Hur i helvte kan ni och datewon stjäla pengar från ett konto som ni stulit från något annat företag. Ni har stulit 379 sek från mitt mastercard den 29/3-18. Jag har inte betällt något från er och aldr... Zobacz więcej
2beinlove.net
Zobacz, co mówią recenzenci
hej, jeg kom til å trykke på en av linkene deres og ble lurt inn i en av deres såkalte "feller" det dere opplyste meg om var at det kostet en krone og at man skulle få dette med en gang og ikke vente... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
2beinlove.net har dragit 379 kr från mitt konto som jag ALDRIG köpt ngt av! Men har förstått att de lurats vi H&M då de erbjöd ett presentkort på H&M för 1 kr som jag godtroget köpte. Har kontaktat fö... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
CANCEL MY MEMBERSHIP I NEVER got any camera. SPAM HOAX Jag kommer omedelbart udmeldes. Jag har inget förtroende i Jerez företag! Tag bort mig genast! Mail: skogstrollen@gmai... Zobacz więcej
fusker
2bein lovelort har trukket penge fra min konto..
FUUUCK AF HELVEDE TIL eller i bliver anmeldt
jan-mik@live.dk

AFMELD MIG NU!!!
Hej 2beinlove.
Afmeld mig med det sammen fra jeres site. Jeg har ikke brugt for nogen dating site. Jeg ønsker kun at blive afmeld inden I trækker 299 kr. fra min konto, hvilket jeg kan læse ofte er sket. Jeg vil benytte mig af min fortrydelsesret, til hurtigst mulig af blive afmeld - så er velkomstgaven ligemeget.
Min mail er winniehaubjerg@hotmail.com
Winnie

FUSK OG SVINDEL!!!!!!!!!
Har købt en GPS for en krone, har ikke fået en GPS, men er meldt ind i et Dating bureau og trukket 299 på min konto.
Jeg vil straks have mine penge tilbage plus udmeldes omgående.
vibs45@motmail.com

Odpowiedź od 2beinlove.net
JEG VIL MELDES UD AF 2beinlove.net NU !!!
Jeg har på intet tidspunkt tilmeldt mig at være medlem af nogen form for datingside og vil meget gerne frameldes pr dags dato !!!
Dér er trukket 299 kr fra min konto, som jeg IKKE har accepteret på noget som helst tidspunkt og det vil jeg gerne have stoppet NU !!!
Kontakter min bank og informerer dem om dette fusk og bedrag !!!
Min Mail er: bellalaustsen@hotmail.com

Afmeld mig
Jeg vil gerne afmeldes LIGE MED DET SAMME!
Email: Pedro-braga1995@hotmail.com

Afmeld
Jeg har fortrudt at jeg har tilmeldt mig d.d. og vil gerne meldes ud per dags dato. Derfor skal i ikke sende mig min velkomstgave ifa. GPS eller trække nogen penge på mit kort.
Venligst bekræft.
min mail er: adklok@gmail.com

gps for 1 krone!
Jeg har anvendt mig af jeres tilbud på gprs. Og har accepteret at i KUN trækker 1 krone på min konto. Jeg ønsker ikke andet fra jeres firma! Ønsker kun den gps. afmeld mig straks alt inde fra jeres side. Eneste krav var en krone! Så INTET mere end 1 krone skal trækkes fra min konto. Og jeg skal have gps!
Min email er juul35@hotmail.com
Afmeld mig alt med det samme.
send gps. Da jeg holder jer på jeres tilbud på gps for 1 krone!
Mvh ian juul.

Uforståeligt !!!!!
De to sidste måneder er der trukket 299 kr. fra min konto. Jeg har ikke tilmeldt mig til noget hos jer og ønsker det heller ikke. Derfor ønsker jeg hermed at få pengene retur. Banken er informeret om dette..
Mvh
Birgitte Andersen
i-birgitte@mail.dk

FUSK FUSK
jeg vil udmeldes omgående af 2beinlove.net har aldrig modtaget noget fra dem og de har trukket penge fra min konto har prøvet at kontakte dem men det lykkedes ikke så hvad gør jeg har kontaktet banken nu men VIL ikke være medlem. salling05@privat.dk

pengen tilbage tak!!
Hvordan kan man trække penge fra folk der ALDRIG nogenside har været inde på jeres hjemmeside, eller kender til den, eller der ikke har modtaget en eneste email fra jer. Nu kan jeg se i har trukket 299 kr fra min konto d. 5.10.2013, dette beløb vil jeg gerne have tilbage.
hvad i alverden er det for en forretning i kører, kan se flere er blevet trukket fra kontoen, den eneste udmelding i kommer med er at man kan kontakte support og afmeldes fra jer... men Hallo jeg kender ikke til jer, og får ikke emails. så hvordan er dette sket... dette er ulovlig.
Få styr på det, og gør jer selv den tjeneste at gå konkurs..
Og har desuden intet fået fra jer. Afmeld mig zai_elma@hotmail.com
Jeg SKAL HAVE MINE PENGE TILBAGE ASAP!!

ALLA HÄR SOM BLIVIT LURADE AV 2BEINLOVE.NET SKRIV TILL kontant@dr.dk
vi måste sätta dit detta lurendrejeri företaget, de har tagit 379 kr av mig utan att jag fått ett "välkommen som medlem" mejl, så jag visste inte ens att jag hade blivit medlem där! Och de ljuger och vägrar betala tillbaka mig mina pengar.
jag ska polis anmäla detta företaget imorgon.
alla som blivit lurade mejla kontant@dr.dk och berätta din historia, det har jag gjort, så vi kan stämma detta företaget tillsammans!
Fortrudt kamera køb
Jeg har fortrudt mit køb af kamera til 1 kr og vil gerne meldes fra

Udmeldelse straks
Hej .magen til bondefangeri skal man lede længe efter lokker med gave kort på 200 til H /M for 1 kr. Og straks er der hævet 299,00 på min konto har værken modtaget mail eller gavekort så jeg vil straks meldes ud. Jane Knudsen mail lillemor@kjeldlange.dk

Odpowiedź od 2beinlove.net
Olovlig annonsering på min facebooksida
Ni har olovligt använt mitt facebookkonto i flera veckor och annonserat ut gratisprylar som jag inte står bakom. Jag kommer att anmäla detta om ni inte genast tar bort er annonsering på mitt konto!
Maria Sjölund
Snyd afmeld mig
Jeg vil gerne afmelde straks! Tilmeldte mig igår for at få et kamera og har fortrudt!
Vil i være venlige og afmelde mig, min mail er: esra-khalil@hotmail.com
Banken følger sagen. Send mig venligst en kvettering og bevis for at jeg er afmeldt.
Mvh esra

SUSPEKT
Man kan ikke melde sig ud!!
I kan IKKE få penge fra mig, så nu skal i altså bare afmelde mig - tak.
Julie83_@hotmail.com

Odpowiedź od 2beinlove.net
Et fusker firma af en anden verden
Min kone klikkede på et link som sagde at hun kunne få en gratis flyverdragt fra H & M. her efter blev hun trukket 250 kroner fra 2beloved.net.
Jeg vil opfordre alle til at skrive deres oplevelser til kontant så vi kan få sandheden om dette firma ud og måske få dem stoppet.
skriv til kontant@dr.dk
Penge retur !
I har trukket 299 kr fra min konto, uden jeg overhovedet nogensinde har været inde på jeres hjemmeside!
De penge vil jeg gerne have igen tak!
Og hvis jeg af grunde som jeg ikke fatter, skulle være tilmeldt jer, så afmeld mig.
- chelle506@hotmail.com

Afmeld
Jeg har ikke modtaget nogen email som der stod og vil gerne afmeldes
torbennerup@hotmail.com MELD MIG UD NU OG GIV BESKED NÅR DET ER GJORT

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.