din ordre har vi selvfølgelig krediteret denne og overført dit tilgodehavende til din konto.
Vi beklager meget ulejligheden og håber at du vil genoverveje at handle hos 3gz.dk.

Glædelig jul og godt nytår

Mvh

Maria

Oceniono na 3 z 5

"Som ny" kan være vildledende

Jeg har købt en Iphone 4s 16GB på 3GZ til 1999,00 kr. Jeg havde bare brug for en opgraderet version af min gamle telefon, så det virkede som en god idé at købe en brugt. På ordren står der, at standen var "som ny". da jeg modtog den (ret hurtigt faktisk!) havde den tydelige hakker i hjørnerne (ligesom min gamle, hvilket er kommet af at den er tabt...), slukknappen øverst kan ikke trykkes ind, og hjemknappen ligger underligt under telefonens cover. Jeg synes, det er underligt, at 3GZ ikke melder klart ud om disse småskavanker - det ville være meget mere troværdigt.

15 listopada 2014
Oceniono na 3 z 5

Mindre skuffet men alligevel tilfreds.

Bestilte et gamepad på 3gz, skal dog siges et meget populært joypad men der stod der var på lager efter 3-4 dages venten fik jeg den besked at varen ikke var på lager men hurtige som de efterfølgende var fik vi hurtigt rettet op på det og jeg fik mine penge tilbage. Jeg handler der dog ikke der igen. Jonas

7 listopada 2014
Oceniono na 1 z 5

Dårlig kommunikation, lang ventetid, defekt produkt

Efter at have ventet en uge på mine ting skrev jeg til dem og fik at vide de havde problemer med deres leverandør, dokumentationen på dette var forfærdelig og al kommunikation tog flere dage at få svar på og bestod af en ringe kvalitets svar.

Da jeg modtog mit produkt en små 10 dage senere virkede ingen af delene som de skulle og kan ikke få fat på virksomheden.. Dybt utilfreds!

1 listopada 2014
Oceniono na 1 z 5

Øv! Helt igennem en dårlig oplevelse!

3 skuffede børn og en lang næse! Det er hvad vi fik ud af at handle med 3gz.dk
Den oplevelse havde jeg gerne være foruden.
Lang ventetid og en UPS pakke, der langt om længe lander på adressen med en advarsel om, at der formentlig kommer en regning med toldomkostninger og andre omkostninger, hvis pakken åbnes. Pakken ryger nu uåbnet retur!
Og det samme gør den toldregning, der ifølge UPS kommer senere. Den lyder formentlig på 200-300 kr.!
Helt ærligt!

23 października 2014

Møgbutik

Jeg ville ønske, at jeg havde læst Sigurdurs (og åbenbart mange andres...) anmeldelse af 3gz.dk. Mit forløb er meget lig det, han beskriver.
Bestilte d. 5. oktober. Modtog ordrebekræftelse d. 7. oktober. Så at pengene var trukket d. 8. Hørte intet andet, Ventede til mandag d. 13., hvor jeg kontaktede dem på mail. Har indtil videre skrevet 5 mails til dem - har INTET hørt.
HANDL IKKE HOS DETTE SKODFIRMA!!!! Aldrig har jeg oplevet så uprofessionel opførsel! Useriøst!

Update:
Få minutter efter dette indlæg blev skrevet, fik jeg en mail fra 3gz.dk, hvor de beklagede og sagde, at de havde havt problemer med deres leverandører og at deres mailsystem havde været nede... Min ordre ville blive sendt ekspres...

For mig virker dette meget utroværdigt, specielt at et internethandelsfirma skulle have haft nedbrud på deres mailsystem i mere end en uge!!! Dette pointerede jeg for dem, men slog mig også til tåls med, at jeg nu ville få min ordre...
Men ak...! I skrivende stund (tirsdag d. 21. oktober, aften) har jeg endnu ikke modtaget noget. Jeg har i øvrigt skrevet til dem flere gange siden for at høre, hvorledes det stod til med min ordre (og ja, luftede også min utilfredshed - og ikke på en upassende måde...). Nu har de så endelig kontaktet mig med beskeden om, at ordren er sendt. Det skulle den så også have været for 13 dage siden, hvilket skulle være grunden til, at de har trukket penge fra min konto.

Så jeg venter endnu. Måske inden jul. Hvem ved???

15 października 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej