www.3gz.dk

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Købte et par Led sko, de gik desværre istykker efter bare 2 dage, sendte dem retur, og efter mange mail, telefon opkald og sms'er opgav vi at få nogle nye sko eller pengen retur og anmeldte 3gz til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget inponerende at der kommer en mail, at der holdes ferie lukket. Der vil derfor kun være forsendelser 2-3 gange om ugen. 😀 Da jeg næste dag få SMS at jeg kan hente min pakke på posthuset. Inpon... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg har nu ventet omkring 1 måned på det jeg har bestilt. De har trukket pengene, men har intet modtaget. Track and trace linket de har sendt med virker ikke og kundenummer og referencenummer virker i... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca gier

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vores mission er at tilbyde produkter indenfor elektronik og underholdning til Danmarks bedste priser og at kombinere dette med en fantastisk kundeservice. Derfor har vi naturligvis prisgaranti og 14 dages fuld returret.

Dane kontaktowe

Tak for respons :)

Rigtig god dag

3GZ.dk

Dårlig Service

Bestiller sko til min mindste datter d 9-9-2015 og får at vide der kan gå en uge ,nu skriver vi den 29-9 og intet hørt . Ringer til deres telefon hvor der bliver sagt der er telefontid tirsdag og torsdag fra kl 13 .. Sjovt nok er der ingen der tager telefonen.
Tror ikke dette er et reelt firma desværre..
Min datter har nu i 14 dage spurgt efter de sko hver eneste dag , dårlig stil

29 września 2015

Hej Lars

Vi beklager, men vi har telefontider fra kl. 9 - 14, som vores telefonsvarer også siger.

Vores ordre nr. 2277 blev bestilt d. 15. september 2015. Hvad navn har din datter bestilt i?

3GZ.dk

Oceniono na 4 z 5

God oplevelse

Det gik hurtigt og nemt, Prisen var bestemt i orden (vi købte en PlayStation 3 trådlås controller - kr. 139 + fragt). Vi ville dog gerne have haft muligheden for at afhente produktet selv, da vi bor ca 10 minutters kørsel fra webshoppen.

28 września 2015

Hurtig levering

Jeg modtog mine sko 24 timer efter bestilling og alt fungerede som det skulle.

27 września 2015

Hurtig levering

Bestilte to par sko med LED lys.

Levering efter 4 arbejdsdage må siges at være ganske fornuftigt - det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her!

Dánjal

24 września 2015
Oceniono na 2 z 5

Dårlig køb

Har købt en trådløs sensor til vores wii. Det er godt nok ikke særligt godt. Man skal stå helt foran og tæt på før den virker bare lidt. Spild af penge øv øv

21 września 2015

Ingen god oplevelse

Bestilte en vare og fik samme dag en mail, at ordren var afsendt. Da varen ikke var dukket op efter et par dage, og jeg heller ikke kunne finde oplysninger om forsendelse på det oplyste track and trace nummer, skrev jeg til 3gz, om de kunne bekræfte, at varen var sendt - og fik en mail retur, at de desværre alligevel ikke havde haft varen på lager, men at den ville blive sendt samme dag. Ventede igen et par dage, uden at modtage noget - og ringede så til 3gz, hvor jeg fik at vide, at i første omgang, havde man ikke kunnet trække beløbet på det kortnummer, jeg havde oplyst, så derfor var varen ikke blevet sendt af sted - men nu havde de prøvet igen, og betalingen var gået igennem ... så fint, min vare måtte jo så være på vej ... men nej, desværre var der så sket det, at de alligevel ikke havde så mange af varen på lager, som de havde bestillinger til, så hun vidste ikke, om der var blevet sendt noget til mig, men det ville hun da lige undersøge og ringe tilbage til mig. Svaret var nej, desværre var der ikke noget på vej til mig. Jeg spurgte så, om de havde tilbageført beløbet til min konto - men nej, det havde man ikke, for det kunne man kun, hvis man ikke samtidig annullerede ordren. Jeg sagde, at jeg undrede mig meget og efterhånden var noget utryg - for hvordan kunne man 2 gange sende mig en mail, at varen var afsendt og endda trække beløbet for varen på min konto .... uden at varen er sendt -så jeg bad om at få handlen annulleret og mine penge retur - og det var der ingen problemer i, fik jeg at vide. Beløbet ville blive tilbageført til min konto. Nu 3 dage efter har jeg hverken fået det bestilte eller pengene retur på min konto - men i stedet en opfordring til at skrive en anmeldelse på trust pilot, om min oplevelse af forløbet vedr. min bestilling hos 3gz - og den må jeg jo desværre sige, ikke har været god - men jeg håber da stadig på, at få mine penge tilbage.

18 września 2015

super

hurtig og god betjening fik varene dagen efter vil handle der igen

17 września 2015
Oceniono na 3 z 5

God service, dårligt produkt

Jeg har købt en ny sensor bar til min Wii. Det var fin og hurtig service, dog virker baren ikke på over en meters afstand... Det er sq lidt surt hvis man skal sidde så tæt på for at den virker, så den bliver nok sendt tilbage igen....

17 września 2015

leveringstid

bestilte et par sko for 3 uger siden og har intet modtaget eller hørt noget om extra lang leveringstid , når der står 7 dages leveringstid bør man kunne stole på det. Det er grunden til kun 1 stjerne

16 września 2015

HURTIG og nem handel

Modtog varen efter 2 dage hvilket er helt perfekt ! Bestemt et sted jeg vil bestille fra på et senere tidspunkt.

14 września 2015

Super

Super god hjemmeside og hurtig levering

14 września 2015
Oceniono na 1 z 5

Har ikke modtaget min vare

Når man ikke kan give 0 stjerner, må det blive til 1 idet jeg slet ikke har modtage min vare, der blev bestilt 3/9. Dagen efter blev pengene trukket på min konto og jeg fik en advis om at min pakke var sendt - dog uden trackingnummer. 9/9 har jeg skrevet til 3GZ kundeservice, men har ikke fået noget svar endnu (12/9). Fejlen ligger muligvis hos PostDanmark, men jeg kan ikke tracke min pakke og 3GZ svarer ikke på mine henvendelser. Håber de læser TrustPilot?

12 września 2015

Dårlig service

Jeg fik ikke de rigtige covers jeg havde bestilt og når man prøver at kontakte jer for at få dem byttet til de rigtige er i umulige at komme i kontakt med det er skuffende og jeg handler aldrig med jer mere 😒

10 września 2015

Hej Uffe

Det beklager vi at hører.

Pt. har vi meget travlt og er lidt bagud med at besvarer mails.

Vi kan se at du har sendt os en mail d. 8. sept. sidst på eftermiddagen.

Vi skal nok få besvaret dig idag.

God dag

Oceniono na 2 z 5

Bestilling.

Jeg kan dårlig komme med en vurdering, da jeg ikke har modtaget min bestilling?

10 września 2015

Hej Kaj

Tak for din kommentar.

Vi fik de sorte LED sko på lager igår og sender dem i dag.

God dag

3GZ

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej