3D Permanent Makeup Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Joy har lavet de flotteste 3D bryn - hun har formået at rette op på 12 år gamle bryn , som ikke helt levede op til en naturlig form. Det ordnede Joy med perfektion. Grundig optegning , meget pertentli... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til 3D Permanent Makeup ved Joy Olfers. Hun er superdygtig, og hendes arbejde sidder lige i skabet – både når det gælder farve og form. Jeg har fået de m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Følte stor tryghed fra starten, jeg havde mange ? der blev taget godt og tålmodigt imod dem alle , dejlig sikker forklaring om udførelsen og resultatet, Det er kun fire dage siden , men ser allere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan varmt anbefale 3D permanent makeup - springet ud i en permanent korrektion af asymetriske bryn og eyeliner - wow! Både for at lette hverdagen og nyde en helhed uden at skulle bære makeup! Det er d... Zobacz więcej

1. Klinika makijażu permanentnego
  2. Klinika specjalistyczna

Napisane przez firmę

Jeg ejer Joy Olfers – 3D permanent makeup, og har hjulpet tusindvis af mennesker med permanent makeup i årevis. Hvad enten du er interesseret i at forskønne dine øjenbryn, øjnene eller læberne på tryg og professionel vis, eller du har pigmentfejl, ar eller strækmærker, er du landet det rigtige sted. Har du været kræftpatient, eller er du det stadig, er det også mit arbejdsområde at genskabe det udseende, du havde før din kræft-behandling. Kodeordet i mit arbejde er, at permanent makeup og rekonstruering er kunst. Det er sådan, jeg arbejder og altid har tænkt det. En hellig ild har gjort, at jeg i årtier har været drevet af at hjælpe mennesker og fremhæve deres personlige skønhed. At forskønne det, de allerede har. Det gælder i alle tilfælde, ikke mindst kræftramte. Du er meget velkommen til at ringe til mig, så vi kan tale din situation og dine muligheder for kosmetisk forskønnelse igennem. Det vil jeg glæde mig til.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

199 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Joy er super dygtig og professionel

Kan varmt anbefale 3D permanent makeup og Joy Olfers. Altid god service, høj hygiejne og sikker hånd. Er super glad for mine øjenbryn og eyeliner.

26 marca 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Tusinde tak for din fine anmeldelse. det gør mig glade at hører at du er tilfreds med dit forløb hos mig! Vi ses snart i klinikken igen

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået lavet en permanent…

Jeg har fået lavet en permanent eyeliner. Jeg er super glad for det, og det er lavet virkeligt flot :-) Tak

15 marca 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Mange tak Majbritt, for din anmeldelse. Det gør mig rigtig glad og høre, at du er så tilfreds med din flotte eyeliner.

Oceniono na 5 z 5

Joy er super dygtig 💯 jeg har gået hos…

Joy er super dygtig 💯 jeg har gået hos hende i 6 år 👍 😍 kan varmt anbefale 3D permanent makeup 👍 👍

12 marca 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Tak, for din søde anmeldelse. Det er altid så hyggeligt når du er her.
Jeg sætter stor pris på dine fine ord, det er netop glæden ved den enkelte kundes behandlingsresultat, der giver glæde ved mit fag.

Kære alle

Kære alle. Jeg har fået perm makeup udført af joy de sidste 4 år. Bryn. Jeg er glad for at de er flotte og farven er flot lagt. Symmetriske og flot udført og som jeg ønsker dem. De ved ligaholdets . Fair Priser

8 marca 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Tak Annette, for din søde anmeldelse. Det er altid hyggeligt når du er her. Det gør mig rigtig glad og høre, at du altid har følt dig i gode hænder!

Jeg var nervøs.

Jeg var nervøs.
Det viste sig at være helt ubegrundet. Joy er meget dygtig og har et fantastisk behageligt væsen, omgivelserne er sirlige, pæne, rene og på alle måder hvad jeg kunne ønske mig. Jeg fik lavet mine bryn og gik derfra med det smukkeste resultat. Alle der har set det, er overrasket over hvor nydeligt det er lavet. Tak Joy

17 lutego 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Tak, Ulla for din søde anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du har følt dig tryg og glad for din behandling her.
Det er altid en stor fornøjelse at få lov til at hjælpe med at gøre en forskeld, der jeg kan.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået lavet eyeliner

Jeg har fået lavet eyeliner, og er så glad for resultatet.
Kan varmt anbefale Joy som er super Professionel og meget dygtig.

15 lutego 2022

Kære Jane
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er jeg super glad for at høre.🤩
Kærlige hilsner

Tip top

Fuldt ud tilfreds - Joy er meget professionel og omhyggelig i sin behandling. Jeg vil til enhver tid anbefale hendes klinik. Jeg er meget glad for resultatet😄

15 lutego 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Mange tak Anne for din anmeldelse. Det gør mig rigtig glad og høre, at du har følt dig tryg hele vejen.

Eyeliner og øjenbryn

Jeg fik lavet eyeliner og øjenbryn, hvilket blev virkelig flot. Joy er professionel, dygtig og behagelig, og jeg ville anbefale hende til alle.

14 lutego 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Tak, Trine for din søde anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du har følt dig tryg og glad for dine 3D permanent bryn og eyeliner.

Oceniono na 5 z 5

Joy er rigtig dygtig og professionel

Joy er rigtig dygtig og professionel. Jeg har været hos hende mange gange, altid en fornøjelse.

5 lutego 2022

Kære Gina
Mange tak for at du deler din tilfredshed med at have valgt 3D Permanent Makeup som din kosmetiske klinik i mange år.
Altid en fornøjelse når du er her.
Glæder mig til at se dig igen!
Bedste hilser

Jeg var hos Joy her d.3-2-22

Jeg var hos Joy her d.3-2-22, og få lavet øjenbryn.Jeg er så meget tilfreds, så flot lavet, elsker dem. Jeg følte mig tryg med det samme, Joy fortalte mig om hvordan det hele foregik, minut for minut, så betryggende. Joy er så dygtig, og der bliver ikke trukket noget ned over hovedet på en, du har selv det sidste ord. Vender tilbage og får nok lavet noget andet, så jeg vil anbefale Joy på det varmeste . ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 lutego 2022

Kære Grethe
Tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder rigtig meget for mig, og Jeg er meget taknemmelige for du vil bruge tid på at give mig denne flotte anmeldelse.
Det var en fornøjelse og få lov til at lave fine bryn på dig.
Hav en skøn dag og på gensyn.

Eyeliner permanent

Joy er fantastisk dygtig og proffesionel med mange års erfaring fint arbejde, detsværre er der i lovgivning ændret så ikke alle farver kan bruges ærgerligt.
Joy kan varmt anbefales

3 lutego 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Tusinde tak Ingelise, for din fine anmeldelse. det gør mig glade at hører at du er tilfreds med dit forløb hos mig!

Oceniono na 5 z 5

Kan kun give de bedste anbefalinger

Kan kun give de bedste anbefalinger. Super flot arbejde og super god behandling👏👏

17 stycznia 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Mange tak Berit, for at deler din tilfredshed med at have valgt 3D Permanent Makeup som din kosmetiske klinik.
Glæder mig til at se dig igen!
Bedste hilser

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået tatoveret bryn og læber

Jeg har fået tatoveret bryn og læber, det er blevet virkelig flot, Joy har sans for både farve og hvad der passer bedst til ens ansigt, hun giver sig god tid til at lytte til hvad for nogle ønsker man har, jeg anbefaler hende altid til andre, hun er simpelthen så dygtig til det hun laver.

15 stycznia 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Tusind tak Stine, for din søde anmeldelse. Det er altid så hyggeligt når du er her.
Hav en skøn dag og på gensyn.

Meget professionel

Jeg var senest hos Joy i går og gik igen derfra som en glad kunde. Jeg er kommet der igennem 6-7 år, hvor jeg har fået lavet bryn. Joy er super dygtig, professionel, har sans for, hvilken form og farve, der passer netop til dig, så der er rigtig god rådgivning. Det hun laver ser meget naturligt ud, og det vigtigt for mig. Jeg føler mig i trygge hænder hos Joy, og kunne ikke forestille mig at få lavet 3D permanent andre steder.

6 stycznia 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Tak, Majbritt for din søde anmeldelse. Det er altid så hyggeligt når du er her.

Oceniono na 5 z 5

Kan på det varmeste anbefale Joy

Kan på det varmeste anbefale Joy. Joy er super dygtig og top professionel.
Jeg har igennem flere år fået lavet eyeliner, - øvre og nedre og er altid super tilfreds med resultatet.
Hos joy er man i trygge hænder ❤️

6 stycznia 2022

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

1000 tak, Jette for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er glad for resultatet og føler dig i gode hænder.
Glæder mig allerede til vi ses igen.

Oceniono na 5 z 5

Joy er virkelig dygtig og god til at…

Joy er virkelig dygtig og god til at lave bryn der ser naturlige ud. Vil til hver en tid anbefale hende 👍

29 grudnia 2021

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Tak, Mille for din søde anmeldelse. Det er altid en fornøjelse og få lov til at lave fine bryn på dig.

Oceniono na 5 z 5

Som altid en dejlig oplevelse at besøge…

Som altid en dejlig oplevelse at besøge Joy.
Fra man træder ind af døren, føler man sig velkommen og Joy er bare SÅ dygtig.
Kan kun give min varmeste anbefaling hvis i overvejer, bryn, eyeliner eller læber👍🏻

21 grudnia 2021

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Tak, Gitte for din søde anmeldelse. Det er altid så hyggeligt når du er her, og en stor fornøjelse at få lov til at hjælpe med at gøre en forskeld.

Joy er superdygtig!

Joy er superdygtig, og jeg er yderst tilfreds med mine designer-eyelinere, både øvre og nedre. Har ikke brugt streg i over et år, og det er simpelthen så befriende! Kun lidt øjenskygge, hvis bølgerne skal gå højt. Glæder mig til næste behandling, hvor jeg får lavet mine øjenbryn, så er det også slut med at bruge tid på det ;-) Bare jeg havde gjort det for 20 år siden! Men bedre sent end aldrig :-)

20 grudnia 2021

Odpowiedź od 3D Permanent Makeup

Tak, Sannah for din søde anmeldelse. Det er mig en stor fornøjelse at få lov til at hjælpe med at gøre en forskeld, der jeg kan.
Glæder mig til at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Stor flot anbefaling herfra.

Stor flot anbefaling herfra.
Rigtig god førstegangsoplevelse. Joy giver god information løbende under behandlingen og efter at have set det endelige resultat, har hun vundet min fulde tillid til fremtidige behandlinger.
Mvh. Catherina

15 grudnia 2021

Kære Catherina
1000 tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er glad for resultatet og føler dig i gode hænder. Jeg glæder mig til at se dig i klinikken igen 😊

Joy 🌸

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej