Begin januari heeft mijn zoon voor zijn verjaardag en drift trike gekregen. Hij heeft er nog niet eens zo heel veel mee gereden (want winter) en hij heeft nu al problemen met de accu of motor. Alles... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hoverboard Gyroor G5 + Kart : Donderdag besteld en ‘s maandags geleverd. Was positief verbaasd over de vlotte levering. Tijdens het testen bleek de batterij helaas stuk. Daags nadien een retourbon ont... Zobacz więcej
Er wordt niet gereageerd op mail en telefonisch slecht bereikbaar. Een elec. Step gekocht, binnen paar maanden de accu kapot. Dan kun je hem via dpd terug sturen voor reparatie, die raakt het pakket k... Zobacz więcej
Deze step is niet alleen kwalitatief heel solide en comfortabel , maar rijdt ook als een scheermes. Is snel met een grote actie radius met de beschreven 35km. De app erbij is erg handig en daarmee... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goeie, nette en snelle service.
We hadden 2 elektrische steps hier gekocht... door een ongelukje, beide steps stuk.
Terug gestuurd naar de winkel en werden goed geholpen.
Uiteindelijk heel netjes opgelost!
Nogmaals dank!
Top service!
Zeker een aanrader!
Super vriendelijke klantenservice
Door fabrieksfout, die een schroefje niet hadden vastgedraaid, kon de step niet meer rijden, na info. te hebben ingewonnen bij deze winkel, hebben ze me uitleg gegeven zodat de step weer Rijbaar is, kei tot.
prima service
bij mankement aan step prima geholpen en onder garantie netjes en voorspoedig afgehandeld.
Mooie zaak
Mooie zaak, goed advies daarbij ook super aardige eigenaar, behulpzaam en geeft eerlijk advies.
Onze elektrische step had schade…
Onze elektrische step had schade opgelopen, de step hebben wij per post kunnen opsturen en na reparatie is hij weer terug naar ons verzonden. We werden op de hoogte gehouden over de voortgang en de uiteindelijke kosten. Ze denken met je mee!
Zeer goede klantenservice
Zeer goede klantenservice. Direct bereikbaar via whatsapp. Ultra snelle verzendservice. Mijn bestelling werd een half uur na bestelling al verzonden. Hier mogen andere webshops een voorbeeld aan nemen!
Supersnelle levering en leuk contact…
Supersnelle levering en leuk contact met de eigenaar.
Top service/communicatie
Telefonisch contact gehad over een…
Telefonisch contact gehad over een kapotte remhendel, goed advies gekregen en snelle levering!
goeie step
goeie step, 2 maanden geleden gekocht en nog geen gezeik mee gehad.
Hele goeie step zeer tevreden 👍
Hele goeie step zeer tevreden 👍
Nooit problemen mee gehad en service was top. Zeer tevreden😀
OPGELET
Via bol.com hebben wij in mei 2022 bij 2 wheels-shop een step gekocht na slechts 3 maanden 4 keer deze step te hebben gebruikt kon de step niet meer opladen het oplaad stuk leek kapot hierover contact gehad met verkoper en teruggestuurd voor onderzoek.. 2wheels shop geeft aan waterschade te zien wij hebben aangegeven geen idee te hebben waar dit water vandaan kan komen gelet op het feit de 4 keer de step te hebben gebruikt dit op zonnige en warme dagen te hebben gedaan en de step altijd droog in de schuur heeft gestaan (kan het bewijzen met videobeelden) daar wilde niks van weten! hij geeft aan deze tegen reparatie kosten ca. €250 (step zelf was (300) kan repareren. Of een nieuwe versie te kopen van ca.300 Het lijkt er sterk op dat deze ondernemer nadat er een product bij hem is gekocht alle verantwoordelijkheid wil ontlopen en graag geld wil verdienen over de rug van zijn klanten u bent gewaarschuwd voor deze ondernemer nadat er iets mis is met uw product komt helaas de ware aard van deze ondernemer naar boven!

Odpowiedź od Wheels België
Kwaliteit step met perfecte service.
De app erbij is erg handig en daarmee kun je hem op afstand bedienen.
De service van 2wheels-shop is super en attent.
De step was binnen twee dagen bezorgd.
Toen wij blijkbaar iets verkeerd hadden gedaan met het stuur monteren , konden we het terug sturen en binnen twee dagen was het hersteld retour gezonden, met wat extra uitleg erbij. Zeer vriendelijk , vakkundig en service gericht. Een absolute aanrader voor kwaliteits producten , goede service en een scherpe prijs!
Aanschaf ADO a26+
Heel goede ervaring met aankoop en service. Ik moest alles met mijn bewindvoerder regelen. De communicatie verliep heel soepel en de fiets was er al binnen 2 dagen. Al met al aangenaam verrast. De fiets is nog mooier en sterker dan verwacht.
Recent step gekocht
Recent step gekocht. Door fout bij dpd niet geleverd. Bedrijf gecontacteerd en deze reageerde snel en adequaat. Zelfde dag nog nieuwe step afgeleverd, service met hoofdletters!!!
Goeie service zijn heel vriendelijk en…
Goeie service zijn heel vriendelijk en hebben me snel geholpen bij een klein foutje die DPD had gemaakt bedankt!!
Wij hebben onze step wegens een defect…
Wij hebben onze step wegens een defect retour gestuurd. Helaas viel de reparatie niet onder de garantie, maar begrijpelijk gezien de schade aan onze step. Step is snel gerepareerd en retour gezonden, helaas zijn de schroefjes voor het stuur niet mee teruggeleverd. Ze hebben een snelle reactietijd op berichten.
2/11 De schroefjes zijn alsnog nageleverd.
Zeer goed vind ik
elektrische steps…
Vorige week twee elektrische steps gekocht, snelle levering en vakkundig te woord gestaan. Ben nu bezig met een elektrische fiets. Bedankt voor je advies Steve.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.