Skulle lige selv gøre dem opmærksom på jeg skulle have penge retur for de bare jeg sendte retur. Ellers er leverings tiden lidt lang. Har købt der flere gange, de er gode nok på de fleste leveringer
Reakcja na opinię
Rigtig dårlig service Hvis du besøger den fysiske butik i Herning skal du regne med at de virker alt for smart i en fart. Og der en kunde spurgte om hjælp til noget motocross udstyr, begyndte de to m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I de fleste tilfælde, har de den størrelse jeg har brug for af sikkerheds udstyr. Og de har nogle konkurrence dygtige priser samt de rigtige mærker. Forsendelses tiden er også fair.
Købte to par Course jeans, det ene par passede med beskrivelsen, det andet par er Meget store, måske de er blevet mærket forkert (-: men stadig brugbare, begge fin kvalitet og pris meget ok. Hurtig... Zobacz więcej
24MX er et firma, der stræber efter at levere udstyr og dele til motocross-, enduro-, motorcykel- og pitbikefolket. Vores mål er at give dig en helt ny oplevelse, når du handler hos os, såvel som et produktsortiment i verdensklasse til utrolige priser.
Napisane przez firmę

Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jeg bestilte et sæt “Factory Nummerpladestafferinger” til min Husqvarna ud fra produktbillederne på hjemmesiden.
Da jeg modtog produktet, manglede den karakteristiske “Factory”-staffering på køleren/nummerpladen, og designet svarede derfor ikke til det, der blev markedsført. Farverne var heller ikke som forventet.
Jeg kontaktede 24MX, da jeg mente, at produktet var misvisende markedsført. Deres svar var, at billederne “kun er til illustrerende formål”, og at Factory-logoet på billederne blot er et 24MX-logo, som ikke følger med produktet.
Efter min mening er det ikke tydeligt beskrevet på produktsiden. Når et produkt hedder “Factory Nummerpladestafferinger”, og billederne viser et bestemt design, er det helt naturligt at forvente, at man modtager et produkt, der i det væsentlige ligner det viste. En generel tekst om, at billeder er vejledende, bør efter min opfattelse ikke dække over, at væsentlige designelementer slet ikke følger med.
Det mest skuffende var dog håndteringen af sagen. Jeg oplevede ingen reel vilje til at forstå problemet eller finde en løsning – ansvaret blev alene lagt over på mig som kunde.
Jeg har tidligere handlet hos 24MX uden problemer, men denne oplevelse gør, at jeg vil være meget forsigtig med at købe specialdesignede produkter hos dem igen

Odpowiedź od 24MX Danmark
Har købt mange ting fra 24mx og tingene kommer altid i den periode de forventer. Alt i alt en rigtig god butik.
23 dage skulle der altså gå fra man bestiller til I sender ens pakke i skriver i har på lager (ja sender ikke modtager 🤮 så lad os se hvornår den reelt ankommer for I har kun skrevet til bring at der er en pakke til en kunde men i har stadig ikke leveret den til bring endnu)… men alligevel trækker i ens penge 21dage før i sender pakken afsted…? Jaja det selvfølgelig et par billige støvler til godt 5000kr jeg har købt så hvorfor sende varen med det samme… det simpelthen under al kritik… i burde være mere professionel men tja er ikke så det var sidste gang jeg handlede hos jer…
HOLD JEG VÆK HER FRA…!!! De tag dine penge før varen er send som er tyveri ifølge EUs købelov… føj siger jeg bare og så af sådan et stort firma… FC-Moto er mit sted at handle frem over

Odpowiedź od 24MX Danmark
Egentlig fin service. Problemet er at man ikke kan fravælge Postnord som leverandør.
Min forsendelse blev over en uge forsinket fordi den lå over en uge på et sorteringscentret. Oplever ofte problemer med Postnord. Og vælger dem konsekvent fra når der er andre alternativer.

Odpowiedź od 24MX Danmark
Alt var sådan set fint og godt, men skulle vente 1 1/2 uge, det er for længe når T-Hansen kan lever fra dag til dag, og min lokale mc pusher kan lever på 3 dage.

Odpowiedź od 24MX Danmark
Har bestil ting den 6/6 og de tog pengene den 9/6 og stadig ikke modtage min ting 😞

Odpowiedź od 24MX Danmark
Dårlig mulighed for kommunikation, trak penge fra konto over 7 dage før de begyndte at pakke min ordre, og igen dårlig mulighed for kommunikation.
Længere leveringstid end det de reklamerer med.

Odpowiedź od 24MX Danmark
Lang leveringstid og ingen svar fra kundeservice!
Lad være med at købe noget på denne side!
De trækker pengene, men sender ikke varen!
Kunne man give 0-stjerner, så skulle de have det!
Jeg bestilte en hjelm, jeg skulle give i gave. Her snart 14 dage efter er hjelmen stadig ikke sendt afsted. Det er simpelthen ikke godt nok
Ekstrem langsom håndtering af ordrer…. Fine priser, men hvad kan man bruge det til når man skal vente ugevis??? Jeg venter i øvrigt stadig……
Ufattelig lang leveringstid, og ingen informationer undervejs.