Jeg købte et par jeans til en pris på 899,95. Jeg havde selv bekræftet ordren, men man bliver godt nok sur, når man modtager bukserne med et prisskilt på 799,95. Differencen blev straks udbetalt til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt og aldeles fantastisk god service. Hvis det var muligt, fik de 10 stjerner. Skønt sted at handle og super dejlige varer. Mine bedste anbefalinger 🥰
Flot vare - dejlig internet side med fine varer
Reakcja na opinię
2-Biz startede i 1989 som en familie dreven virksomhed og er vokset støt igennem årene. I dag er vi et engageret og dedikeret team som har til huse i Risskov. 2-Biz er stærkt repræsenteret i hele Skandinavien. Hos 2-Biz designer vi tøj til den moderne kvinde på 35+, der sætter pris på et stort udvalg af moderigtigt tøj til enhver anledning. Vi lancerer 6 ekspreskollektioner årligt, og det betyder, at vi hele tiden er tæt på sæsonen og kan reagere hurtigt på nye trends hvilket gør, at vi altid er opdaterede på de nyeste farver og snit. Komfort og pasform er i højsædet. Vores kollektioner bærer altid præg af feminine detaljer, spændende materialer og flot forarbejdning.
Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg er altid tilfreds med tøjet fra jer af, god pasform og kvalitet

Alt OK - stort udvalg og hurtig levering
Desværre var skjorten for lille men fik pengene retur i løbet af et par dage

Odpowiedź od 2 Biz
Altid tilfreds med at handle hos 2 biz. Hurtig modtagelse af varen.

Odpowiedź od 2 Biz
Selvom jeg ikke kunne bruge min vare var det nemt og returnerer

Odpowiedź od 2 Biz
Jeg købte et par jeans til en pris på 899,95.
Differencen blev straks udbetalt til mig - den skyldtes en prisændring på produktet

Odpowiedź od 2 Biz
Gode produkter - bukser, kjoler og bluser er super kvalitet og god pasform 👍🌟!

Jeg har gennem de sidste mange år været meget begejstret for 2bizz

Odpowiedź od 2 Biz
Lækre varer og hurtig levering. Der er en fin beskrivelse af produkterne på webshoppen, hvilket gør det let at vælge den rigtige størrelse og se de enkelte styles. Alt i alt en god oplevelse. Jeg handler gerne hos jer igen.

Odpowiedź od 2 Biz
Super lækker kjole, som bare passer perfekt 😊
Og så var den endda på bud.

Odpowiedź od 2 Biz
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.