Heel goed product, zeer goede kwaliteit en afwerking. De communicatie is vriendelijk en duidelijk. Tevens was dit voor mij prijstechnisch de beste optie. Ik had meerdere offertes uitgezet en 3dme was... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super goed geholpen. Eerlijk en betrouwbaar. Mikael heeft het object die ik moest printen zelf getekend en de 3D Resultaat was perfect!
Snelle communicatie. Reageert snel op mijn berichten. Na inlevering van de 3d tekening werd de bestelling al na een week geleverd.
Het contact met 3Dme verliep soepel. Er werd snel gereageerd en wat belangrijker is dat er actief meegedacht werd. Kortom een constructieve samenwerking voor een goed bruikbaar product.
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
3Dme zet zich in om uw idee waar te kunnen maken. Wij helpen u om uw idee vanaf een design om te zetten in een fysiek product.
Dane kontaktowe
Deventerschans 21, 3432CP, Nieuwegein, Holandia
- 030 207 2342
- contact@3dme.nl
- 3dme.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Het past precies nu afwachten met het…
Het past precies nu afwachten met het lege van de tank ik heb daar vertrouwen in mijn partner wilde wachten als de tank geleegd moet worden anders was het 5 sterren. En er wordt goed met je mee gedacht voor de oplossing. Groet Jacqueline
Prettig
Snel antwoord en snelle levering. Niets op aan te merken. Product nog niet binnen, maar verwacht net zo’n nette afwerking.

Geweldige service!
Geweldige service! Ik had een spoed bestelling en alles werd meteen geregeld en geprint en kwam ruim optijd binnen zelfs! Kwaliteit van de print is uitstekend!

Odpowiedź od 3Dme.nl
Product voldoet aan de verwachtingen
Product voldoet aan de verwachtingen, snel geleverd, goed verpakt.

We bevelen 3Dme van harte aan
Onze ervaring met 3Dme is zeer positief. Vooraf goed kunnen overleggen wat onze wensen waren en vervolgens is de 3D print vakkundig en snel gemaakt.

Snel, goed en eerlijk
Na eerste informatie verzoek snel antwoord en advies gekregen over onze wensen, we hebben een goed getekend onderdeel gekregen en een eerlijke prijs voor het werk en de 3D print.

Odpowiedź od 3Dme.nl
de service was snel en de geleverde…
de service was snel en de geleverde producten voldoen aan de verwachtingen.

Odpowiedź od 3Dme.nl
Snelle levering volgens afspraak,en…
Snelle levering volgens afspraak,en product valt zeker niet tegen. Keurig

Odpowiedź od 3Dme.nl
Fijne communicatie en snelle levering
Fijne communicatie en snelle levering. Kijk uit naar een volgend project

Mijn huisleverancier
Mijn huisleverancier. Goede kwaliteit prints, en goede en snelle service.

Odpowiedź od 3Dme.nl
Prima en persoonlijke service van goede kwaliteit
Heb een aantal (kleine) printjes laten maken voor mijn retro game consoles. Deze zijn van absoluut prima kwaliteit. De prints hadden geen filament restjes die verwijderd moesten worden en pasten perfect.
Ten slot reageert Mickael prompt en persoonlijk op eventuele vragen.
Top!
Frank

Zeer tevreden.
Op mijn mails werd snel en vriendelijk gereageerd. Ook kreeg ik advies en werd eruit gelegen over hoe de print er uit zou zien. Ik ben erg tevreden. En voor in de toekomst zal ik zeker 3Dme.nl weer benaderen

Odpowiedź od 3Dme.nl
Top resultaat en top service
Top resultaat en top service! Wij zijn heel erg tevreden.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.