Oceniono na 1 z 5

Scammer. Run by an ex prostitute and a man she got pregnant by. They are scammers. They steal money without permission once they have conned and manipulated you into joining.. They steal.from c... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Irma på Lyngbyvej, Østerbro er blevet afløst af en 365 butik. Har været i butikken flere gange, men er meget skuffet over sortiment og friskheden af frugt og grønt samt mejeriprodukter. Mælken i går v... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dreadful site. Casino never pays out, never hit a bonus on here and they don't reward their customers for being loyal customers. I did leave a review last week but it's disappeared so they're clearly... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Like other reviews, I ordered a cat scratching tree on 4th December and paid for express delivery. Total cost £40.70. Received a couple of tracking emails and eventually an Evri tracking number. Ye... Zobacz więcej

1,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Won bet still not paid out tried…

Won bet still not paid out tried getting support but absolutly useless been waiting for over a hour for reply , gave up this site is the worse betting site stear clear and use a different betting site

14 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Please avoid at all costs please please…

Please avoid at all costs please please please it’s a trap.
It lures you in with some wins here and there but you are only winning back what you put on. I have been on 365 for over a year and trust me the only person who wins is them if you wanna play it for fun don’t it’s not even fun anymore it just takes takes takes don’t even give you back what you put on to keep playing on just takes trust me for a little bit of fun go here but otherwise don’t waste your m ey people honestly

13 kwietnia 2025

En Rodebutik

Butikken i Charlottenlund er nok en af de værste hvad angår rod. Kun den grønne afdeling var ikke til rodet med andre købegenstande. Jeg oplevede flere steder i butikken at varer var fejlplaceret, nok af besøgende, men de ligger der jo stadig hvor de ikke hører til. Som min far vil sige, "En rodebutik". Der var få steder hvor alt lå helt rodet i en stor klump. Nogle steder manglede der prisskilte. Det første gang jeg har oplevet at ikke at orke at kigge igennem hvad der var, da det var og føltes som bare skrald der lå i en kæmpe bunke. Henne ved kasseapparats køerne, var de opstillede ting fyldt med tilfældige andre produkter der ikke hørte sammen. Jeg var overrasket at finde elektronik kabler etc, der havde væske produkter inde i dem, der dækkede over dem. Også is kassen nær kassen havde en cola dåse smidt ned i den. Selve is kassen var upraktisk, da man skal have en lang arm til at nå ned til nogle få ispinde her og der. Jeg fik en tanke at nogle af isene må være gamle, grundet indtrykken fra resten af rodebutikken. Der var opstillet en knorr palle med masser af de små grønne bokse stablet ovenpå hinanden. Lige til at gå ind i som et house of cards, og det hele falde sammen. Og det skete også. Et par kom til at ramme hjørnet af knorr stakken og en kvart del af det hele faldt ned. De skyndte sig at sætte det hele op igen, men den burde ikke stilles midt i det hele hvor man skal gå, for PRÆCIS at undgå det der nu skete. Det var svært at finde kurve at tage ind i starten, ironisk nok var der et par rundt omkring i butikken og det føltes som en kurv skattejagt i butikken, i søgende efter den hellige kurv. Der var et par ved kassen, men man ved jo ikke de er der når man kommer ind i butikkens indgang. Indgangen havde også en stak havregryns poser, og ja, der var hul på en eller to af dem. Havregryn sejlede stort ved siden af og virkede som en fælde for forbipasserende. Jeg oplevede selv en fælde i butikken. Faldt næsten over en genstand. Blev meget irriteret men valgte at sætte produktet tilbage hvor det burde have været for at undgå andre falder over det. Udenfor var metal vognene svære at finde lige med det samme. Flere af dem, den jeg også fik hevet ud, havde rust skade over og på dem. Det var selve metallet under kurven og inden i selve kurven, at der var rust, hvor man sætter sine varer. Jeg valgte at sige nej tak til rustforgiftning og måtte vente til folk havde gået forbi og åbnet den lille indgangs låge, som ellers forhindrer at man kan gå tilbage, men jeg kunne ikke gå forbi kassen fordi der var så mange mennesker i køerne. Jeg spurgte dog en arbejder der inde om noget og han var venlig og snakkesalig. Butikken dog er desværre; en rodebutik med fælder.

20 maja 2024

Sur smiley

Er lettere rystet over at 365 på Strandboulevarden som åbnede efter Irma sidste år endnu ikke har formået at leve op til forventningerne. Jeg troede naivt at de blot skulle falde på plads men der er kronisk tomme hylder, gammel mad med kødbakker der buler op fordi de har overskredet datofristen med op til 10 dage. Bake off er tørt og grønt og frugt er ofte gammelt og nedsatte varer er der mug på. Medarbejderne er ret ligeglade med kunderne og ordene “det ved jeg ikke” er en frase. Hvis bare vi snart får afgjort om Rema 1000 åbner på Østbanegade så er jeg smuttet for altid fra 365.

21 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Man kan ikke få de varer som fandtes…

Man kan ikke få de varer som fandtes før, f.eks fisk slet ingen eller havregryn i fin og grovmalet kun fin findes 2 forskellige slags gryn hmm , men der er 50 forskellige slags øl ? BOg så meget andet. Man bliver nærmest tvunget til at handle i andre butikker kedeligt.
365 Strandvejen

18 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

these people are a total scam

these people are a total scam. I’m a disabled senior, who is incapacitated for several months recently, and.Schoen365.net got a hold of my credit card number and we’re charging me twice a month while I was incapacitated and the total was $1407 US funds I never received anything from them. I never ordered anything from them. I never even heard of them.

Total scam stealing from the disabled. You can’t get much lower than that

They are located in Denmark, Danish Police net

26 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

1 stjerne er for meget.365 på…

1 stjerne er for meget.365 på Christianshavn er en skændsel og burde enten lukkes, eller også skulle alle ansatte skiftes ud. De er helt ligeglade med hvad de burde ha på tilbud, som fremgår af deres tilbudsavis og her taler vi ikke om garn og strikkepinde..men kaffe.!,! De ansatte kan ikke dansk, hverken forstå det eller tale det. Og er der endelig en der kan sproget, så er de mere skæve end hele Christiania tilsammen ..appelsiner ved de heller ikke, hvad er..man skal tjekke sin bon inden man forlader stedet. Der er som hovedregel altid fejl i. En hjemløs blev kaldt ind på kontoret, fordi han så “sølle” ud og sikkert havde stjålet. Det havde han ikke. Ikke engang en undskyldning fik han. Nu er der en del hjemløse på Havnen, og man skal nok passe på med at tyvte folk på det grundlag. Ja, jeg er stoppet med at handle der..grrr.

12 lutego 2024
Oceniono na 3 z 5

365 Peter Fjelstrups Vej 2 er ved at…

365 Peter Fjelstrups Vej 2 er ved at blive en fin butik men stregkode scanner har kun virkede i få dage ad gangen derefter er den gået i baglås det problem har været der i 3 år og er blevet påtalt mange gange også til coop hvorfor bliver dette ikke løst med en ny scanner
opdate her d 2 marts blev stregkode scanner fjernet derefter er der ikke sket noget udover at butikken er meget rodet

24 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Great Experience

Ordered Acidic Cleaner, the price was cheaper than Amazon. Great experience with next day delivery. No problems encountered. Will use again!

23 stycznia 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej