24MX Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

Skulle lige selv gøre dem opmærksom på jeg skulle have penge retur for de bare jeg sendte retur. Ellers er leverings tiden lidt lang. Har købt der flere gange, de er gode nok på de fleste leveringer

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig service Hvis du besøger den fysiske butik i Herning skal du regne med at de virker alt for smart i en fart. Og der en kunde spurgte om hjælp til noget motocross udstyr, begyndte de to m... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

I de fleste tilfælde, har de den størrelse jeg har brug for af sikkerheds udstyr. Og de har nogle konkurrence dygtige priser samt de rigtige mærker. Forsendelses tiden er også fair.

Oceniono na 5 z 5

Købte to par Course jeans, det ene par passede med beskrivelsen, det andet par er Meget store, måske de er blevet mærket forkert (-: men stadig brugbare, begge fin kvalitet og pris meget ok. Hurtig... Zobacz więcej

1. Sklep motocyklowy

Napisane przez firmę

24MX er et firma, der stræber efter at levere udstyr og dele til motocross-, enduro-, motorcykel- og pitbikefolket. Vores mål er at give dig en helt ny oplevelse, når du handler hos os, såvel som et produktsortiment i verdensklasse til utrolige priser.

Velkommen til 24MX

Napisane przez firmę

Gratis fragt over 1500 kr*
Alle bestillinger over 1500 kr leveres gratis i Danmark. *Gælder ikke for ordrer indeholdende omfangsrige produkter.
60 dages åbent køb
Du kan returnere alle varer inden for 60 dage fra du har bestilt, om varerne er som nye og stadig har sit originale emballage.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 154

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Man kan ikke komme i kontakt med…

Man kan ikke komme i kontakt med firmaet, der findes ikke et tlf, jeg har returneret varer før jul og har stadigvæk ikke fået mine penge, firmaet må mangle penge

18 grudnia 2025
Opinia niezależna

Hej Jeanne,

Tak for din feedback. Det er korrekt at vi ikke har en telefonlinje, men du kan nemt komme i kontakt med vores kundesupport på mail: info@24mx.dk. Vi besvarer normalt alle emails indenfor 24 timer, i hverdagene.

Hvis du kan oplyse dit ordrenummer så kan vi også tjekke op på sagen herfra :)

Ha' en god dag!

Fed jakke

Fed jakke, god pris og hurtig levering.

10 grudnia 2025

Odpowiedź od 24MX Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din feedback, det betyder meget for os.

Pålidelig og god service

Jeg er ofte skeptisk og lidt spændt, når jeg handler et nyt sted, men jeg må sige, at det har været en super god oplevelse. Det var let at finde, hvad jeg skulle bruge på hjemmesiden, og der var god information omkring forventet levering. Det hele gik stærkt fra køb til modtagelse. Flot og godt arbejde.
Ordrenummer: 72319015.

1 grudnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od 24MX Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din feedback, det betyder meget for os :)

Oceniono na 4 z 5

Jeg handler ofte hos 24MX og synes…

Jeg handler ofte hos 24MX og synes generelt, det er en rigtig god webshop med stort udvalg og hurtig levering. Men jeg vil klart fraråde at købe Twenys radiatorer.

Jeg har købt radiatorer til to forskellige crosser, og begge gange har der været store problemer med pasformen:

CRF450 ’08 – her var det helt umuligt at montere dem. Et af rørene ramte direkte ind i stellet, så de kunne slet ikke komme på.

CR125 ’06 – her kunne de monteres, men kun efter at jeg bøjede dem voldsomt for at få plads til kølergallerne. Det krævede alt for meget kraft og føltes bestemt ikke rigtigt.

Materialet virker desuden meget blødt, hvilket ikke giver den bedste tillid til holdbarheden.

Samlet set giver jeg radiatorerne 2/5 i pasform og 3/5 i kvalitet. 24MX er stadig en god shop – men Twenys radiatorer vil jeg ikke anbefale.

1 grudnia 2025

Odpowiedź od 24MX Danmark

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores webshop og levering. Vi beklager dog at du har haft problemer med kølerne. Vi tager din oplevelse med kvaliteten alvorligt og vil undersøge dette nærmere. Din feedback er vigtig for os, så vi kan forbedre vores produkter.

God servixe

God hjælp alt i alt godt sted og handle

28 listopada 2025

Oceniono na 1 z 5

Min ordre/pakke er nu over en uge…

Min ordre/pakke er nu over en uge forsinket, og det har jeg ikke modtaget noget information om, udover da jeg selv skrev til firmaet, for at hører hvor langt min pakke er

29 listopada 2025

Hej Line,

Tak for dit feedback. Vi er kede af at du endnu ikke har modtaget din ordre. Jeg kan se at vores kundesupport lige har sendt dig en mail med information om at pakken desværre er forsvundet. Vi sender derfor en ny hurtigt muligt.

Vi beklager ulejligheden!

Oceniono na 1 z 5

Varen passer ikke til oplyste model...

Varen passer ikke til oplyste model...
Bøvlet returnerings politik...

28 listopada 2025

Hej Jesper,

Tak for din feedback. Det er jeg ked af at høre. Jeg kan ikke se at du har kontaktet os omkring dette endnu, så du modtager om et øjeblik en email så vi kan prøve at hjælpe dig med sagen.

Lars 24MX

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej