De plaktegel blue chevron gekocht
De plaktegel blue chevron gekocht. Super tevreden en blij mee
De plaktegel blue chevron gekocht. Super tevreden en blij mee
Nooit meer! Wat een verschrikkelijke service! Ik had in november 2025 visgraat plaktegels besteld, netjes alles opgemeten en in de rekentool ingevoerd, blijkt bij het bevestigen dat ik superveel tegels tekort kom en eerder 2x zoveel had moeten bestellen. Terwijl ik vrijwel geen snijverlies heb en alle stukjes gebruik. Helaas kon ik nog maar 14 tegels bijbestellen, daarna was de voorraad op. 123plaktegels gaf aan dat in januari 2026 weer nieuwe tegels op voorraad zouden komen. Dus ik daarop aan het wachten. Maar ondertussen blijkt dat de tegels nooit meer op voorraad komen. 123plaktegels geeft op 8 april aan dat ze met een oplossing komen, maar daarna heb ik niets meer van ze vernomen. Ik heb nu al 4 berichten gestuurd wanneer ik een reactie kan verwachten, maar ik krijg geen enkele reactie. Wat een verschrikkelijk onvriendelijke service! Ik ben ondertussen al veel geld kwijt aan die plaktegels en m'n keuken is nog steeds niet af. Ik had beter echte tegels kunnen kopen en laten plaatsen. Dan was ik goedkoper uit en was het resultaat mooier geweest. Voor iedereen die hier wil bestellen: doe het niet!
Plaktegels besteld en ben erg blij ermee. Top service
Ik heb de roze tegels voor mijn keuken besteld. Ze geven een prachtige luxe uitstraling. Erg blij mee!
Ik heb hier 19 stuks tegels gehaald voor me badkamer. fijne service en snelle bezorging.
De groene plaktegels geven mijn keuken in één keer een frisse, moderne uitstraling. Ze zijn makkelijk aan te brengen, blijven goed zitten en zijn eenvoudig schoon te maken. Een snelle en stijlvolle upgrade zonder gedoe, zeker een aanrader!
Erg blij met de plaktegels!! Het geeft mijn keuken een compleet nieuwe look waar je u tegen zegt!
Goede kwaliteit tegels en goede service. Had een vraag en werd gelijk geholpen
Plaktegels zelf zijn in principe goed, maar bij ons viel de kleur niet mooi samen met het interieur. Daarom willen retourneren, maar dit is niet mogelijk. Op de mail wordt niet gereageerd en telefonisch is er niemand bereikbaar. Bestel hier niet!!!
Betrouwbaar bedrijf.
Heb aluminium plaktegels gekocht, 22 stuks.
Prachtige tegels, goed en netjes verpakt aangekomen.
Snelle verzending.
Kan ook met klarna betalen ( achteraf betaling)
Er is ook een rekentool aanwezig op de site, zodat je makkelijk kan uitrekenen wat je nodig hebt.
Super.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.