I hate uninvited surveys. You send me these emails that I don’t ask for when we get enough bombardment from unsolicited junk mail etc… You should leave your reviews up to your customers on your we... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Sinds 1 jaar diverse keren besteld via 2cheap. Snelle levering, goed verpakt. Product is conform omschrijving en foto's. Bij 1 levering schade aan aantal fragiele glazen onderdelen: gebeld, ( na vijf... Zobacz więcej
Tevreden, dag eerder geleverd dan gepland. Heel goed antwoord van het bedrijf om mijn gestelde vragen via whattsapp.
Kruiwagenwiel op vrijdag besteld; 2cheap leverde zaterdags het wiel al. Zeer goed verpakt (alleen door het smijten bij DHL was er een scheur in de verpakking ontstaan waardoor een plastic onderdeel wa... Zobacz więcej
2Cheap hét online warenhuis in huis & tuin Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het juiste adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen. Kwaliteit tegen een scherpe prijs Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.
Landbouwweg 22, 3899BE, Zeewolde, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Snelle levering, maar onbeschofte helpdesk. Ik heb een autokrik besteld en bij levering was de hele doos dicht getaped. Na het openen van de doos bleek het artikel ook nog eens onvolledig en beschadigd te zijn. Zeer jammer dat de helpdesk mij niet kon en wilde verder helpen. Na hele week onderhandelen hebben ze toch een nieuwe complete krik gestuurd.
Snelle verzending. Nadat DHL het pakket kwijt heeft geraakt (nog steeds verdwenen na 2 weken) zéér adequaat gereageerd door direct nieuw pakket te sturen!
Ondanks dat het helaas niet past. Werd het per direct opgepakt en binnen 1 dag mijn geld terug. Daar kunnen andere webshops nog wat van leren
verwachte levertijd was aanzienlijk langer.
verder prima spullen ontvangen
snel bezorgd en prima materiaal voor een goede prijs
Wij hadden blauwe wespenvallen besteld en ze hebben verschillende kleuren geleverd .
Verkoopt goedkope plastic rotzooi uit China en vraagt hier absurde prijs voor + verzendkosten!! De verzendkosten zijn hoger dan de plastic troep. Daarnaast kun je de producten niet gratis retourneren mocht dat nodig zijn. Te idioot voor woorden in deze tijd. Onderneming niet klantvriendelijk en denkt niet mee in oplossingen. Koop hier dus niet!!!
Momenteel nog geen levering aangekomen .
Contact opgenomen met bedrijf duidelijke uitleg en informatie over mijn bestellingen en gedeeltelijk wat in stock was verzorgd.
deze tweede levering was iets minder. Ik zou adviseren om losse (kleine) artikelen samen in een klein doosje te doen en dan bij de grote artikelen in de doos , wij hadden namelijk een gratis grabbelton...
super fijne 1e ervaring, was best benieuwd hoe dit zou gaan bij een voor mij nieuwe bestelsite. Aan te bevelen: alles keurig netjes geleverd in een paar dagen, alles klopte en zag er prima verzorgd uit. Top
heel blij met de borstel en de snelle bezoerging
Door typefoutje in m'n postcode ging er iets mis met de bezorging. Werd door 2Cheap perfect en snel hersteld. Dat gebeurt alleen bij bedrijven waarvan de service 100% in orde is. Buitengewoon tevreden over 2Cheap.
Levering was vertraagd, dit had beter gecommuniceerd kunnen worden. Verder alles goed gegaan.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.