Banner for Kooi - Camerabewaking Nederland

4,4

Zonnedauw 10, Kantorenpark, 9202 PA Drachten, Friesland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Er was een goede en duidelijke communicatie over de inzet en plaatsing van de camera's. Er werd meegedacht en er zijn bruikbare tips gegeven.

Oceniono na 5 z 5

Samenwerken met Kooi is een feestje. Afspraak is afspraak, alles wordt snel en duidelijk geregeld, nooit gedoe.

Oceniono na 5 z 5

Geen problemen met onze camera's na installatie werkt nu ongeveer 2 jaar.

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca systemów ochrony
  2. Dostawca sprzętu przeciwpożarowego
  3. Agencja ochrony
  4. Firma ochroniarska
  5. Instalator systemów bezpieczeństwa

Napisane przez firmę

Rest Assured met Kooi Kooi beveiligt locaties in heel Europa met mobiele camerasystemen en vroegtijdige branddetectie. Wat begon als een klein Nederlands team is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese specialist. Met meer dan 55.000 beveiligde locaties en duizenden voorkomen incidenten bieden wij slimme, betrouwbare en duurzame oplossingen. Onze UFO en RED-systemen detecteren risico’s snel en zorgen dat elk alarm direct wordt opgevolgd vanuit het 24/7 Kooi Alarm Center. Veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid staan bij ons altijd centraal. Neem contact op

Dane kontaktowe

• Zonnedauw 10, Kantorenpark, 9202 PA, Drachten, Friesland, Holandia

• +31 088 247 5610

Smart security for every site

Protect your site with Kooi’s mobile camera and fire detection.

4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Goede communicatie waardoor gerichte…

Goede communicatie waardoor gerichte dienstverlening wordt aangeboden.

13 stycznia 2026

Odpowiedź od Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor je positieve review. Goed om te lezen dat onze communicatie zo wordt gewaardeerd!

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, goed systeem.

1 lipca 2025

Odpowiedź od Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt je voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat je onze duidelijke communicatie en service waardeert.

Oceniono na 5 z 5

Samenwerken met Kooi is een feestje

Odpowiedź od Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor de hele prettige woorden! We vinden het ook een feestje om onze dienstverlening bij jullie te mogen inzetten.

Oceniono na 5 z 5

Geen problemen met onze camera's na…

Geen problemen met onze camera's na installatie werkt nu ongeveer 2 jaar.

Odpowiedź od Kooi - Camerabewaking Nederland

Goed om te horen Gerjan! Fijn dat jullie tevreden zijn met onze camerasystemen en service.

Oceniono na 5 z 5

Professionele partij die volledig…

Professionele partij die volledig voorziet in de bewaking van uw bouwplaats, tracé of object. Een fijne samenwerking waar service en persoonlijk contact een van de grote plus punten zijn! Wij werken al jaren lang samen met deze partij en zijn nog altijd tevreden.

Odpowiedź od Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor je positieve review, Gerben. Fijn om te horen dat onze samenwerking goed bevalt. We staan ook de komende jaren graag voor jullie klaar.

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service en heldere…

Uitstekende service en heldere communicatie

7 listopada 2025

Odpowiedź od Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat onze service en communicatie zo goed bevallen. We blijven er alles aan doen om dat zo te houden. 🙌

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en gemakkelijk systeem…

Snelle levering en gemakkelijk systeem via computer

4 listopada 2025

Odpowiedź od Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor je positieve review! Heel fijn om te horen dat de levering snel was en het systeem eenvoudig werkt. Daar doen we het voor!

Goede communicatie

26 września 2025

Odpowiedź od Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor deze uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat de communicatie rond de inzet en plaatsing van de camera’s zo duidelijk was. Meedenken en praktische tips geven doen we graag!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej