Jeg troede min mobil havde brug for en reparation af ladestik, dog var det kun nødvendigt at få ladestikke renset. Nu virker min mobil igen, og det blev betydeligt billiger ind forventede. Tak for den... Zobacz więcej
Har i dag været nede min datters tlf. Den skulle have nyt glas + panserglas på. Virkelig søde og kompetente medarbejdere. Da jeg skulle hente den igen fik jeg afvide at der manglede noget tape indven... Zobacz więcej
Jeg købte en brugt MacBook hos iPhone i Næstved og solgte samtidig min gamle. Super sødt og meget hjælpsomt personale, der er fair og tydeligt har kundens bedste i fokus. Rigtig god oplevelse hele vej... Zobacz więcej
Jeg kontaktede 1phone, da skærmen på min mobil telefon gik sort. Lige fra start til slut, fik jeg den bedste kundevenlige service ever og skærmen på min telefonen blev fixet på en lille times tid, til... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Køb salg reparation af SmartPhone Pc Mac og tablet
Jernbanegade 8B , 4700, Næstved, Dania
- 91919131
- info@1phone.dk
- 1phone.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Fik nyt batteri på min IPhone 8.
Fik nyt batteri på min IPhone 8.
God behandling og til fornuftige penge👍 Kan kun anbefale 1phone Næstved😊
Super god og hurtigt service
Super god og hurtigt service, kan klart anbefaledes herfra og så er de super søde og imødekommende og altid klar til at hjælpe
Jeg kommer tilbage!
Superservice, rar, hurtig, og aftaler overholdes.
Da der var en fejl på min tlf. blev den udbedret ASAP og uden yderligere udgifter.
Nem at få fat i ved telefonkontakt.
Der er parkering.
Jeg prøvede selv at lave min telefon
Jeg prøvede selv at lave min telefon, men jeg klokkede i det og sikkert gjorde det værre. Dejligt at 1Phone kunne fikse min fejl. Hurtigere rep end forventet og service i top klasse.
Super god service og meget venlig…
Super god service og meget venlig personale med professionel betjening. Har allerede anbefalet 1phone til flere bekendte. Mvh Helle
Fuld ud tilfreds og fantastisk service!
Jeg afleveret min mobil idag og den var klar en time efter. Super tilfreds og helt kanon service! Fik ny skærm til en super fin pris og et panserglas gratis som de selvfølgelig satte på. :) Kan kun anbefales!
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, nem at have med at gøre og nem at komme i kontakt med.
Jeg vil klart anbefale
Dejligt sted at handle
Var nede for et godt stykke tid og bestille nogle telefoner og der var fantastisk glad medarbejder som kom med gode tilbud, og super til at følge op hvis man spurgte om noget, og hvis tingene ikke noget at komme frem til tiden så fandt man bare en løsning dernede, så bund og grund super dejlig sted at handle så anbefales til venner og familie :)
Fantastisk service
Fantastisk service og super venlig medarbejder. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler der. Kan varmt anbefales:)
Hurtig og super god service!
Hurtig reperationstid -1 dag, og så var skærmen fikset med panserglas.
Super venlig og god service, og også en meget fair pris.
Fik ovenikøbet to covers med gratis!
Kan kun give min varmeste anbefaling! 😉
Meget fin vejledning og service
Meget fin vejledning og service. Meget anbefalelsesværdig.
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Anden gang vi benytter 1phone, og sikkert ikke sidste.
Super god service
Super god service, hurtigt lavet og mega billigt 👌🏼🤩
Super service!
Altid sindssygt glad for at benytte 1phone. Hurtigt og effektiv service, og altid et godt resultat.
Helt fantastisk
Helt fantastisk
Modtog min iphone 11 for lidt siden og der fulgte et panserglas med til værdi af 250 kr,- !!
Jeg har lige købt en telefon derinde
Jeg har lige købt en telefon derinde. Sælgeren var sød og høflig og servicen rigtig god.
Ros skal I have
Min søn bestilte en iphone 11 gennem 1phones hjemmeside og vi fik den leveret med posten dagen efter. På trods af jeg bor i det mørke Jylland.
Ros skal i have
Super behagelig betjening og…
Super behagelig betjening og fremragende service.. :-)
Rigtig gode og fornuftige priser på reparation af min iPhone..
Jeg kommer snart forbi med min iPad..
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.